Bloglovin

Följ oss med nya bloggen på bloglovin HÄR


Ny blogg!

Ny byter jag från blogg.se till wordpress, det är så mycket strul på blogg.se! Det kommer ta ett tag innan jag förstår mig på wordpress och design och sånt men det kommer med tiden! Det kommer förhoppningsvis att bli mer bloggande och mycket mera bilder på nya sidan också! Ni hänger väl med på nya bloggen? http://sppersson.wordpress.com/
Puss på er!


Fredag

Redag Fredag, dagarna flyger förbi och hösten närmar sig. Kallt på kvällarna, sällan bra väder. vart har sommaren varit? Idag har vi bara varit hemma och busat och övat på ett steg åt gången, när han vill och vågar så flyttar han fötterna! Medans Leon sover ska jag göra mig iordning för att sen möta upp Patricia och barnen, nä Leon lär vaknar snart så jag måste sätta lite fart!


..

En stund i parken med barnen och möten är väl vad jag har hunnit med idag. Sen bara slappat hemma och lekt med Leon som tog ett steg idag! Stora killen. Nu ska jag försöka slappna av lite efter kvällens lilla scen.. Usch fy blä....


Torsdag

Halloj! Sl struladen som fan igår när jag skulle åka in till stan så stackars mamma fick köra in mig, hade det super trevligt med hela familjen, kom hem vid halv tolv då vart det sängen och Leon gav oss sovmorgon till 11, tack älskade son! Nu har jag precis kommit hem från ett möte och ska snart möta upp Patricia och barnen för att gå till parken en sväng! Ganska svart på himlen så jag hoppas inte regnet kommer igen.. Nä nu ska jag fixa iordning Leon så vi kan gå!


Pigg och glad!

Halloj, helvete vilket väder det var imorse vid 6 tiden, jag vaknade av åskan och regnet smattrade på ordentligt,sen vaknar man upp till sol? Halsen är mycket bättre idag så det är skönt,känner mig mycket piggare. Morgonen har jag spenderat med skitsnack och kaffe med Malin. När Leon vaknar ska vi leka massor tills jag måste göra mig iordning för att pussa honom hejdå och godnatt för att åka in till stan och käka middag med pappa m familj för min bästa "plast mamma" fyller år! GRATTIS KÄRA DU! Kommer bli en supermysig kväll, min ena bror och hans tjej hoppar på mitt tåg också så jag slipper åka hela vägen själv,super! :)


På bättringsvägen!

Fick sovmorgon idag också, gud så skönt! Halsen har va hemsk imorse men nu under kvällen har det blivit lite bättre så jag hoppas det är på bättringsvägen! Även denna dag har jag spenderat i soffan framför tvn, jäkligt skönt men så svårt att låta bli att pussa på Leon! Men när jag är frisk ska vi pussas och leka massor!! Nä nu läsa mina bloggar och sen är det sovdags för lilleman!


Somnade strax efter 22 igår och fick sovmo...

Somnade strax efter 22 igår och fick sovmorgon till 11,otroligt skönt men halsen var ju knappast bättre. Dagen har jag spenderat i soffan med te och halstabletter, avbokat morgondagens planer för att vila upp mig till onsdag. Min snälla mamma kom förbi ett tag efter jobbet för att träffa Leon och lämna glass! :) Leon sover sen två timmar tillbaka och vi kollar film. Hoppas ni mår bra!



Gokväll, eftermiddagen spenderade vi på le...

Gokväll, eftermiddagen spenderade vi på lekiz, kul för barnen! När vi gick hem började jag få ont i halsen och det har inte blivit bättre ännu, jag knaprar halstabletter och dricker te och hoppas på att må bättre imorgon, annars måste jag prova med glass också vilket jag.helst inte vill då jag försöker tänka på vad Jag.stoppar i mig :) nu ska jag sova! God natt!



Söndag

Hej på er! När regnet kom började huvudvärken lätta och snart är den borta! Igårlväll hade vi det super trevligt, grabbarna drog ut och jag satt kvar och drack vin och bara hade det bra! Jag har så himla bra svärföräldrar så det finns inte! Planerade att sova kvar men självklart hade jag glömt tabletter och salva hemma så om ryggen skulle krångla ville jag ha nära till allting, vi kom hem vid 04 inatt och då vart det sängen direkt. Dagens planer är att åka till Lekiz med Patrik Patricia och alla barnen! Jag hoppas faktiskt att det regnar hela dagen och kvällen! Nä nu ska jag göra iordning lite lunch och göra mig klar innan Leon vaknar!


Lördag

Hej på er! Har haft ont i huvudet i flera dagar nu men snart är det över hoppas jag! Igår kväll var vi på middag hos Alex föräldrar, trevligt! Snart ska vi göra oss klara för att åka dit igen, fast idag är det för att fira Christoffer som fyller år. Nä nu ska jag leka med Leon som drar mig i benen och säger mamma mamma mamma :D MIN STORA KILLE!
När vällingen var uppdrucken så somnade han på stört här om kvällen!


3 Augusti

Hej på er, morgonen vart lugn då jag var uppe en del inatt med ryggen. Gjorde mig klar och gick till läkaren för att vänta på Patricia och Wiggo! Sen hem till dom på kaffe och skitsnack medans barnen sov, vart även bjuden på lite sen lunch, tack! Knatade ner till centrum där jag hittade en tröja till mig för 50 kr och en till Leon för 30 kr, Älskar rea! Hem med en trött och gnällig son som vägrade somna. Nu ska jag gosa med Leon innan han ska sova! Kvällen blir lugn, har sån jävla huvudvärk men självklart glömde jag köpa alvedon och jag orkar inte gå någonstans..
Trött kille efter en kvällsdusch!


Trött!

Gokväll! Efter mitt möte så drog vi till stranden med Hanna och Albin, blev inte långvariga men bättre det än att inte göra någonting! Hem till Hanna käka lite sen lunch och lekte med barnen, sen hem och byta om för att åka och spela minigolf med svärfar m familj och middag, tack Robban! Karln är ute ikväll så Amanda har varit här och vi har spelat kort och snackat skit, Patricia kom även förbi på en cigg men har precis gått, nu ska jag se en film eller svensson svensson innan läggdags! God natt!
När vi kom hem var Leon trött och myste med soffkanten!


2 Augusti

Hej på er! Igår fick jag min sovmorgon, fick sova till 12 och då var kaffet färdigt,super! Käkade frulle och gjorde mig klar för att möta upp mamma och göra lite ärenden. Kom hem slappade och sen kom Leons faster förbi och stannade på middag och kortspel, Vi har varit uppe en timme redan och Leon är hur glad som helst och säger mamma hela tiden, Jag blir så glad och varm. Min stora kille! Igår vart han även 11 månader, vart tog tiden vägen? Idag sak jag på ett möte vid halv elva sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
Jag kan inte förstå att du har varit så här liten för några måner sen!
Mamma och Pappa älskar dig!