Valborg!

Hej på er! Igår spenderade vi dagen nere vid kanalen tillsammans med Hanna Albin Moa och Jenny, synd bara att det blåste en del, när vi kom hem vart det massa lek och bus sen somnade han så fint i sin säng. Åh han är så himla duktig min son! Grabbarna kom hem runt 1 tiden då gick vi och la oss ganska direkt, fick även sovmorgon imorse tack baby! Idag då? Leon försökte ställa sig upp mot kökslådorna men eftersom han kan öppna dom så får han öva på att ställa sig någon annan stans men det var inte lika roligt tydligen. Nu är han hos sin farmor och stannar där över natten medans mamma och pappa ska roa sig med sina kompisar och lite bärs,gott! Ha en bra valborg!


Redan Fredag

Igår var en lugn dag, vi var bara hemma och tog det lugnt, sen lite träning på det. skönt! Leon somnade redan vid 19 igår för han var så jäkla trött så kl 6 imorse ville han upp, det tyckte dock inte vi så vi låg kvar i sängen och gosade och somnade om vid halv 8 och vaknade vid 10 igen. Skönt! Nu har vi precis ätit frulle och jag ska hoppa in i en dusch och göra mig iordning för att möta Hanna och Albin! Leon har även lyckats ta sönder sin pappas telefon under morgonen, vissa knappar har slutat fungera, när man trycker på "2" så startar telefonen om sig och håller på.. Och knapp 5 & 7 funkar inte alls, haha tycker synd om honom! Nä nu måste jag hoppa in i duschen så vi kommer ut i det fina vädret någongång! Satan vad fort veckora går..


Torsdag

God morgon! Inatt var andra natten Leon inte vaknade för käk, han somnade 20 och vaknade 8, tolv timmars sömn bara sådär, hur duktig är han inte? Vi hade tänkt vänja av nattkäket men det verkar ju inte behövas, åh hoppas det fortsätter såhär. Ryggen är lite värre idag men det är fortfarande helt okej, så jag hoppas den blir bättre under dagen så jag kan träna ikväll, fick tips om att pröva akupunktur,någon som prövat det eller vet något bra ställe i närheten av åkersberga? Tror jag ska prova på det, kanske min nålrädsla försvinner också? Nä nu ska jag leka med Leon och se om han vill göra fler försök till att krypa!


Trött!

allå! Skrev ett långt inlägg nyss men det råkade jag såklart radera, fan! Kortar ner allting nu istället..
Vi tog oss en promenad ner till centrum för att möta upp Leons faster, kikade i butiker och käkade årets första mjukglass. Satan vad gott det var! Efter ett tag kom Hanna och Albin ner, hände med dom för att byta ett par byxor. Sen knatade vi mammor hem till Hanna med barnen för kaffe,lek och bus. Fredde jobbade sent och Alex var ute så vi käkade även en supergod middag tillsammans, tack! Leon tog även ett krypsteg idag, snart så kanske han också kryper? Vid 20 tiden tackade vi för oss och gick hem, Leon somnade direkt i vagnen och vaknade inte när jag la ner honom i sängen,trött kille! Ryggen börja göra lite ont igen men har precis kletat på zon och tagit tablett så jag hoppas det hinner hjälpa innan det är dags att krama kudden, vore ju underbart att få sova en natt till utan vetekudde och smärta! Nä nu ska jag kika runt lite på datorn innan vi ska se på film. Har ni några bra filmtips? Bilderna är lånade från Hannas blogg.
Mitt hjärta står i krypställning,idag började han även gunga fram och tillbaka när han stod där!
Gosungarna! " Vafan gör du mamma?" HAHA!


Onsdag!

God morgon, Leon ville inte alls somna kl 20 igår, så vi var uppe och lekte till 21.15 sen slocka han på två röda i min famn,vilket betydde sovmorgon idag, rättt så skönt med tanke på den lilla sömn jag fått under helgen. Nu har vi precis ätit frulle och Leon har fyllt en blöja, toppen då blir det inga fler bajsblöjor idag! Idag har vi inga planer,blir nog ner till gymmet en sväng, inte lika bra väder som igår.Ryggen känns fortfarande helt okej trots gympapasset igår!  Aja nu ska jag gosa med min fina son!



Natti natti

God natt!
Min kärlek till dig är obeskrivlig,Min son! <3


Toppen dag!

Halloj! Har sovit hela natten utan problem,Skönt! Idag har vi varit på picknick med Hanna,Albin och Jenny,trevlans! Efter det tog vi en kaffe hos Hanna innan hon skulle cykla iväg till jobbet och jag gick hem och lämnade Leon och kilade ner på ett gympapass,riktigt roligt och skönt faktiskt,så det blir både gympa och gym i fortsättningen :) Jag hoppas bara min rygg fortstätter vara bra hela kvällen/natten, och såklart resten av livet men det tror jag knappast. Resten av kvällen blir vi bara hemma för massa lek innan den minsta i familjen ska sova. Nä nu ska plocka lite hemma innan Leon vill ha all uppmärksamhet. Lägger in lite bilder från dagen senare.. Puss och Kram..


LOVE

 

Du är mitt allt,Mamma älskar dig!




Måndag

Dagen har jag spenderat i soffan tillsammans med vetekudden. Fått i mig två mackor idag iaf men dom ville inte stanna kvar, fuck! Imorgon ska ringa min sjukgymnast och boka in första bästa tid! Aja, jag hoppas jag får sova inatt iaf för annars vet jag inte vad jag gör. Nä nu ska jag gosa med min lilla älskling innan jag måste lägga mig ner igen!
En söt gammal bild!


Rolig natt..

God morgon, denna natt har inte varit roligt. Leon har sovit super bra,men inte jag. Jag har sprungit upp och ner hela natten för att värma kudden,duscha och gjort ryggövningar. Hoppas att det lägger sig lite under förmiddagen så jag kan hitta på någonting i det fina vädret. Just nu sitter jag i soffan med vetekudden och vill gråta av smärta, det här är inte okej längre! Vissa gamla kärringar har fan bättre rygg än mig! Funderar på att göra en magnetröntgen för att se satt allt är som det ska, trots den vanliga röntgen. Någon av er som gjort en magnetröntgen? Aja, nu ska jag ta en alvedon och vila lite, fan man blir ju helt yt av att må såhär..


Mysdag!

Gokväll, Vi drog till parken och lekte lite, och Leon tycker det blir roligare och roligare att gunga. Skoj! Vart en promenad och sen har vi bara lekt hemma (börjar få ont i ryggen). Sen har Leon och Alex varit ute ett tag så jag fått lite egentid, har hunnit färga håret men det är fortfarande blött så vi får se hur det blir sen. Till middag vart det pannkakor så vi kunde använda nya pannkaksstekpannan(?) Den var iaf superbra och hur lätt som helst att diska! Nu ska jag leka med min fina son innan han ska krama kudden!

Min fina prins i parken!

Den röda saken i mitten lyser när det är rätt temperatur för att steka just pannkakor, ballt!
Bilden är tagen innan den diskades,syns det ens att man använt den? Syns dock på spisen att det är jag som lagat mat ;)


Söndag

God morgon,Gick och la mig mid 22 i Fredags och vaknade upp utan illamående och ryggont. Igår tillbringade vi dagen hos min kära mormor,käkade påsklunch pratade och lekte med Leon, gick även till en park så Leon fick gunga lite igen, mycket roligare denna gång tyckte han. Idag får vi se vad som händer,troligtvis en sväng till parken. Jag har redan hunnit käka frulle och betalat lite räkningar och snart är det dags för Leon att få frukost sen blir det mys framför barnprogram!
Satt även på gräset för första gången, mycket intressant och roligt!


Långfredag

Govkäll.Ryggen har fortfarande inte blivit bättre, åkte till pappa runt 16 tiden,har mest legat på massagedynan och vart i men egna värld. Illamåendet är också kvar, ingen mat har jag fått i mig ännu heller, att jag inte ens fick i mig lite potatisgratäng var en chock faktiskt,men jag hoppas på att det är bättre imorgon så jag kan vara den glada och friska mamman jag brukar vara :) Min kära bror körde hem mig och Leon vid 20 tiden, Leon sover och jag ligger här i soffan med värmekudden och hoppas på att tabletterna ska ge lite verkan! Nä nu måste jag springa upp till micron igen. Ha en bra kväll!


Jävla rygg!

Den här ryggen gör mig galen! Såfort jag ska äta blir jag illamående och måste spy (vidrigt,jag vet!) Vetekudden hjälper inte, massage hjälper inte, zon hjälper inte, dusch hjälper inte jag ger upp snart. Är yt konstand och har ingen ork till att leka med Leon.. Fan också! Nu har jag nog fått upp det mesta så jag hoppas illamåendet lägger sig snart. Nu måste jag vila annars kommer jag inte orka åka iväg till pappsen!


Fredag

God morgon, redagn Fredag idag,vad fort verkorna går! Inatt har jag inte sovit alls lika bra, ryggen har värkt till och från hela natten, varit uppe xantal gånger för att värma vetekudden.. Mina pojkar ligger fortfarande i sängen med det pallade inte min rygg, synd! Aja.. Idag ska vi åka till min pappa och käka lite påskmiddag och bara umgås! Om vädrer blir lika bra idag som igår så kilar vi till en park innan också. Nu måste jag springa och värma kudden igen.. Någon som vet något bra som hjälper mot ryggen? Mina tabletter ger knappt någon verkar alls..


Torsdag

Denna natt var inte lika bra, han vaknade en timme efter nattkäket och ville inte alls ligga still i sin säng, efter ett tag fick han komma upp till oss och då la han sig på sidan och kramade om min arm och somnade direkt,inte det skönaste ställning jag sovit i men vad gör man inte för sitt barn. Vaknade vid 10 igen med ont i ryggen,fan! Men nu börjar det bli lite bättre. Idag har vi inga planer, ska ta en promenad ner till centrum snart och handla lite,stannar nog vid en park påväg hem så Leon får gunga lite och så :) 19 grader har vi i skuggan såhär i slutet av April,hur najs är inte det? Nä nu ska jag kika runt lite på datorn innan vi ska gå.
Såhär snygg vart Leon på sina kort! Ser ni hur trött han är?


Slödag!

Gokväll, idag har vi inte gjort många knop. Hämtat ut korten och sen tränat. Korten på Leon blev jätte fina, fast alla kort på honon är fina! Nu väntar vi på att maten ska komma hem,blir en flottig kebabrulle och sallad! Ibland måste man få unna sig sånt när ingen orkar laga mat! Nä nu ska jag leka med Leon innan han ska sova! Hoppas ni haft en bra dag. Ni får bli bättre på att kommenta!


Onsdag

God morgon! Natten har varit helt okej, vi har ju börjar med att Leon ska sova hela natten i sin säng,tidigare har vi alltid flyttat över honom till oss när han vaknar för nattkäk. Men nu somnar han om efter en flarra i sin egna säng, alla tre sover så mycket bättre då! Idag har vi inga direkta planer,träning och gå till öppna förskolan och hämta fotona ska vi göra iaf.Nu ska jag leka med Leon innan duschen kallar!


Mysdag!

Gokväll! Mötte upp Suzy och lilla Kingston runt 14 tiden,han var så liten och söt.Kan inte förstå att Leon har varit så liten. Käkade lunch och kikade runt i lite butiker,vi har ju fått lite nya affärer i centrum,det var på tiden. Jag och Leon tog även en härlig kvällspromenad vid 20 tiden och kom hem för en liten stund sen,nu sover han gott och vi ska slå på en film.Leons andra tand har även tittat upp :D Nä nu ska jag umgås med mitt stora hjärta!


Tisdag

God morgon! Natten har varit superbra,han sov i sin säng hela natten.Alla 3 tre sover mycket bättre då. Igår vart det kaffe och en prommis med Hanna,Caroline och Angelica i det härliga vädret sen stod träning på schemat,jag mår så mycket bättre i kroppen efter träningen och får mera energi! Idag ska jag på ett "möte" 09.30 så det är dags att börja göra sig klar,men först måste jag käka min frukost. Macka,fil och müsli och en stor kopp te! MUMMA!


Lugn Helg

Hej på er! Har inte haft ork eller lust till att uppdatera. Ni får kommentera lite så kanske blogglusten stiger liiite iaf! Aja, Har haft en väldigt lugn och skön helg,precis vad jag behövde. I Fredags sov Leon hos sin farmor så vi fick vara lite ensamma,Vi hade planer på att festa med struntade i det och stannade hemma istället,vi gick och la oss redan vid 23 och vaknade 12.30 i Lördags,gud vad skönt det var att få sova ut. Det behövdes verkligen. Var seg hela lördagen men gick och tränade ändå,sen har jag bara lekt och gosat med Leon. Och Idag har vi inga planer,solen är uppe och termometern står på 11 grader redan. Nä nu ska jag ta och fixa frukost till hela familjen. Hörs när vi hörs.. Bilder går forf inte att ladda upp :S



Leons första tand

Halloj, bloggen har hamnat åt sidan en del men sånt som händer! Igår tog vi en härlig vårpromenad med Sanna och Annika + barnen för att sen ta en fika hemma hos Sanna,där dök även farmor upp (Leons) Väl hemma vart det lek och bus med Leon innan vi tog oss en till promenad eftersom det sket sig med träningen igår också! Idag får vi se vad som händer,en promenad och träning blir det iaf. Termometern står redan på 11.5 grader (i skuggan!) UNDERBART!! Nä nu ska jag käka lite frulle och busa med Leon! JUSTE HANS FÖRSTA TAND SPRACK IGENOM IGÅR :D


Skitdag!

Gokväll! Har inte orkat blogga någonting, igår vart det träning och lek med Leon, idag har vi bara varit hemma och kommer vara det resten av kvällen också, eller nja,Jag tänkte ta en promenad med Leon snart eftersom jag har vilodag från gymmet! :) Nä nu ska jag leka med Leon innan vi kilar ut i det tråkiga vädret.. Tråkigt inlägg,så blir det när man är trött och sur!


Sovmorgon

God morgon, Leon vaknade 10.15 så idag är vi utvilade, vi har käkat frulle och haft morgonmys i vanlig ordning. Idag händer ingenting ska ner och träna lite senare sen får vi se vad denna dag har att bjuda på! Nu vart kaffet precis klart så måste kila,
ETT STORT GRATTIS TILL SUZY OCH SEBBE SOM ÄNTLIGEN BLIVIT 4 OCH FÅTT SIN LILLA SON!


..

Vi gick hem till Hanna på en snabbkaffe innan hon åkte till jobbet,jag och Leon gick ner till centrum och kikade lite,Träningen får vänta tills imorgon pga personliga skäl.. Fuck! Aja, idag är ingen bra dag så vi hörs. Nu ska jag leka med min fina son!


Måndag

God morgon Måndag,Idag är jag supertrött och har väldigt ont i huvudet.Suck,Bara hoppas det går övet! Idag har vi inga direkta planer,om det blir fint väder så tänkte vi nog gå till parken med Hanna och Albin,men just nu är det väldigt grått och trist ute. Senare ska jag även ner och köra hårdträning eftersom jag inte tränat på hela helgen. Nu ska vi äta lite frulle och ha morgonmys här hemma.
<3


Trevlig dag!

Gokväll! Svärmor kom och hämtade oss vid 14 tiden så åkte vi till hennes syster, herregud vilken stor släkt dom har och det väntas yttligare tillökning. Och det var inte ens alla som var där? Aja, trevligt var det iaf! Alex yngsta kusin Saga går nu också,sist kröp hon,tiden rusar iväg! Vi kom hem vid halv sex ungefär och då vart det matlagning,kyckling och potatisgratäng. Har även lekt och busat med Leon massor men han tvär slockna prick klockan 20! Nu ska vi titta på Stockholm-Båstad sen blir den en film och sängen!


Soliga Söndag

God morgon, idag lyser solen och det är redan 7.3 grader i skuggan,hoppas på ett härligt väder idag! Idag ska vi iväg och träffa Leons farmors mostrar,hängde ni med? Det ska iaf bli trevligt,det är väl dom ända i den släkten jag inte har träffat? Vi ska vara där kl 14 så innan dess ska Leon badas,jag ska duscha och sen allt där till.. Men det hinner vi med hjälp av pappa Alex! Sen får vi se vad som händer,Kanske går hem till Cilla och leker med henne och hennes två kusinbarn. Vi får se helt enkelt! Nu ska jag äta lite frukost innan duschen kalllar! Ha en härlig söndag!
Mitt Hjärta!



Lördag

Leon vaknde vid 7 imorse och tyckte vi skulle upp men det tyckte varken hans mamma eller pappa så vi låg och mös i sängen en bra stund. Håller på att städa lite här hemma medans Alex och Leon är ute,bara att dammsuga och torka golven kvar sen blir det soffläge och hoppas på att min förbannade huvudvärk ska ge med sig! Ikväll blir vi bara hemma har ingen ork alls i kroppen, huvudvärk och mår allmänt dåligt.. Till middag blir det oxfilé och potatisgratäng som vart över igår. Sen mormors nybakade bullar.MUMS! Nä nu ska städa det sista så jag kan vila innan mina pojkar kommer hem igen! Ha en bra lördag:)


Mysmiddag

Hej på er! Har inte orkat blogga någonting idag. Imorse var det fint väder,sen spöregn,sol,regn och blåst. När fan ska det bli vår?? Skulle ha tränat men det vart för sent för jag skulle möta upp min kära mor kl 16. Handlade lite gick hem till henne och började med middagen,mormor kom nästan direkt efter vi börjat med maten. Oxfilé och potatisgratäng och ett glas vin, Smarrit! Potatisgratäng måste nog vara den enda "pastan" jag kan vräka i mig utav.Aja.. Kollade även på massa gamla foton på mormor mig och mamma när vi alla var små. Fanns även en massa massa kort på morfar,jag saknar honom så otroligt mycket.Jag har inte träffat honom på 4 år(?) Nu ska jag börja spara pengar så jag kan åka till Thailand och hälsa på honom,för det måste jag göra! Min älskade morfar!
Följde mormor till station och tog bussen hem istället för att gå själv i kylan. Leon sover och karln är ute så fredagskvällen blir lugn och skön! Nu ska jag göra mig en kopp te och starta en film eller sova!


Torsdag

Halloj! Har inte haft tid eller ork till att blogga även fast vi varit hemma hela dagen, vi har lekt och busat massor! Snart ska vi åka hem till Leons farfar på middag sen blir vi hemma resten av kvällen. Skön dag för jag har sån jäkla huvudvärk,det är nog pga av vädret.Det blåser ju extremt mycket,det hörs in och ibland låter det som ett träd ska komma in genom rutan. Nu ska vi göra oss klara för att gå ner och möta pappa Alex i centrum så vi kan åka! Hörs ikväll!
Glad Leon när han fick gunga för första gången!


Hej på er! Idag har vi varit på bvc för vi...

Hej på er! Idag har vi varit på bvc för vikt och längd,dom kollade även ögonen och allting såg jätte bra ut,skönt! Sen har jag även tränat.Känns jätte bra att ha börjat träna:-) Leons Vikt:7675g (+660g) Längd:66.9cm(+1.4cm) Har ingen aning om hur detta inlägg blir eftersom det är mobilblogg,ville bara uppdatera lite:-) God natt!



Orkar inte blogga. Har sådär äckligt ont i...

Orkar inte blogga. Har sådär äckligt ont i ryggen igen,tabletten har inte gjort någon verkan ännu,dusch och vetekudde hjälper bara en kort stund. Tur att jag har tid hos sjukgymnasten imorgon. Nu ska jag se klart filmen sen kallar sängen och massage av min underbara!



Pigg!

God morgon,Igår var vi i parken,Leon fick gunga,åka rutschkana(?) och gunga gungbräda. Gunga i vanlig gunga var väl det som var mest roligt för honom, han var inte så himla pigg så han slocka i vagnen efter ett tag, Jag och Cilla satt kvar i solen och snackade skit och gungade lite. Tog en promenad ner till centrum där vi köpte gymkort. Sen hem och lämna Leon och byta om. Körde en timme på gymmet, det fick räcka eftersom jag inte tränat på länge ;) idag måste jag leta efter ett par bra träningskor och självklart träna! Just nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma förbi så vi kan dricka lite kaffe innan hon måste åka till skolan och ha prov,Albin får stanna här och leka med Leon sålänge,härligt! Nä nu måste jag kika runt på nätet efter skor, har ni några bra tips på träningskor?


Måndag

Hej på er! Har inte haft någon lust eller ork till att skriva i helgen, igår var Leon hos sin mormor och lekte så vi passade på att storstäda tvätta och rensa här hemma,riktigt skönt! Mamma hade även med sig jordgubbar,marängsviss och choklas sås som vi käkade till en film,smarrit! Vädret är lika grått och tråkigt idag också så vi får se vad som händer denna dag,träna kanske? Det lät skönt. Nu ska jag äta lite frukost. Det är så tråkigt när nu aldrig kommenterar,skärpning!


Trött

Imorse fick jag både sovmorgon och frukost på sängen,lyx! Trodde jag skulle bli pigg efter frulle och dusch men icke,låg i soffan tills 16 undefär då gick jag hem till Cilla och snackade skit,gick ner till Ica för att köpa lite lördagsgodis och sen hem igen,Alex är påväg hem med någon film han hyrde,hoppas den är bra (om jag orkar hålla mig vaken och titta på den) Leon sitter här bredvid mig och myser innan sovdags! Nä nu ska jag ta och gosa med honom innan han ska nattas.


Leon 7 månader!

Dagen har varit super, vi har ätit lunch och lekt med Caroline och Isabella hela dagen,Runt 18 tiden tackade vi för oss och knatade hem så Leon fick sova en liten stund. Sen har vi lekt och busat massor och sen somnade han prick kl 20. Ikväll är jag själv hemma,tråkigt men ganska så skönt. Eftersom jag blivit helt såld på "Andra Avenyn" igen så lär jag sitta och glo på det ett tag,kl 22 ska jag se Big brother. Känns som att jag lär somna direkt efter det. Nä nu ska jag lägga mig i soffan. Idag blir Leon 7 månader också,satan vad fort tiden går!
Glad kille! <3


Huvudvärk

God morgon, vaknade upp med världens huvudvärk,det är antagligen det här skumma vädret som ändras från dag till dag. Leon blir bara mer och mer kinkig på kvällarna, han ska somna uppe på bröstet och när man lägger ner honom måste han ligga på sidan annars vaknar han och gallskriker,varför? Idag ska vi träffa Caroline och Isabella,käka lunch och dricka kaffe. Kanske lurar med mig henne till onoff också. Nu måste jag göra oss klara för jag sitter fortfarande i morgonrock! Ha en bra dag!