Sista inlägget 2011

Vi har lite folk hemma och dricker och snackar skit, jag är nykter ikväll eftersom Leon är hemma. Här får ni en bild på en övertrötta son!
Mina fina killar <3



Sovmorgon!

Nu börjar 2011 lida mot sitt slut.. Året har varit bra och jag hoppas 2012 blir lite bättre! Dagen började med sovmorgon för oss båda då min snälla svärfar tog Leon. När vi gick upp skulle dom ut och gå och tog med sig Leon så vi har haft en riktigt lugn och skön morgon :) Ikväll blir vi hemma med god mat och lite dricka när lilleman har somnat. :) Nä nu ska jag pussa på min älskade innan lilleman kommer hem igen


Nyårsafton


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag har gjort många val detta år, och dom är bara bra!
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag gillar inte löften så nej! Men under 2012 finns det mycket jag vill ändra på!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, så ett stort grattis till er!

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte nära,men i släkten jag! Och det var självklart jobbigt..
5. Vilka länder besökte du?
Inget annat än Sverige tyvärr. Hoppas vi kommer iväg nästa år
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Jag har allt jag önskar mig, en underbar son,en fantastisk pojkvän och en fin familj!
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
1 September, då Leon blev ett år. Jag hade varit mamma i ett år, Så underbart!
8. Vad var din största framgång 2011?
Att va glad och nöjd med livet!
9. Största misstaget?
Har inte gjort några större misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk har jag varit många gånger men så är det varje år!
11. Bästa köpet?
Hmm.. Ingen aning! Allt till Leon är bra köp!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Leon och nödvändigheter

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, alla framsteg Leon gjort gör mig SÅ lycklig. När han började gå var så underbart att få se!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Många
var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, sparat mer pengar

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingen aning
18. Hur tillbringade du julen?

Den 23 firade vi hemma hos svärmor med mat,skratt och paket!
På Julafton firade vi med min släkt hela dagen med massa mat,skratt,lek och paket. På kvällen firade vi med svärfar och samma visa där. Den 25 firade vi hemma hos min pappa och hans fru med mat,bus och paket!

19. Blev du kär i år?
Jag är redan kär
20. Favoritprogram på TV?
Kollar inte så mycket på tv, men typ alla komedi serier..
21. Bästa boken du läste i år?
Inte läst mycket i år..
22. Största musikaliska upptäckten?
Chris Medina
Nåt du önska dig och fick när du fyllde år?
En lugn födelsedag med mina nära och kära!
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Hemma med släkt och vänner, tårta och kakor, och vin på kvällen!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej inte vad jag vet.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Jag använder sånt jag tycker om!

29. Vad fick dig att må bra?
Leon, Alex och mamma, i alla lägen!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen
31. Vem saknade du?
Min bror, vi träffas så sällat nu för tiden..

32. De bästa nya människorna du träffade?
Jadu..



30/12

Hej hej hallå! Imorgon är det nyår, vart har året tagit vägen? Är det bara jag som tycker det känns som deppigt höstväder varje dag? Ska snön aldrig komma vill jag ha sommar NU!
Idag har vi busat med Kajsa och Vincent, käkat våffellunch och strosat omkring i centrum, Leon fick ännu mera kläder men jag kunde inte låta bli! När vi kom vart det städning och rensning av leksaker.. En hel drös ska ner till förrådet! Efter helgen måste vi rensa kläder igen, hur mycket kläder kan barn ha? haha helt sjukt! Skulle ta mig en varm och skön dusch, vad händer då? Jo INGET varmvatten! Det vart en snabb dusch med tvål och shampoo bara.. Hoppas att inte varmvattenbredaren har gått sönder såhär lagon till nyår! Vad ska ni med/utan barn hitta på imorgon? har ni barnvakt?


jag ska......

Har inte tid för bloggen just nu. Ont i huvudet har jag också, hörs imorgon!


trött

Hej hej hallå! Igår åkte vi hem till min pappa för att fira jul, tack för alla fina paket! Leon älskade hundarna och sa vovve i flera timmar där :) Väl hemma vart det soffläge resten av kvällen och imorse gav Leon oss sovmorgon! Åkte en snabbis till täby för att kolla lite på rean men hittade nästan ingenting.. En sak fick jag hem från rean, ett par skor som jag funderar på att lämna tillbaka.. typiskt mig! Nu väntar jag på att mitt stora hjärta ska komma hem med min coca cola! :) Hoppas ni haft en bra jul!
här har ni en bild på skorna, dom är finare i verkligheten! dom ser inte så "tantiga" ut heller, Vad tycker ni?


Julafton

Dagen började hur bra som helst, Leon var vaknade på strålande humör! Efter frukost i magarna började vi göra oss iordning, vid 2 tiden kom min morbror och hämtade oss så åkte vi dit där dom flesta i släkten var. Lugn och skön jul med mina nära och kära! Mycket mat,skratt och mysig paketöppning! Tack för alla fina klappar <3 Vid 19 tiden var Leon super trött så vi åkte hem och han somnade direkt i bilen, trött grabb efter en mysig dag! Nu har vi spelat spel och druckit lite vin. Imorgon blir det lite julfirande hos min pappa! Jag längtar efter pappas köttbullar,pappas skratt,pappas skämt,papaps tokigheter, Jag saknar min pappa för mycket!


Från oss till er!

Önskar vi er en riktigt god jul med mycket mat skratt och kärlek!


Fredag 23 december

Idag har vi varit och handlat dom sista klapparna, snart ska vi iväg och fira lite jul med svärmor! Min älskade och saknade bror kom även ner till Stockholm idag så han kommer också dit:) nu måste jag göra iordning leon så vi kan åka!!



Nattkäk...

Ååååh, hatar när man äter middag tidigare än vanlig, borstar tänder och lägger sig för att inte kunna sova pga hunger.. Fan hatar att äta vid den här tiden... Efter nyår blir det stora förändringar,längtar!


Trött!

Gokväll! vid 12 mötte jag upp Erica och käkade lite lunch, sen hämtade jag hem min plutt från dagis. Sen dess har vi varit hos min mormor och julbakat och ätit middag,så mysigt! Nu sover Leon och det ska jag också ta och göra snart.. Imorgon efter dagis ska jag springa iväg på ett möte och se hur det blir ett tag framöver :)


Onsdag

Hej på er! Igår hade jag en toppen dag, vi tillbringade hela dagen i Täby med Myrna och Sakarias, barnen sprang omkring och var lyckliga,att se sitt barn ha ett leende på läpparna konstant är så fantastiskt! Det gör mig lycklig! När vi kom hem var det sovdags för lilleman och idag är han på dagis och leker :) Senare ska vi till min mormor och julbaka och umgås. Nu ska jag njuta av mitt kaffe och betala lite räkningar!


?

Ibland förstår jag mig inte på människor, hur man tänker,pratar,agerar eller någonting. Det är bara ett stårt frågetecken vissa dagar..


19/12

Dagen började med morgonmys och frukost. Sen åkte vi ner och mötte Malin och gick till läkaren, fick en remiss till barnläkaren så vi kan gå vidare med prover och allting,Hoppas det blir snart så jag slipper se min älskade son må dåligt. Det gör så förbannat ont i mitt hjärta att höra honom gnälla och säga ajaj hela nätterna! Efter läkaren käkade vi lunch sen stötte jag på min fina mormor, gick på ett möta sen åkte vi hem till henne och gjorde julskinka och busade med lilleman, sen åkte vi ner till svärmor på middag och nu är vi äntligen hemma och Leon ha precis somnat efter en hel del gnäll. Ingen välling ikväll heller, Vill bara ha ett svar NU vad utslagen kan vara! Nu ska jag kika lite på datorn innan jag kryper ner i sängen


4e advent

Natten var lite bättre, men när han somnade kl 20 var det inte lika roligt längre! Han har vaknar och gnällt flera gånger och sagt ajaj när han tagit på ryggen och rumpan ( Där dom mesta utslagen sitter ) :/ Stackars mitt hjärta! ♥  Hoppas han får sova lite längre nu för hans egen del. Imorgon kl strax efter 9 tar vi bussen och sätter oss och väntar på läkaren, måste ringa och avboka andra möten också men det är sånt man skjuta upp som tur är :) Nu ska jag lägga mig i sängen och se klart beck som går på tv4 och sova! Puss och godnatt!


stackars min bebis!

Hej på er! Natten har inte varit rolig, Leon har vaknar hela tiden och bara gnällt! Idag fick vi medicin som ska dämpa klådan på hans utslag! ( kanske inte har nämt dom? ) Han har inte sovit på dagen och somnade 21.30 och har vaknar 2 gånger under denna timme, hur ska natten bli? På måndag ska vi gå och ta prover. Tycker så synd om min lilla bebis! Vid 20 tiden hade febern sjunkit till 38.3 så det är ju något positivt iaf! Nu hoppas jag att han sover 2-3 timmar i streck iaf så jag är lite utvilad. Hörs imorgon nu ska vi se film och sova!


Fredag

Gokväll, vi fikade och busade med Kajsa och Vincent fram till middagen, sen gick vi hem och käkade hemmagjord pizza innan vi åkte med Kajsa och hämtade Stefan och Leon sover och vi dricker vi lite öl ( inte mycket alls för mig med tanke på medicinerna ) snart ska resten ut och jag stannar kvar och myser ner mig i sängen framför en film! Lugn och skön fredag med andra ord.



♥ ♥

Jag gör vad som helst för dig!
Mamma älskar dig 


sömnlös natt igen?

Nu ligger jag i våran nybäddade säng och njuter av lugnet, Leon somnade kl 8 och jag har bara slappat i soffan! Har nog åkt på urinvägsinfektion också, så måste ringa läkaren imorgon IGEN och be om en tid för prov.. jävla skit! När ska jag få bli frisk? Hostar tar död på mig, jag håller inte bara mig själv vaken utan även min käraste :/ Tur att lilleman sover som en stock iaf och inte störs av mammas hostande hela nätterna! Nu ska jag kolla klart på mitt OC avsnitt medans hjärtat spelar ps3. Hoppas ni får en bättre natt än mig!


Det går framåt..

Det börjar hända saker i köket, vardagsrummet är fyllt med köksskåp som ska monteras ihop! Idag blir första dagen vi ska laga ordentlig mat för min fina svärfar fyller år :) nu ska jag städa lite innan lilleman kommer hem, känner mig lite piggare efter att ha sovit och fått i mig lite kaffe!



trött och sjuk

God morgon! Morgonen började med en massa stress! Vi vaknade nämligen 09.10 men ca 09.40 var vi på dagis, påvägen stötte jag även på min fina mormor som gick med oss så vi hann prata lite! Nu ligger jag i soffan och har världens huvudvärk och trött är jag också, inte många timmar sömn inatt pga av den hemska hostan.. Fy! Nu ska jag kika på OC och vila mig frisk!


Godnatt

Tog en promenad ner till favvan och nu är jag helt slut! Leon sover och vi slappar i soffan. Håller på att få en liten blåsa över läppen också som gör sjukt ont! Äckligt jag vet, men jag har försökt dölja dom hela livet ( dom kommer med mitt virus ) men nu är det väl ändå dags att våga visa sig ute och skriva att jag har det och att dom gör ont? Det tycker iaf jag! :) Nä nu ska jag ta lite mer hostmedicin och kolla tv innan det blir film och sängen! Godnatt


gör mig frisk!

Jag är så trött.. jag har slumrat till i soffan flera gånger under dagen. Nu ligger jag i sängen och myser med min underbara son. Det gör så förbaskat ont att hosta och kroppen värker konstant. När fan ska jag få bli frisk???


Luftrörskatarr

God morgon! Idag var tanken att jag skulle fått lite sovmorgon, men kl 8 var jag tvungen och ringa ner till läkaren och boka tid, 20 minuters väntetid och vet ni vad det kostade? 65 kr! Att det ska vara så dyrt att ringa.. 9.30 fick jag en tid och det var inte speciellt svårt att lista ut mina problem.. Luftrörskatarr! Har haft ont i örat till och från också och det är inte så konstigt när det är rött och svullet inuti men ingen öroninflammation ännu, och jag hoppas antibiotikan gör så jag slipper få det också! Idag blir det soffläge hela dagen fram tills jag ska hämta lilleman! Nu ska jag krypa ner under täcket och vila! Hoppas ni får en bättre dag!


Pepparkaksgubben <3

Självklart började vi dagen med att försova oss. Några minuter sena till dagis men vi var inte dom ända så det var tur! Det var så mysigt att se alla barnen sjunga och stå där, att se sitt eget barn sköta sig så fint! En liten sväng fram till fröken bara men annars satt han helt stilla på sin plats, duktiga killen ♥ Efter dagis åkte jag hem och packade lite och åkte ner till svärmor, blev inte så långvarit för jag börja må sämre! Imorgon ska jag ringa läkaren och boka en tid,Känns som lungorna ska explodera när jag hostar.. Inte alls skönt! Nu ska jag mysa med en suuuuuper trött Leon innan han ska sova!


TRÖTT!

Hej på er! Direkt när jag hade lämnat Leon på dagis kom svärmor och hämtade mig och vi började flytta, Och det var inte lite saker. Ca 60-70 kartonger, en soffa, tv,tvnbänk, byrå och vitrinskåp han vi köra innan jag åkte hem! Tänkte vara snäll och hjälpa till imorgon också efter lillemans luciatåg på dagis ♥ Men jag har ju tänkt helt fel när det gäller det där, jag tänkte ju inte alls på att det är utomhus och Leons dräkt är i 80 och inte en chans att den kommer över overallen, men med en tjockare boby och byxor under så borde det gå under den korta stunden och ta på overall direkt efter? Mössa och vantar sitter ju lxm redan på plats och idag har det ju inte varit speciellt kallt! Äh vi får se imorgon hur det blir iaf.. Men jag hoppas det funkar annars vet jag inte vad jag gör! Kl 7.45 ska vi vara på dagis och annars brukar vi gå upp mellan 7.45  8.00 på vardagarna.. Kommer sova gott inatt iaf! Och på onsdag ska jag ha sovmorgon så sköööönt. längtar lite redan :D Här hemma händer det inte mycket nytt än, alla köksskåpen kom idag så det ska börja monteras ihop så fort som möjligt! Nä nu ska jag faktiskt ta och krypa ner i sängen.


Söndag kväll

Dagen har varit lugn, en sväng ner till förådet och förbi mamma för att hämta Leons dräkt till på tisdag som hon hade hittat :) och den satt perfekt! Leon sover och det ska jag också göra snart, imorgon när jag lämnat prinsen på dagis ska jag hjälpa svärmor att flytta så jag måste ju sova bort febern inatt :) Snart kommer mitt stora hjärta hem och då blir det filmmys tills jag somnar (vilket lär gå fort) så rolig tjej ibland! Nä nu ska jag ropa ner Christoffer så vi kan gå ut och röka och snacka skit! Ha en bra kväll!


Golvläggning

Golvet läggs och snart kopplas nya kylen och frysen in! Frågan e om som kommer stå i köket eller i vardagsrummet :) nu ska jag köra lite käk till lilleman <3



11-12-11

Godmorgon! Leon har förstått det här med sovmorgon på helger idag vaknade han halv tio! Så skönt. Nu har vi ätit frukost och nu leker han medans jag dricker kaffe. Idag ska golvet läggas och förhoppningsvis hinner vi få diskmaskinen inkopplad igen! Ska nog ner en sväng ner till förrådet och leta upp lite saker som svärmor ska låna till sin nya lägenhet :)


Lördag!

Gokväll, var en sväng till arninge för att leta efter en dräkt till lucuatåget på tisdag, men självklart är det slut ÖVERALLT i Leons storlek, fan! Får ringa några butiker imorgon och höra om dom har någon.. Leon somnade klockan 20 och sen dess har vi inte gjort mycket, vi har tagit en promenad till favvan medans snälla Linda stannade kvar med Leon som självklart vaknade medans vi var ute, men somnade snabbt om! :) Nu har vi precis spelat kort och ska hoppa i lopplådan och se film! Hur har eran lördag varit?


Kaos

Hela köket rivet, just nu har vi bara spis och ugn! Diskar gör vi i badrummet :p inte det roligaste men imorgon får vi nog tillbaka diskmaskinen!!



Natti Natti!

Mår inte bättre trots alvedon.. Fortfarande feber,snorig,hosta och ont i örat! Fan jävla skit. Gör mig frisk Nu tack! GODNATT


sjuk

Hej på er! Idag är ingen bra dag, vaknade upp dunderförkyld med feber! Men har ändå lyckats packa kök och rivit allt köks+hall golv med Christoffer och Amanda! Leon sover en kort stund nu och precis när han somnade kände jag hur illamåendet kom tillbaka, efter en sväng till badrummet mår jag bättre, Men fortfarande feber och mår piss.. ligger i soffan och slappar. Ikväll blir det soffläge framför Idol!


Trött

Golväll! Idag har vi hållr oss inne! Jag har bakat bröd och städat lite, bröder vart väldigt gott också :) nu sover lilleman och jag kollar tv och bara slappar. Imorgon blir det nog dagis för Leon igen, ingen feber och inga tecken på magsjuka eller något annat sen igår! Imorgon ska jag förhoppningsvis packa kök och riva golv så vi kan lägga nytt innan köket kommer! Nä slappa va det.. Godnatt!



Slängpuss

Leon ger slängpussar till sig själv.



Recept tack!!

Har ni något recept på något gott och enkelt bröd man kan baka? :D



Rivningen börjar

Nu ryker köksön!



burr

God morgon! Leon tog sovmorgon till 9.20 idag,tack älskade unge! ♥ Han verkar mycket piggare idag och inga bajsblöjor sen igår på eftermiddagen, så han har nog sovit bort febern under natten! Vi blir nog inne idag ändå så han får friskna på sig ordentligt, kallt ute är det också! Det är Lucia om 5 dagar och vart är snön? Bara jag som längtar efter snön just nu? Nu ska jag klä på mig och snygga till i köket och hjälpa Robban (svärfar) att packa lite köksskåp så vi kan börja riva snart!
Gammal bild på min skatt


fuck

Vi hörs imorgon, magen och huvudet värker,halsbränna som heter duga och på köptet har jag,gissa vad? Jo ont i ryggen såklart. fuck!


Svar på fråga

madde om mycket som hänt..:
Varför var ni tvungna att flytta?

Svar - Det fanns många andra som behövde den lägenheten mer än mig, folk med downssyndron tex.:)  Det som stör mig är att inte ha en ny lägenhet ännu men det kommer det kommer.. Jag ville själv bort från den lägenheten då jag inte trivdes och det var så mycket fel på den trots att det var helt nybyggt när vi flyttade in! Hoppas du fick det svar du ville!


Mycket som hänt..

Det är så mycket som har hänt den senaste månaden och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Den 1 November skulle jag vara ute ur min lägenhet. Jag har inte fått någon ny lägenhet och vi visste inte vart vi skulle ta vägen. Jag har tur som har en sån snäll svärfar som bygger om hemma för att vi ska få plats att flytta hit. Vi har det närmare till dagis men det tar på krafterna att bo här. Att inte ha sitt eget och att inte kunna vara ensamma när man vill. Det är mycket som händer här hemma och det gör mig riktigt irreterad vissa dagar! Vissa dagar är det bara Leon som får mig att resa mig ur sängen och ha ett leende på läpparna hela dagen!

Det har tagit ett tag att skriva det här ska ni veta..


Onsdag

Godmorgon! Vi har haft en mysmorgon här hemma,nu sover det lilla trollet igen. Tidigt sovpass idag så jag hoppas han orkar hålla sig vaken tills 20 ikväll :) Jag är nog inte helt frisk ännu heller, sån jäkla halsbränna och det svider i magen, uscha! Har inte mycket alls att skriva så vi avslutar här! Hoppas ni får en bra Onsdag!


061211

När Leon hade sovit middag käkade vi lite mellis och gjorde oss redo för att gå och hälsa på Leons farmor ett tag :)
Kvällen har varit lugn, middag och bus med lilleman i vanlig ordning. Inget dagis för honom imorgon då han åkte på lite feber idag :/ Nu ska jag kolla på tv och sova!


Sjukstuga

Imorse vaknade vi kl 9 och ringde till dagis, lilleman är lite dålig i magen :( hoppas inte han blir magsjuk! Vi har varit ute i parken en sväng och nu sover han. Nu ska jag duscha och bli lite fräsch igen! Hur mår ni?



Ägg

Bara jag som tycker dom här små äggförpackningarna är söta? :)



Sötungen min <3



Måndag

Natten var helt okej, vaknat några gånger men inga toalettbesök så det tackar vi för!  Leon mår bra och är på dagis och leker med dom andra barnen :) Håller på att tvätta och städa (dom tråkiga vardagssysslorna) Sen blir det bus när lillskiten kommer hem igen! Nu ska jag fortsätta här hemma!


Söndag kväll

Godkväll! Har fått i mig en macka nu också så det går ju framåt, nu mår jag illa igen men hoppas det stannar av! Nu ska jag försöka få min älskade att se på beck och sova! Lillfisen mår bra och har inte visat några teckan på att vara sjuk, hoppas han håller sig frisk inatt också så han kan gå till dagis och leka med dom andra barnen :) En sak är säker iaf, fan vad jobbigt det är när båda är sjuka och pendlar mellan säng och badrum...
Gammal bild på skrutten <3

 



Mormorbus!

Min älskade mamma kom och hämtade Leon strax innan. Dom har varit på lekiz och hos min mormor, en bra dag för lilleman med andra ord! Jag gick och la mig direkt när dom hade åkt och somnade vid halv två ungefär och vaknade vid 4 igen, har faktiskt fått behålla lite yoghurt men satan i gatan vad ont det gör i magen! Hoppas det inte blir värrre än såhär! Nu ska jag försöka busa så mycket jag kan med Leon innan han ska sova och jag ska slänga mig i soffan eller sängen och glo på film då igen.


bläää

Det var ett tag sen jag mådde såhär dåligt, att må illa konstant och bara vänta tills det kommer upp är riktigt jobbigt! Magen spänner och stramar åt som fan ibland :/ Min bästaste mamma kom och hämtade Leon nyss så vi kan kurera oss några timmar! Tack! Han har det roligare med sin friska och pigga mormor än mamma och pappa som spyr om vart annat :P NU ska jag se OC och vila lite, hoppas faktiskt jag somnar till lite också!


Söndag

Idag skulle vi ha åkt till min pappa och firat honom men det skiter sig, fan jävla skit! Jag saknar honom! Här hemma spyr vi.. Hink i sovrummet utifall badrummet är upptaget, hur kul är det? Nä fyfan säger jag bara. Idag ska vi inte göra någonting förutom att krya på oss! Hoppas ni får en bättre söndag än oss!


Lördag

God morgon! Leon tog sovmorgon till 9,20 imorse så det tackar vi för. Om en stund ska vi ut och busa i parken, sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Har ni några förslag?



Tacos

Vi har precis ätit en god taco middag och leon är nybadad! Sen blir det julkalendern och idol! Hoppas ni får en bra fredag :)



Mys

Tända ljus och kortspel, Leon ritar innan sovdags :)



10 Sanningar

1. Jag är mörkrädd
2. Jag kan inte sova om inte Alex är hemma
3. Jag är rädd för spindlar och ormar.
4. Jag är usel på att rita
5. Jag har dåligt självförtroende (Därav inga bilder på mig själv)
6. Jag ångrar att jag inte skötte skolan
7. Jag är för lat för att träna trots att jag inte gillar min kropp
8. Jag vill ha ett syskon till Leon inom snar framtid
9. Jag är beroende av coca-cola
10. Jag är världens lyckligaste mamma!
10 Sanningar ni kanske inte visste om mig? :)


1 December 2011

God morgon fina ni! När klockan ringde vid 8 så snarkade grabbarna ikapp. Halv nio vaknade Leon och vi gick upp och käkade frulle i lugn och ro, vart lite sena till dagis men hellre det än att stressa på morgonen :) Påvägen hem från dagis började ryggen fucka ur, tog ett tag att komma hem faktiskt. Nu har jag tagit tablett och känner att den börjar ge effekt i båda rygg och knopp.. Måste man känna av allting i huvudet? FAN! Ska kolla på ett OC avsnitt och dricka kaffe i lugn och ro. Senare idag ska jag till min fina och saknade vän Patricia som fortfarande inte mår bra..