Hanna panna är här!

Hej på er! Mötte upp Hanna vid tolv,käkade lunch och sen tog vi en fika med Angelica Hanna och lilla Albin. Min rygg gav upp så vi tog bussen hem till mig,snackat massa gamla minnen och lekt med Leon, Han älskar Hanna, perfekt eftersom hon älskar honom ;D Tiden har bara rusat förbi idag, vi ska strax äta middag,tror även Hanna sover kvar här.Trevligt :) Nä nu ska jag hjälpa min älskade med maten för jag är galet hungrig!!


Måndag!

God morgon Måndag! Ryggen känns ganska mycket bättre efter tabletter och sömn. Ska ta en promenad ner till Centrum senare för att fika med min undebara vän Hanna som jag inte har träffat sen Leon låg i magen.. Gör dock fortfarande lika ont på höger sida av magen,men det går väl över någon gång! Nu ska jag klä på mig och göra mig färdig, min kära sambo har städryck eller något,det uppskattas :D


Läkarbesök!

Kom precis hem ifrån läkaren, det kan vara blindtarmen som spökar eftersom jag har ont mellan revbenen när jag andas och när man trycker på magen :/ Men jag hoppas verkligen inte jag ska åka på någon blindtarms skit! Har legat på soffan i stort sätt hela dagen, om man bortser från spyor och läkarbesök. Trevligt va? Nja inte det minsta! Alex och Leon är ute så jag tänkte väl kika klart på wallander om jag inte somnar. Skulle verkligen behöva sova, för jag orkar ingenting,världens tråkigaste mamma är jag nog just nu, orkar inte bära eller leka med Leon :( Men tur att han har en så bra pappa som leker och busar massor med honom :)


SÖNDAG

Somna gick ju inte, precis när jag skulle lägga mig igen vaknade Leon och var superglad,försökte få han att somna om men det gick inte. Har precis tagit mig en till varmdusch och lite tabletter och hoppas på att smärtan ger med sig under morgonkvisten för såhär ont kan jag inte ha hela dagen.Hade tänkt att träna idag men får se om ryggen tillåter det.Imorgon bokas det tid hos sjukgymnasten. Leon och sitter och pratar med skötväskan för fulla muggar just nu,Mammas sötnöt!
Nu ska jag sätta på någon bra film som man kan småkika på!


Aj! Jag har inte somnat ännu, har så jävla...

Aj! Jag har inte somnat ännu, har så jävla ont i ryggen ikväll igen. Nu ska jag ta en varm dusch och sen plocka lite om jag inte blir trött igen. Fan vax less jag blir!



Sovmorgon!

Hej på er, Ryggen blev bara värre och värre igår, ingenting hjälpte. Fick ställa mig i en riktigt varm dusch och då hjälpte det för stunden. Fick sovmorgon till 12.40 för min underbara gick upp med Leon,tack älskling! Amanda och Lisa kom förbi en stund sen hämtade Helena upp oss så åkte vi hem till dom. Leon får leka med,mamma farbror faster farmor och farfar idag, inte illa! :) Stannar kvar på middag, hemmagjord pizza! Nu ska jag vara social, jag har världens bästa svärföräldrar måste jag meddela er!


Ryggont igen...

Haft en super trevlig dag! Käkade lunch med Jennifer och Kajsa,kikade i lite butiker och köpte lite småskit,fikade med Kajsa och avslutade dagen med en vända på ica. Leon var strålande humör hela dagen och speciellt när vi kom hem,Han kommer nog börja åla snart han är helt galen när han ligger på golvet :) Sen vart den en vända till ner till ica igen! Leon sover och vi ska sätta på en film strax,lugn och skön fredagskväll med min älskade,börjar få väldigt ont i ryggen igen,dags för lite starka tabletter igen:/ Fan det har ju varit så skönt att slippa ta tabletter! Nu- Film!


Fredag

God morgon! Leon tyckte vi skulle upp kl 7 men det tyckte inte jag så kl 8 gick vi upp! Jag har precis tagit mig en snabb dusch meddans Leon satt i sin gunga och lekta och pratade massor! Vad brukar era barn göra meddans ni duschar? Idag ska träffa Kajsa och ta en fika, ska möta upp henne vid 12. Sen får vi se vad dagen/kvällen erbjuder! Nu ska jag göra mig lite frukost och göra mig iordning! Ha en bra dag!


Film

Vi har precis tittat på filmen Faster.Bra film,rekomenderar den :) God natt!
Ni som sett den vad tyckte ni om den?
-Mobilblogg.


Torsdag!

Leon ville upp 07.30 imorse men Alex var snäll och gick upp och jag sov kvar till 11.30 ungefär, det behövdes verkligen! Känner mig piggare idag men hostan gör mig så himla torr i halsen satt det gör ont att hosta,mindre skönt! Idag har vi bara varit hemma,ska ta en tripp till ica om en liten stund,måste komma ut och få lite luft,likaså Leon. Man blir ju galen av att sitta inne flera dagar i rad! Har ingenting att skriva, så vi hörs senare eller imorgon!

Mamma älskar dig över allt annat!


GALET RASTLÖS!!!!!

Vad heter ni? Sandra Persson & Alexander von walden
Hur träffades ni? Genom en kompis/Internet. Läs om hur vi träffades (här)
Är ni förlovade? Ja
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Ja
Har båda körkort? Nej
Isåfall, vem kör bäst? Hmm han kör nog bäst även fast han inte har körkort
Kommer du ihåg er första kyss? Ja!
Vem sa "Jag älskar dig" först? Alexander

Vem är äldst? Jag, det skiljer bara 1mån och 16 dagar.
Vilka stjärntecken är ni? Jag är Kräfta och han är Jungfru
Vem fyller först på året? Jag
Vem är längst? Alexander
Vem sjunger bäst? Haha ingen!
Håller ni i handen på stan? Ibland
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja.
Blev du kär i första ögonkastet? Ja
Har ni någon speciell låt? Nej
Har ni några "fri kort" ?
Har ni varit utomlands tillammans? Nej tyävrr.
Vilket är ert bästa minne? När vi plussade och när Leon föddes!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Leker med Leon,lagar mat och kollar tv/film.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja för det mesta
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej
Blir du lätt svartsjuk? Nja,Jag litar på honom!
Brukar ni bråka? Småtjaffs oftast.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Pratar, annars Sms!
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ögonen,Dom är så mörka och ger mig energi!
Brukar nån av er prata i sömnen? Ja, Jag..


Snälla gör mig frisk!

I videinlägget på Leon så menar jag citronsaft!!
Idag har vi inte rört oss en meter utanför dörren, förutom att gå 200 meter till sjukhuset förståss. Alex syster gjorde en header åt mig då jag varken har tid eller ork till att göra en själv. Tack Amanda :) Lekt med Leon och bara gosat och vilat. Runt 15 kom Amanda och Christoffer över på kaffe och skitsnack, senare kom även Amandas pojkvän och stannade på middag som svärmor kom över med :) Ikväll ska jag nog se en wallander film och lägga mig tidigt,jag orkar inte vara sjuk längre!



Leon smakar citronsyra!





Onsdag

Var till läkaren med Leon idag och hans lungor och hjärta lät bra, vilken lättnad! Men han fick hostmedicin utskrivet.Så jag hoppas den gör nytta och att han blir frisk snart! Han har sovit i 2 timmar nu, inte likt honom men eftersom han är sjuk så är han supertrött. Ska inte göra någonting idag heller, långtråkigt att bara vara hemma, men lika bra att hålla sig inne! Tänkte städa undan lite här hemma nu meddans lillen sover!
Juste,jag trivs inte alls med bloggen, vill fixa till utseende och designen och lite annat. Någon vänlig själ som kan hjälpa till? :)


22/2

Leon sover sen snart 2 timmar tillbaka, Han får sova mellan mamma och pappa igen, så mysigt! Ska strax kolla på en film men min älskade sen blir det sängen. Hörs imorgon!
Vill bara säga tack till Carina också :) Kram på dig!


sjukstuga

Leon har blivit sjuk nu också, antagligen RS viruset som han åkt på. Ringde och pratade med sjukvårdsrådgivningen igår kväll, men just då andades han som han skulle så vi slapp åka in som tur var, Men han har fått tid hos läkaren 10.30 imorgon, blir han värre innan dess får vi åka in. Nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe och sen gosa med Leon!


Solig Måndag

God morgon.. Idag är jag trött, Leon vakna precis när vi gick och la oss och var på strålande humör, flyttade över honom till våran säng för lite bebisgos innan vi skulle sova! Sen låg han vakne och tittade runt i ca 40 minuter sen kom det små gnäll blandat med skriv omvartannat i 2 timmar! Som tur var hade det gått så pass länge så han kunde få en flarra igen.. Men han gnällde i sömnen efter han käkat så har sovit skit dåligt inatt, sen vakna han igen efter tag. och vid 9 imorse, då fick han lite leksaker att leka med så vi kunde sova lite till ;) gick upp vid 10 för han tröttnat på att ligga still.. Hoppas att han sover bättre inatt för jag behöver verkligen min nattsömn för att vara pigg och glad! Jaja.. Idag ska jag till tandläkaren igen.. Sen får vi se, har ganska mycket hosta igen men hoppas den försvinner under dagen! Nu ska jag göra lite frukost och ge min älskade som fortfarande sover!


Söndagsmys!

Hallå! Emelie kom förbi tidigare, snackade lite skit och sen gick vi ner till centrum,käkade lunch och gosade med Leon, sen kom även Sarah och Frida ner,trevlans! :) Avslutade det hela med en vända till ica, där jag stödde på Patrik&Patrica och tog sällskap med dom hem! Nu ligger köttet på tining och Leon sover lite. Ska försöka få in TV11 på boxern också så man kan se Big Brother ikväll! Annars är det Solsidan och Wallander som gäller!


Söndag

Dagen började med bebisgos i sängen som alltid. Solen skiner och det är 5 minus ute, helt okej väder! När ska denna eländiga snön försvinna? Jag undrar om Leon börjar få in sina sovrutiner igen, förut sov han alltid mellan 22-08 men senaste tiden har han somnat 20 och vaknar 02 för mat.. Igårkväll somna han 20.30 och vakna 05.20 för mat. Jag hoppas han börjar sova längre i streck det underlättar så mycket. Imorse fick han äppelgröt och banan till frukost, banan var han inte så förtjust i men äppelgröten älskar han, och han verkar fortfarande mätt (ca 1 timme sen han åt) Jag mår bättre idag, morgonen är ju alltid jobbigast så jag kommer nog må ännu bättre efter en dusch och lite kaffe!


rastlös.nu

Roligare blir det inte denna lördagkväll!
Haha älskar hårstråt som står rakt upp. Men det bjuder jag på!


Lördag

Hallå, skrev ett inlägg imorse men det har inte kommit upp.skumt.. Leon sov hos sin farmor inatt så vi (mest jag) fick sova ut ordentligt och friskna till, Kände mig mycket piggare när jag vaknade imorse, att en hel nattsömn kan göra så mycket skillnad. Leon fick smaka äppelgröt och vanlig banan igår, det älskade han! Så nu blir det både vanlig och äppelgröt för hans del. Mötte upp mamma strax efter 15 idag för att kika lite i centrum, köpte små "frysboxar" som är till för barnmat, Perfekt då vi alltid fryser in Leons mat så den håller längre. Köpte även massa matburkar till honom så hoppas han gillar allt nytt :) Ikväll blir vi bara hemma igen, hatar att vara sjuk! Nu ska Leon få lite gröt. Tjingeling


Galen bebis..

Tog en promenad ner till centrum för att möta upp Alex och handla lite, gud vad skönt att komma ut lite, känner mig mycket piggare idag.Ikväll blir det tacos här hemma, ska nog börja med maten strax för jag är superhungrig. Hörs imorgon för nu ska jag leka med min super aktiva son, han är helt galen men det gör ingenting det är bara roligt, haha han kastar sig runt i soffan just nu! Mammas sötnöt!


Fredag

God morgon, Vaknade upp av min underbara skatt som låg och klappa mig på kinden och skrattade,man kan ju inget annat än att bli glad av dom små liven! Nu har precis någon snubbe varit här och kollat elen, varför förstår jag inte. FIXA VÅRAN GOLVVÄRME ISTÄLLET!! Jag är fortfarande sjuk också, men känner att det kommer jag vara ett tag då vi har 16 grader i sovrummet, inte okej!! Aja, idag ska vi åka och handla lite och sen måste jag vila, Leon sitter i soffan och leker med en av sina elefanter som är lika stor som honom.Gulligt!


FAAAAAAN!

Vart erbjudna en lägenhet idag, en 3a på 85 kvadratmeter,vart superglad tills vi såg hyran 10935 kr/månaden. Fan, Det kändes lite väl dyrt. Men vi ger inte upp hoppet om en ny lägenhet, bara söka vidare! Visst området där lägenheten liggen är ganska nytt och superfina, men jag betalar inte 11 tusen i månaden för en lägenhet i nuläget,tyvärr! Färdigpratat om lägenheter, ikväll är det svensk maffia kl 21. Leon är sig själv igen vilket är suuuuuuuupernajs! Leon har precis fått sig en skönt kvällsbad, nu ska han nattas!


blää

Leon har inte varit sig själv idag, han har sovit massa och varit otroligt lugn, han hade även feber imorse så jag antar att det är från vaccinet! Hoppas han blir sig själv igen, för jag vill gosa och leka med honom. Medans Leon har sovit har jag gråtit framför vissa OC avsnitt, förstår inte varför men så är det. Leon har även en ny jacka,mössa,strumpor och en bamsesnuttis. En liten bamse ;) Gud vad rastlös man blir av att inte göra någonting, men resten av kvällen ser ut som dagen har gjort, soffläge och OC. jag är helt slut i kroppen!

På strumporna står det "Älskling" Självklart ett "L" på mössa och jacka!



nystädat!

Istället för att vila började jag storstäda, så nu är hemmet rent och fint. så jävla skönt! Men tror dock jag ansträngde mig lite för mycket för nu är jag helt yr och det svider och rinner till i ögonen.Men det var det värt! Resten av dagen tillbringar jag nog i soffan med min kära dator och OC, måste börja se en ny serie för snart har jag sätt alla OC avsnitt, har ni något tips? :) Ska nog skicka ner Alex och Leon till ICA lite senare också,det lät som en bra ide!


Sjuk.. Igen...

Gor morgon,Torsdag idag redan! Idag har vi ingenting planerat och det är väl lika bra,jag har nämligen blivit sjuk igen, förkyld,hosta,sprängande huvudvärk! känner mig febrig men har ingen feber så det är ju bra. Jag hoppas jag slipper gå ut någonting idag,men samtidigt vill jag göra något. Vi måste plocka undan lite hemma iaf eftersom det kommer två snubbar hit imorgon bitti och kollar på elen, vafan dom ska titta golvvärmen ingen jävla el!!!!! Nu orkar jag inte skriva här mera,ögonen tåras... HATAR ATT VARA SJUK!!!


BVC

Nu är vi hemma från BVC igen, det gick super bra, han var så duktig! Får se vad resten av dagen har att erbjuda, börjar känna mig febrig men hoppas att en tablett och lite vatten ska göra susen :) Gått upp lite hade han gjort iaf, men han ligger fortfarande under på längd och vikt.. Nu ska jag se OC och vila innan det är dags för middag!
Vikt och längd.5 mån 2 veckor och 1 dag!

Vikt: 7010 g (+ 150 g på 9 dagar)
Längd: 65.4 cm (+ 0,4 på 9 dagar)


Vaccin

God morgon, idag är det bara en -3 grader ute, skönt om man jämför med dom senaste dagarna! Idag ska vi till BVC för Leon ska vägas och mätas och även få vaccin! Annars står det ingenting på schemat, har blivit lite förkyld igen,men det är ju den årstiden, det kommer och går.. Tänkte ta mig en varm och skön dusch när Alex vaknar, kanske ska ta med mig Leon in i sovrummet igen och väcka honom? :)


Öppna förskolan!

Kom hem från ÖF för en liten stund sen, har ont i huvudet så skönt att vara hemma. Men en alvedon och lite vila borde göra susen, fast vilan får jag ta ikväll för nu ska jag städa medans Leon sover. På fredag ska dom komma och kolla på värmen hos oss, men dom skulle bara kolla mätarna tydligen, vad är det dom inte förstår,våran värme fungerar inte dom ska laga den inte titta på någon jävla mätare (där man reglerar värmen) Hur svårt ska det vara att sätta in element istället för golvvärme som har varit helt störd sen vi flytta in, säger det igen.. Nybyggt? knappast endast fuskbygge, Jag är så trött på denna lägenhet så det finns inte. Jag måste härifrån innan jag blir tokig! Leon smakade även på en majskrok på ÖF men den var inte så god verkade det som. Haha juste, precis innan vi skulle gå idag så somnade Leon på soffan, med nappen i båda händerna, fast det förvånade mig inte så mycket då han har tagit ut den i sömnen och hållt den i handen.. Skönt finger han visar va? ;)



Mamma älskar dig!


God morgon!

Idag är det tandläkaren och öppna förskolan som gäller, sen hem och städa! Tandläkaren ska jag vara hos om 50 minuter, tur att man bor 5 minuter ifrån! Leon är superglad som varje morgon, hans öra är dock sämre igen. Vet någon vart man kan köpa tunna mössor? riktigt tunna som barn kan sova i? Hans öra blir alltid värre på natten :( Stackars mammas bebis.. Det blir nog bra till slut :) Nu ska jag göra mig iordning och sen kila till tandis.


Gokväll!

Mötte upp malin runt 15 tiden, gick och hämtade Isabella på dagis som fått feber igen.. Efter det tog vi en tripp till centrum för jag behöva handla lite, sen var hon tvungen att åka och jobba tyvärr. Väl hemma igen låg jag och Leon på golvet och lekte och skrattade massor! Han är ju bara för söt min fina son, hur kan han vara så perfekt? :)
Efter ett tag tog jag och älskling en promenad ner till Ica igen, Fan vad kallt det är ute. helt galet! Nu väntar vi på att ugnen ska bli klar, bättre sent än aldrig! Ikväll är det extra mysdag, kallt ute så man kan tända maaaaaassa ljus och bara mysa och visa sin kärlek till varandra!


Alla hjärtans dag!

God morgon, Hade tid hos tandläken 11.55 så har nästan precis kommit hem, Leon sover lite middag just nu och jag ska väl se lite oc medans min kära karl datanördar sig på sin dator! Hos tandläkaren gick det väl som jag förväntat mig, dvs hål.. två stycken till och med, men jag fick problem med tänderna när jag väntade Leon så kan bero på det, aja skit samma dom ska iaf lagas den 21 Februari. Idag är det alla hjärtans dag också, får se vad som händer, blir god middag med lite tända ljus och sånt iaf, är inte så mycket att fira faktiskt enligt mig. Det är som vilken dag som helst bara att man slösar ännu mera pengar :) Nä nu ska jag se OC medans min lilla kille sover!


18 grader inne och -11,6 ute. Galet!!

mms_img22256 (MMS)

18 grader inne och -11,6 ute. Galet!!



Hur träffades vi?

Tänkte skriva hur jag och Alex träffades bara för att det är lite roligt och komiskt, vissa tyckte vi var helt dumma i huvudet (på sättet vi träffades på) men vad gör man inte för kärleken?
Jag och en kompis var hemma hos henne en kväll och hennes kompis Alex skulle dit, men så blev det aldrig så jag fick aldrig chansen att träffa han Alex som hon pratade så mycket om, dagen efter åkte jag ner till skåne och började plugga, pratade med min kompis om Alex och tog hans msn. Vi började prata varje dag på sms,msn och telefon,han var så underbar! Den 26 Januari 09 vart vi tillsammans, vi hade fortfarande inte träffat varandra men vi klickade så jävla bra, den 31 Januari flyttade jag hem från skåne igen (Efter bara 2 veckor) då skulle vi träffas, möttes en kall vinterkväll vid södragungorna (ett ställe i margretelund som dom flästa känner till) gick hem till honom och träffade hans familj, helt underbar familj redan då.Åkte dock hem på kvällen men möttes på morgonen därpå,det var han och jag bara, ingen annan! Vi älskade varandra så mycket redan då att vi förlovade oss 13 Februari 09 (alltså efter 18 dagar!) IDAG HAR VI 2 ÅR FÖRLOVNING! Jag vart gravid sommaren 09 men fick missfall, vi försökte igen och 3 månader senare plussade vi med Leon, idag har vi en egen liten familj och jag älskar mina pojkar över allt annat! Att man kan träffas sådär och hålla ihop trodde jag aldrig, men det var kärlek vid första ögonkastet! Jag älskar dig Alexander!


täby

Halloj, idag har vi varit i täby centrum med mamma/mormor,mycket trevligt. Kikade runt och käkade lunch. Fick med mig en tränings cd som är bra efter graviditeten :) Har precis tränat till den, man känner sig jävligt töntig måste jag säga men det kommer nog ge resultat till slut,ska träna 2 ggr om dagen om det finns tid annars 1 minst! Ska även börja gymma nu. Kommer bli bra tillslut hoppas jag! Leon ligger på golvet och leker med pappa sin just nu. Ikväll är det vanliga söndagsrutinerna som gäller, solsidan och en film ;) Nu ska jag gå och ta mig en varm och skön dusch sen dags för matlagning! Leon var snygg idag!


Lördag

Halloj, Mötte upp mamma vid 13 för att gå till centrum och köpa en ny overall till Leon,sen plockade vi upp mormor, Alltid lika trevligt att träffa hela släkten, fikade och snackade skit, lekte med alla barnen som var där också :) Leon var supersnäll hela tiden,pratade och skrattade, inte ett ända gnäll trots allt folk! Påväg hem stannade vi på ica för att handla lite till middagen och lite gott till ikväll, familjemys! En gammal kompis till Alex ska komma hit snart också, jag har inte träffat honom på 1 år eller mer, så nu får han träffa Leon också :) Nu ska jag leka och gosa massor med Leon, juste han fick även lite nya leksaker idag! :) Overallen köpte vi i storlek 74 så han kan ha den tills han inte behöver den mer innan sommaren,bilden gör inte färgerna rättvisa heller..



Utvilad

God morgon! Idag är jag riktigt utvilad, har precis duschat,det är det ända jag hunnit idag så himla skönt att få sova ut ordentligt :) Fast jag saknar min lilla bebis otroligt mycket! Ska möta upp mamma om ett tag för att hämta upp mormor sen ska vi till min morbror och fira min kusin som fyllde 18 i veckan! Trevligt! Nu ska jag göra mig iordning och bara ta det lugnt tills det är dags att gå.


11 Februari 2011

Leon är hos sin mormor över natten, så jag ska passa på att umgås med min älskade och stänga ner datorn!

Mamma och Pappa älskar dig Leon! <3


Fredag

God morgon, fredag och snökaos har vi det! Mamma kommer och hämtar mig efter jobbet för jag vägrar gå ut i detta väder, jag är så less på vintern och snön. JAG HATAR SNÖ! Men snart är det vår och sommar får väl tänka så. Leon vaknade lagon tills vi gick och la oss igår men somnade snabbt om, sen vaknade han kl 8 för frukost imorse men somnade sen om till 10.30, skönt! Tills vi ska iväg med mamma händer ingenting pga vädret, vill ut och gå men det sket sig. Nu ska jag äta lite frukost och så.


Grown ups

Nu har vi precis kollar på "grown ups" och ja den var ganska rolig faktist så det var ju bra! Har ni några bra filmtips? Vi kollar alltid på film innan vi ska sova, eller alltid kanske jag inte ska säga men väldigt ofta =) Älskar filmer! Nu blir det en kvällsmacka sen borsta gaddarna och sova! Vädret är inte bättre heller, FAN!


Gokväll

Herregud vilket väder det är ute.. det blåser satan och snöar,minde roligt. Det blev inget arninge idag vi tar det imorgon istället så idag har vi vart hemma hela dagen igen, rätt skönt faktiskt. Har tvättat och bråkat med diskmaskinen,förstår inte vad det är för fel på sakerna,golvvärmen tex den funkar på vissa ställen,mest på ställen man inte går på. I badrummet är golvet svinkallt även fast värmen står på max. Men det ska dom få fixa så jävla less på att det tar flera månder för dom att komma och laga saker!! Värmen är ju inte det första felet i denna lägenhet, nybyggt? jo tjena, fuskbygge snarare! Leon har precis somnat för natten så nu ska jag umgås med min kära karl.

Gud vad han skelade med ögonen på denna bild, men han är lika snygg ändå! Tungan är alltid ute nuförtiden.


Ny header

Skrapade ihop en header lite snabbt men ska göra en ny snart igen, när det finns tid. Får sitta och pilla lite då och då tills jag blir nöjd, vet inte om jag gillade den som sitter uppe nu. Ni kan väl säga vad ni tycker? :)


Torsdag

God morgon, Leon vaknade vid 8 och ville gå upp så vi har legat i sängen och pratat och lekt, nu har jag precis ätit lite frukost och Leon sover lite middag! Idag ska vi åka till arninge med mamma och umgås lite, mysigt! Annars händer det inte så mycket under dagen, börjar få ont i huvudet men det går säkert över. Ska passa på att se ett OC avsnitt nu medans Leon sover.


Hela familjen vaken

Det var tur att jag stod imot någon slags av "svullmat", för istället blev det potatisgratäng med massa vitkök och fläskfilé,smaskens! Leon är vaken och leker med oss, han sov nämligen 4 timmar idag medans han var ute med pappa sin,och vi vill gärna få sova inatt. Men snart ska han få lite välling innan sovdags. Kanske glömt skriva det men han började få välling som sista mål för en vecka sedan, men han är inte så förtjust i den. Han har ätit 220 ml som mest, det var ett mål.Andra gången åt han 30 ml tog bort flaskan somnade nästan direkt efter. Så mätt kan han väl inte bli av den? Leon har även börjat göra så mycket roliga miner och sträcker ut tungan hela tiden, så söt :D Nu ska jag leka med Leon innan sängen kallar! God natt.



18.30

Idag har jag inte gått utanför dörren, ganska skönt faktiskt! Albin och Hanna har varit här ett tag, Alex tog med sig Leon för att åka och handla så jag har egentid just nu, rätt skönt det med faktiskt! Ikväll blir det film som alltid, sover alltid bättre om jag ser en film innan jag ska sova, skumt men sant! Är otroligt sugen på "svullmat" men det blir man inte smalare av så det blir hemlagat! Tänkte se om jag kunde fixa ihop en ny header, får se hur det går, Jag kommer antagligen ge upp efter ett tag och radera allting!


Napp och flasksoppa!!

mms_img64033 (MMS)

Napp och flasksoppa!!



kallt!!

God morgon! snöade lite imorse när vi vaknade men nu är solen framme men satan vad kallt det ärenligt SMHI ska det vara minusgrader hela veckan,inte kul! Idag har vi inga direkta planer, små plocka lite hemma hela dagen låter bra :) Leon sover lite middag just nu, lite tidagre än han brukar så hoppas han följer sina sovrutiner senare också!
PATRICA: jag hade inte så många bilder på denna dator, allt ligger på min gamla hårdisk ska fixa det nästa vecka. Hade bara bilder från innan vecka 23 :) 
 
4 Dagar <3


Ny dator!

Min pappa ringde upp strax innan 17 och sa att datorn hade kommit! Så snabbt ringde jag upp mamma och frågade om hon kunde köra, jag kunde ju inte vänta tills imorgon med att hämta den, så snäll som hon är körde hon mig till pappa och där blev jag bjuden på middag och kaffe, mumma! Kollade lite på datorn och insåg snabbt att det var ett bra köp, jag älskar den!! När jag kom hem så försökte jag natta en liten grabb som inte ville sova roligare att dra mamma i håret tydligen, Alex kom hem för en stund sen med ben and jerrys, självklart min favritsmak,han vet hur man gör mig glad! Tack älskling! Denna kväll kunde inte blivit bättre, ny dator och favoritglass :D Nu ska vi strax se en film, Mysigt! Nä nu ska jag leta upp en bra film! Hörs imorgon!


segt

Kom hem från ÖF för ett tag sen, vi ska bara dit på tisdagar, skönt för en gång i veckan räcker för mig! Älskling är och handlar lite nu och Leon sover fortfarande i vagnen! Jag vill bara att min pappa ska ringa och säga att datorn har kommit så jag kan åka och träffa honom och hämta ut datorn, har den kommit stannar jag nog på middag hos pappa eftersom vi inte träffas så ofta.. Bara för jag hoppas så kommer den inte ha kommit idag!
Linda ville att jag skulle lägga upp en bild på mig själv så här kommer en, fast först två stycken på min snygga son!!
Mammas busfrö!

Morgon lek med pappa!

Inte den bästa bilden, oj jag måste springa och göra rent speglarna i badrummet! TJOHO


Öppna Förskolan

God morgon, Tidigare imorse var det värdens snöoväder utanför fönstret, skönt att det slutat nu och jag hoppas inte att det kommer tillbaka. Jag är så jävla less på denna snö nu! Idag ska vi till ÖF som vanligt,Får se om vi stannar till kl 16 börjar tröttna på att gå dit när det inte kommer fler mammor! Snart borde min dator komma? idag kanske? jag vill verkligen ha hem den nu!! Nu ska jag äta lite frukost och tvätta!


Nyklippt

Idag har vi som sagt varit hos Hanna och lekt med barnen,druckit kaffe och snackat skit, hon bjöd även på lunch! Sen tog vi en promenad ner till BVC för Hanna hade tid, passade även på att väga och mäta Leon,
Han väger 6860 gram och är 65 cm lång:) Mammas store pojke!! Efter det tog vi en fika på Anjas, sen gick jag och Hanna och klippte oss, skönt att slippa mina slitna toppar, klippte även upp håret lite igen.. När vi kom hem vaknade Leon och var på skrikhumör och är det fortfarande, hann städa lite och dammsuga iaf.. Nu är pappa hemma så nu kan jag vila lite och kika på datorn och lyssna på gnälliga Leon..

Leon och sin älsklings napp

Leon står själv och tittar argt på Albin som är superglad!

Alla tittar på Hanna som sjunger för barnen :)


Hos Hanna

Vi är hemma hos Hanna med Caroline och Isabella, såklart är Albin och Leon här också! Kul att alla barnen är jämngamla!


Albin Isabella och Leon. Isabella är skrämmande?

Lägger in fler bilder senare nu ska jag vara social :)



Söndag

Idag har vi inte gjort någonting alls, Leon är hos farmor och leker, vi har städat lite och kollat film. Åkte med snälla Hanna till centrum och handlade lunch, subway. MUMS!! Jag är inte på blogghumör alls så vi hörs senare eller imorgon!! :)


Heldag

Halloj! Idag fick jag sovmorgon till 12 ungefär för Alex tog Leon,skönt! Gick hem till Malin vid halv två ungefär,drack kaffe snacka skit och lekte med barnen, Isabella har börjat prata mer och mer så roligt! Sen tog vi en promenad till willys för att handla lite middag, blev tacos, efter lite mat i magen lekte vi ännu mer med barnen! Leon somnade vid halv nio ungefär och sover fortfarande. han brukar ju alltid sova för natten runt den tiden så jag hoppas han sover ett tag nu, det lär han göra för han knappt sovit på dagen och hafft fullt upp med att leka och försöka ta Isabellas napp.. Nu ska jag se ett OC avsnitt och vänta hem min kära sambo som det så fint heter! God natt!!


Isabella och Leon när dom hälsade på oss på BB, här var Leon 2 dagar. Fråga mig inte vad Alex gör för min.. :P


Svar på fråga

Linda om Sähär ser mitt hår ut när jag inte har pla...:
hej! kan inte du lägga ut en bild på dig själv? :)

Svar, Hej, jo det skulle jag kunna göra, ska försöka komma ihåg det bara! Annars får du påminna mig! :)




Påväg till willys,ikväll blir det tacos :)

dsc00015 (MMS)

Påväg till willys,ikväll blir det tacos :)



Sähär ser mitt hår ut när jag inte har pla...

dsc00014 (MMS)

Sähär ser mitt hår ut när jag inte har plattat det.. Men skönt att slippa platta det när man inte gör något:)



Pappa <3

Hallå,Har inte gjort något speciellt idag, haft lite folk hemma, trevligt! Ikväll har vi även en kompis som sover över här. får se om dom stannar hemma eller drar ut, det märks, vore bäst om dom stannade hemma! :)
Har fått både bra och dåliga nyheter idag, vi kan börja med dom dåliga.. hade en räkning på 860 kr som jag inte hade räknat med, tråkigt men det måste ju betalas så det har jag precis gjort, nu till dom roliga nyheterna, pappa har precis beställt en ny dator åt mig så den borde komma i veckan, sen ska pappa och hans fru upp och åka skidor v.11 så om min bror och syster kan ta semester åker vi upp och åker skidor med dom, två dagar iaf. Fan vad roligt vi har inte vart hela familjen på flera år.. Jobbigt att vara utan Leon 3 dagar, men det löser sig! :D


Snö...

Vad är det här för väder att vakna upp till? jävla skit snö,försvinn!!! åååh jag hatar vintern,den är för lång och trist..
Idag har vi inga planer heller,fredag är det också.. ska väl hoppas på att snön försvinner eller något! Nu är jag arg på vädret hörs sen! BLÄÄÄÄ FÖR SNÖ


rubrik

Hallå! Mötte upp Emelie Malin och Anette i centrum för att äta lunch, blev en supergod kycklingsallad! Efter det kikade vi runt lite sen var jag tvungen att gå hem för att en snubbe skulle komma och kolla på våra fönster! Nu väntar jag på att min kära bror ska komma hit! Trevlans! :D Hörs sen!!


Middagsdax

Halloj, idag har vart en lugn dag, vart hemma och lekt med Leon, svärmor kom förbi en snabbis sen mötte jag upp Hanna,Patrica och Lollo och alla barn, tog en fika och gick och handlade, köpte välling och massa barnmat som Leon ska få prova! :) Klockan är redan 20 snart så resten av kvällen blir lugn, ska laga lite middag och se OC, vad annars? Mat var det...


Godmorgon!

Natten har varit ganska bra, skönt! Min bror kunde tyvärr inte komma förbi idag för han var tvungen att jobba över.. aja hoppas han kan komma imorgon iaf, men andra ord har vi inga planer för dagen, så funderar på att gå till banken och sånt idag, och ta en promenad med Alex, är ju så himla fint väder ute! :D Nä nu ska jag underhålla min lilla!!
Ge mig vår!!!!!!!!


Ligger i soffan och kollar på oc ikväll ig...

Ligger i soffan och kollar på oc ikväll igen, jag älskar oc,jag älskar att alex gillar det för då kan man ha en mysig hemma kväll med sånt som båda gillar:) leon somnade vid nio,hoppas det inte blir en spya inatt igen från hans sida! Gud jag måste bli bättre på att lägga upp bilder,ni får påminna mig! Imorgon har vi inga planer,min ena bror ska komma över på middag och kika på min dator,tur att det finns folk i familjen som jobbar med sånt!;) nu ska vi fortsätta titta på oc sen blir det sängen,men när är det blir vet man aldrig,man måste ju se avsnitt efter avsnitt. Iaf jag! Pga serier, jag saknar andra avenyn!



Kräknatt

Började må bättre igårkväll och idag är jag frisk, gud vad skönt! Någon som inte är frisk är min lilla bebis, han är magsjuk! Igår kväll när vi hade lagt oss börjar Leon hosta jätte mycket sen hör Alex att han kräks mycket och blir blöt på foten, upp fort och tänder lampan, japp han han hade kräkts  som aldrig förr. Han hade kräkts ner hela sin säng och även en del av våran, han hade alltså kräkts ca en halv meter och ca 20 uppåt. stackars mammas bebis! Han har inte kräkts något mer sen dess bara lagt en enorm bajsblöja.. Hoppas han blir bra snart, vågar man ta sig till öf idag? har ju inte varit där på 2 veckor.. Sen har vi nog kommit överrens om ett dagis till honom också! Han får nog gå med sin pappas kusiner :) Nä nu ska jag äta lite frukost och ta en dusch!


5 månader

Ja,Idag blir min lilla korv 5 månder!
Och detta kan han göra nu! Vad han kunde när han var fyra månader kan du se här

Vända sig från mage och rygg och fort går det från rygg till mage..
Åla runt i cirklar fortare
Prata ännu mer och skrattar ännu mera
Sitter själv ännu bättre nu
Springer runt för fullt i gåstolen
Stoppar in nappen själv, han älskar nappar!!