VARMT!

God morgon! Leon vaknade vid 07.20 men lyckades liga kvar i sängen och leka till 8, sen dess har det varit full fart, frukost har vi ätit och lekt massor. Jag är så stolt över min son, han är så himla duktig på just det HAN kan! Det är ganska tur att alla barn utvecklas i olika takt, tänk om alla hade lärt sig allting vid samma ålder, nej det hade varit jobbigt! Dagen planer är att kila ner till läkaren om det finns tid för mig, annars hade vi nog tänkt hänga på någon strand med Hanna och Albin. Vi saknar dom lite! Nä nu ska jag försöka få tag i Hanna som jag tror har somnat om eller glömt telefonen någonstans :) Ha en bra Onsdag i denna värme, vi har 31.7 grader på balkongen redan! SOMMAR!!!


BILDER

Neo, Saga och Leon på midsommar!
Leon med sin farmor på midsommar!
Allt ska man ha på huvuet..
Leon och Pappa över på på att stå..
Leon står själv med sin leknapp i munnen.


Kortfattat om helgen

Nu är jag pigg och ryggen är bättre så tänkte slänga in ett kortfattat inlägg om helgen!

Midsommarafton: Svärmor hämtade upp oss strax innan 10 för att åka ut till Blidö där resten av Alex släkt var, Var även tvungna att stanna till på ICA Blidö och jag fick stå i kl i 15 minuter för två barnmatsburkar,det var första och sista gången jag var på det ICA kan jag lova! När vi väl kom till fram till andra andra så vart det lek och bus med barnen (ALex har två småkusiner på 11 månader och 1 år) Lunch, fika, middag, efterätt. Det gamla vanliga man gör på midsommar helt enkelt. Vi tog 21 färgan hem igen, väl hemma packade jag om skötväskan för att knata ner till mamma och sova där.
 
Midsommardagen: Vaknade upp till en glad unge med världens bajsblöja som läckt överallt, mindre trevligt. Käkade frukost och busade med Leon, Knatade hem för att byta om och sen vidare upp till Patrik och Patricia där jag vart bjuden på lunch, efter maten gjorde vi iordningen barnen och knatade ner mot tåget för att åka in till Humlegården, tyvärr började det regna efter ett tag så vi åkte hem. Upp till Patricia igen och käka middag och dricka lite vin. Ryggen började krångla men kändes lite bättre efter ett tag, vid 00 tackade jag för oss och började knata ner mot mamma igen, mötte massa fulla människor som hade varit på akterbaren,mindre kul! Somnade nästan direkt jag kom hem.

Söndag: När vi vaknat och käkat frukost gjorde jag iordning ett härligt bad till mig och Leon, han var så lycklig i vattnet. Vi lekte och plaskade i nästan 1 timme sen vart Leon trött, han somnade nästan direkt han fått på sig blöjan så jag gjorde iordning ett varmt bad åt mig och njöt av livet medans lillen sov. Precis när han vaknade så kom mamma hem och gissa om han vart glad över att träffa sin mormor igen! Käkade lunch och busade massor, Mamma bjöd även på indiska till middag, mumma! Sen vid 20 tiden knatade vi hem så Leon fick leka med sin pappa, blev filmmys och sen slocknade jag.

Måndag: Gick upp 07.30 med Leon, käkade frulle och hade morgonmys, vid 8.45 vart han skit trött så vi gick och la oss hela familjen, jag somnade om väldigt fort och vaknade upp vid 12 igen och då sov Leon fortfarande, kan inte minnas när han sov 3 timmar i streck på förmiddagen senast. Upp och göra sig klar snabbt för att möta Hanna och Patricia ner till centrum där Hanna köpte den vita iPhonen, den är så jäkla snygg! Käkade lunch sen gick vi och hämtade Saga hos dagmamman och Hanna drog till jobbet, Vart lek och bus hos Patricia med barnen ett tag sen mötte jag upp Caroline för en promenad och skulle handlat på kicks men dom hade inget utav det jag skulle ha, ganska skumt när alla andra kicks haft det? Knatade hem för att lämna Leon till sin pappa och jag packade ner mina viktigaste saker och cyklade ner till mamma för en barnfri natt, hade jävligt ont igårkväll men nu är det bra igen.

Idag då: Klockan ringde 10 låg och drog mig ett tag och njöt av att inte behöva gå upp och byta blöja direkt, käkade frukost i min ensamhet och sen dess har jag bara legat i soffan och slappat. Snart kommer mina pojkar hit och käkar lunch sen knatar vi hem för jag behöver min kära platttång, det är väldigt varmt ute idag så det blir nog en promenad och kanske en sväng ner till centrum. Ikväll blir det familjemys för hela slanten! Nä nu ska jag ringa Alex och se om dom är på gång.. Lägger upp lite bilder snart.


Vad är grejen med denna smärta?

Någonting har hänt med min kropp efter förlossningen, när jag får ont någonstans får jag riktigt ont, det är oftast huvudet eller ryggen som får lida. Inatt vaknade jag vid 02 gick upp värmde vetekuddarna (som tur var hade jag Patricias hemma inatt) gick och la mig och hade den sköna värmen över hela ryggen och somnade, vaknade ca 4 gånger i timmen men somnade om efter 5-10 minuter, när vi gick vid 07.30 var all smärta borta och har varit det hela dagen. När jag skulle till mamma vid 20 tiden så kom smärtan tillbaka, och på köpet fick jag den där härliga smärtan i mellangärdet (mellan revbenen och brösten) det gjorde fruktansvärt ont att andas och gå. Nu har jag precis kommit upp ur ett varmt och skönt bad och smärtan i mellangärdet är borta men ryggen gör lite ont fortfarande, har precis smörjt med tigerbalsam så nu bräns det lite men det är bara skönt! Jag fattar inte grejen med att just jag ska ha det såhär, det är så jävla jobbigt och jag blir tokig! Undra hur många gånger jag får värma vetekudden och bada inatt? jag hoppas att jag slipper göra det någon gång, okej att värma den innan jag ska sova men inatt, nja känns inte så lockande då jag är helt själv, Leon är med sin pappa och jag bara njuter av tystnaden och ensamheten men jag saknar mina killar. Nu ska jag stänga ner datorn och lägga mig i soffan och glo på tv, mammas soffor är så jäkla sköna! :) Någon annan som fått såhär efter en förlossning eller överhuvudtaget?


BLÄÄÄ

Uppdaterar när jag orkar, fick några timmars sömn inatt iaf, ryggen har varit bra under dagen men nu har jag svin ont och är helt yr och illamående! Ska försöka sova lite. Kul inlägg!


skitrygg och trött

Uppdateringen som skulle blivit av idag hände det aldrig något med och nu är jag trött och har ont i ryggen så jag tänkte försöka sova några timmar (om jag nu vaknar av smärta och tvingasa vara uppe, vilket jag inte hoppas på) Men jag har haft en suuuuper trevlig dag med Patricia Patrik Pelle och barnen, stort tack till dom! Natti Natti


Midsommarafton

Dagen har varit super trevlig, nu är jag trött och ska se en film och sova. Leon sover som en stock och jag hoppas på lite sovmorgon imorgon. Inatt sover jag och Leon hemma hos min mor eftersom hon är ute på landet. Imorgon blir det uppdatering om dagen och bilder. Juste, Neo tog även sina första steg idag, så jäklans söt!! :D


Fullt upp

Hej på er! kl 8 var vi uppe imorse och käkade ordentlig frukost och sen gjorde vi oss klara och kila till mamma, men det regnade så jäkla mycket så mamma fick ta bilen upp och hämta oss, vi bor 5 min gång avstånd från varandra! Ner till centrum och leta kläder till mamma, hon hittade massa fint och Leon fick sig en ny solhatt och ett par sandaler, upp till mormor käka lite jordgubbar och ge Leon lunch, anledningen till att vi åkte dit var för att lämna en flaska vin och hämta en mössa hon hade köpt till Leon, men när hon plockade fram jordgubbarna så vart vi kvar en stund haha. Ner till willys för mamma skulle handla till imorgon, hann även in en sväng på jysk och där hittade vi en ny resesäng som min snälla mor köpte till oss (våran gamla gick inte att fälla upp) sen hem till mamma packa upp, fixa sängen och sen hem för att varva ner och packa om skötväskan för att åka till farfar som fyller år idag. Hade tänkt gå ner till mamma och sova där inatt med Leon eftersom hon är ute på landet men Leon sov så himla djupt och vi kom hem för en timme sen så vi blir hemma inatt och sover där imorgon istället. Just nu sitter jag med hårfärg i håret och hoppas på att det blir bra, färgade själv eftersom det aldrig vart av igår. När jag duschat ur det blir det sängen för att gå upp tidigt imorgon och packa iordning för dagen. Vi drar ut till Blidö och firar midsommar med Alex släkt, mysigt! Nä nu ska jag ta mig en cigg innan jag sköjer ur färgen! Juste, Leon har ställt sig upp och släppt taget 3 gånger idag :) Hoppas han gör det mera imorgon. Nä cigg var det.. Bilder skiter vi i just nu.


Godnatt!

Det vart varken middag eller färgning av hår, Mötte upp Patricia och Patrik och tog en promenad till donken och käka, och ungarna såklart. Leons napp försvann spårlöst medans han åt sin välling i vagnen, den är helt borta och han vägrade somna utan napp, Tur nog så sov Wiggo gott utan sin napp så den fick Leon låna, hans ansikte såg ganska stort ut med den lilla lilla nappen i munnen. Nu blir det en film eller något avsnitt av "hjälp" innan det är dags att sova.
Klänningen jag köpte, inte lika fin på bild dock
Och en härlig kvällsbild på himlen.


22 Juni

Halloj, Medans Patricia och Wiggo var inne hos bvc så härjade Leon runt i väntrummet, sen blev det två koppar kaffe och skitsnack, en tripp in på HM där jag hittade en klänning till midsommar för 99 Kr,superbilligt! Ibland är det bra att vara kort så man kan gå på barnavdelningen :) Efter yttligare en kopp kaffe var det dags att knata hem var för sig. Har plockat lite smått hemma och tvättat lite och snart ska jag laga middag och senare kommer nog Patricia förbi och färgar mitt hår, det är på tiden att det färgas kan jag lova er! Nä nu ska jag leka med min trötta och gnälliga son innan det är sovdags för honom!
Världens vackraste!
Patricia försöker få Leon att säga "Mamma" Utan resultat och en trött Wiggo.


God morgon.. Leon sover men ändå har jag h...

God morgon.. Leon sover men ändå har jag hunnit äta frukost och ska göra mig redo för en morgonpromenad ner till bvc med patricia och wiggo. Kaffe hinner jag inte dricka heller så vi får helt enkelt köpa det efter bvc!



Mysdag

Halloj! Efter Leon käkat lunch mötte vi upp Caroline och Isabella och tog en promenad, fick även med mig två stora redbull. Efter promenaden kilade vi hem till Patricia och drack kaffe och redbull så hon fick i sig lite energi :D gosade med barnen och drack kaffe och snackade skit, kom även världens regnskur och åska ett tag. Tur att jag inte var ensam just då! Vid 17 tiden tackade vi för oss och kilade hemåt, Leon tvärslockna i vagnen och jag hann fixa med bilderna på daton och laga middag. Nu sover han sen en timme tillbaka och jag har bara suttit i soffan och degat istället för att sova. Nu ska jag kika klart på en film jag började kolla på inatt/imorse sen ska jag sova heeeeeeela natten! Leon satt förövrigt jätte bra i Sagas matstol utan "räcke" framför sig! En sak till, Leon fick även låna Sagas gamla skor och han stod 3 gånger längre helt själv med dom på fossingarna!
"Finns det mer mat där borta"?
Leon ville mysa med Saga

Leon fick även nya kläder idag.


Skitnatt

God morgon, Somnade på soffan 10 minuter innan Leon vaknade, gick in i sovrummet och låg och vände och vred på mig tillslut lyckades jag somna och fick 2 timmars sömn och nu är ryggen bra, som om ingenting har hänt under natten. Så jävla skumt! Nu har jag käkat frukost och dricker kaffe för att piggna till, ska snart hoppa in i en kalldusch och göra mig iordning för en promenad med Caroline och Isabella,och dricka massa kaffe så jag blir människa igen! Skulle tagit en långpromenad med Patricia men hon svimmade imorse så hon får vila upp sig så hoppas jag att vi kan gå ikväll isället! Nä dricka upp kaffet och hoppa in i en dusch var det!


trött!

Fortfarande vaken, att ligga ner går inte men att sitta känns ganska okej så jag har suttit i soffan och kollat på film och försökt sova men då har jag bara fått ont i nacken av att luta huvudet :p Leon kommer nog vakna snart också, mellan 7-8 iaf, jag måste verkligen försöka sova på förmiddagen när han sover annars kommer jag inte orka göra någonting idag! Nu ska jag starta en till film och försöka sova tills Leon vaknar. Såhär trött har jag nog inte varit sen dagen vi åkte in till förlossningen..


Min rygg har varit bra i några veckor nu v...

Min rygg har varit bra i några veckor nu varför måste smärtan komma sähär på natten helt plötsligt? Jag hoppas det är som sist att jag somnar snart med vetekudden och vaknar utan smärta om några timmar!



Bada bada bada

Alltid lika roligt att plaska i vattnet, några sekunder in i filmen ser ni även en av Leons alla tokiga miner!


Måndag

Hallå! I Fredags mötte jag upp Patricia så gick vi ner till MM och tog två glas vin och snackade skit, Hanna kom precis när vi skulle röra oss hemåt. Väl hemma så gick jag och la mig nästan direkt. I Lördags åkte jag och Leon hem till min pappa en stund för att sen åka till arninge med min mamma. Hittade massa kläder men ingenting satt bra eller kändes rätt,typiskt! Senare på kvällen gick jag,Hanna och Lollo ner till MM och tog en öl, efter en stund kom även Patricia då vart det ett glas vin sen knatade jag och Patricia hemåt. Skönt att man bor så nära varandra nu efter allt som hänt här i Åkersberga. Och igår vart det storstädning med regnet öste ner hela dagen. Hann även också till willys och handla lite sen vart det bara en lugn och skön hemmakväll,Leon somnade redan vid 19.20. Idag har vi redan varit nere på BVC och vägt och mätt lillkillen som inte är så liten längre!
Vikt: 8730 gram
Längd: 70.7 cm
När vart min lilla kille så stor? Snart blir han hela 10 månader också. Tiden går föööör fort! Nu ska jag lete efter något bra program så jag kan göra en ny design, har tröttnat på denna nu. Har ni något förslag på något bra program?


Sprängande huvudvärk och regnet smattrar m...

Sprängande huvudvärk och regnet smattrar möt förtret,nu behöver jag en alvedon. Fan! God natt



Fredag och regn

Halloj, några timmars sömn inatt fick jag iaf och det behövdes verkligen! Vaknar upp till ett grått och trist väder och nu öser regnet ner,vart tog sommaren vägen? Senare ska vi ta en promenad ner till centrum med Patricia och barnen iaf, ikväll blir det något glas vin med Patricia och Hanna, då får jag något annat att tänka på också så det blir super! Just nu är Jonas här med sin ena son. Dock leker barnen inte tillsammans men det gör inge dom leker iaf :) Förmiddagen blir ganska lugn och skön. Nä nu ska jag leka med barnen och dricka kaffe.
Morgonmys för ett tag sen! Den bjuder jag på ;)


Det kunde varit bättre..

Förmiddagen spenderade vi hemma med lek och bus, sen upp till Patricia på en kopp kaffe innan vi tog en härlig promenad ner till onoff, fick som tur va en lånetelefon men den är typ från stenåldern så det känns lite drygt, knapparna låter som fan och är sega. Men jag får kontakt med mina nära och kära och det är det viktigaste! Efter Onoff hamnade vi på donken, passade på att käka lite skit medans Patricia var duktig och drack sin shake. Påväg hem får jag ett mindre trevligt samtal som gjorde mig fruktansvärt arg och ledsen,vilket fortfarande sitter i och kommer göra det ett bra tag. Jag förstår inte hur vissa människor tänker, jag blir arg att bara tänka på det så jag ska inte sitta här och rabbla upp alla mina onda tankar. En sak är säker iaf, vi ska flytta snarast!! Kvällen har jag tillbringat hemma med min underbara son som förgyller mina dagar och får mig att le när jag egentligen vill lägga mig ner och gråta. Orkade inte laga middag pga av samtalet så jag bad Hanna köpa med sig lite mackor efter jobbet som hon kom och lämnade, min snälla vän! Så middagen bestod av rostmacka och en stor kopp te. Denna natt lär bli sömnlös men jag ska försöka sova lite iaf, får passa på att sova imorgon när Leon sover sitt förmiddagspass. Juste,jag funderar på att köpa en ny telefon eftersom min andra är så jäkla seg och jag har tröttnat på den. Jag tröttnar på telefoner efter några veckor. Funderar på en samsung mini, liten,smart och billig! Då kan jag byta om några månader igen. En iPhone skulle ju inte sitta fel men dom pengarna lägger jag inte ut på en telefon eftersom jag tröttnar fort (ja jag skulle trötta på en iPhone också) Kanske ska önska mig en när jag fyller år? (3 veckor kvar) eller kanske inte, jag önskar mig hellre en systemkamera så jag kan få massvis med fina bilder på Leon och allat annat. Nä nu ska jag kika runt lite på nätet innan jag lägger mig i sängen och ser en film och försöker sova.


16 Juni

Halloj! Regnet öste ner hela dagen igår så jag passade på att ha mysdag med min fina son istället. Vid 20 tiden mötte vi upp Patricia och Wiggo för en kvällspromenad, hamnade även på donken för en kaffe. Kom hem runt 23 igen och då vart det ett avsnitt solsidan sen hopp i sängen. Nu har vi precis ätit frukost och plockat lite här hemma,såfort Leon vill vara still ska jag hoppa in i en dusch. Planerna för idag är att gå ner till onoff och lämna in min telefon som fortfarande inte fungerar sen får vi se vad som händer! Nä nu måste jag leka med Leon.

Så kan man ju också sova..



Onsdag

God morgon! Leon vaknade till när vi skulle gå och lägga oss igår så han fick sova mellan mamma och pappa hela natten, han är inte stilla för fem öre när han sover. Under morgonen har han även lyckats göra någonting med min telefon så den fungerar inte nu, han drog ut laddaren och sen är den helt väck. Mindre kul! Idag är det väl tänkt att vi ska ta en promenad med Patricia och barnen, ska försöka få med henne ner till onoff så jag kan lämna in min telefon på lagning. Någon som vet om man får lånetelefon där? Jag klarar mig inte utan mobil,tänk om något skulle hända Leon och så sitter jag där utan telefon. Nej den risken tar jag inte! Vädret är inte på topp idag heller men ganska skönt ändå så luften blir frisk och härlig. Nu vaknade Leon också hör jag så nu ska gå in och hämta honom och mysa lite!



HEJ HALLÅ!

Nämen tjenare! Det var ett tag sen jag bloggade men jag har inte haft lust eller ork. Vad som har hänt under dom här dagarna har jag ingen koll på, eller jo jag vet vad vi har gjort men inte vilka dagar riktigt.. Men vi har bland annat varit på domarudden med Hanna,Patricia och barnen,riktigt varmt var det den dagen men för kallt vatten för att jag skulle bada. Leon tyckte också det var kallt för såfort jag doppade hans fötter tog han upp dom högt över vattenytan. Ska han bli en liten badkruka som sin mor? Det hoppas jag inte! I Fredags var vi ute tillsammans för första gången sen Leon föddes,vi kom väl hem runt 6 i lördagsmorse och det kändes i lördags vill jag lova, herregud man märker att man inte är ute nästan varje helg hela nättera. I Lördags mötte jag upp Mamma och Leon eftersom han hade sovit där, åkte upp till mormor och bara tog det lugnt, jag mådde som sagt skit, somnade kl 23 men i Söndags mådde jag bättre! Igår var vi på informationsmöte på det dagis Leon ska börja på, det verkar bra och bra personal så jag hoppas både Leon och vi trivs med det dagiset! Idag har vi umgåtts med Hanna Patricia och barnen, har även hunnit med och sola och nu är jag super trött så det blir en tidig kväll idag! Jag ska bli bättre på att blogga men ni får fan bli bättre på att kommentera!! Aja det var lite kort om dagarna som gått. Nu ska jag leka med Leon innan han ska sova!
Leon sov gott i vagnen i sommarvärmen!


Sjukstuga

God morgon.. Jag känner mig som en zombie och vill bara sova! Leon har sovit skit dåligt inatt och nu vakna man av världens bajsblöja. Jag hoppas han klarar sig från magsjukan för något sånt orkar vi inte det, räcker det inte med att min plutt har 39.4 graders feber? Jag tycker så synd om honom! Idag ska vi bara vara hemma och försöka få Leon frisk. Om febern inte sjunker måste jag även ringa läkaren, stackars har ju haft 39 grades feber hela natten.. Nu ska jag sätta på massa koppas kaffe och försöka bli människa utan huvudvärk!
Kärlek! <3


6 Juni

Idag är det ju som sagt Sveriges nationaldag och det "firade" vi genom att ha picknick med Hanna och Albin i gräset, Leon slockna efter lunchen och sov nästan hela tiden så jag kunde njuta av solen och bara koppla av.Har dock bränt mig lite på axlarna men det gör inget för nu är sommaren påväg! Jag har mått skit hela dagen dock men har försökt göra den så bra som möjligt. Jag vet inte om jag kommer orka blogga någonting på ett tag men vi får se. Nu sover Leon och jag ska se på en film.
Mamma älskar dig!


Söndag och skitdag

Helgen som varit kunde ha varit mycket bättre, men alla dagar är inte bra dagar. Tyvärr. I Fredags vart det inte mycket sömn, somnade vid 5 tiden och vaknade till nästan hela tiden. Igår var det 30 grader ut och jag kände att trots min jävla huvudvärk och andra orsaker så orkade jag inte vara hemma, tog en sväng ner till parken med Frida och Leon sen vart det en pomfritt tallrik och skitsnack nere på golden. När Leon väl hade somnat för natten sen så kikade vi på en film som gick på tv sen slocknade vi, jäkligt skönt fast det kunde blivit bättre som sagt. Imorse var Leon helt galen och mysig som alltid, nu röjer han för fullt nere på golvet medans jag sitter här och väntar på att äggen ska koka klart så jag kan göra iordning frukosten. Sjukt ont i huvudet idag också men jag hoppas det blir bättre, för dagen har vi inga planer alls. Ska nog ringa hit min kära svåger och be honom komma och göra mig sällskap, han är värdsbäst! Nu är äggen klara,det betyder att jag inte kan sitta här och skriva.. Ha en bra söndag!


Fredag

Igår mötte jag upp mamma och gick och köpte ett par nya leggins, sen var det lunchdax för oss alla, hamnade på mandans uteservering med supergod kyckligt, sen kilade vi upp till mamma och tillbringade resten av dagen där, såg en film medans Leon sov sen kom min feber tillbaka så jag hoppade i ett varmt och skönt bad. Leon vägrade somna igår kväll men slocknade till slut vid 22tiden, vaknade igen vid 02 och var inte alls glad. Han brukar ju aldrig vakna på nätterna längre så jag kände mig som en zombie med världens huvudvärk, och den hade inte släppt när vi vaknade imorse heller,typiskt! Leon åkte till farmor på förmiddagen så jag passade på att storstäda inför helgen. Nu sover lilleman och karln är ute. Vad jag ska göra denna fredagkväll är inte så svårt att lista ut, ligga i soffan och glo på en film! Rätt skönt med tanke på hur jag mår. Äh nu orkar jag inte sitta framför datorn nu ska jag slå på en film och tända lite ljus!


Fredag

Leon vägrade somna igår men slocka tillslut vid 22. Vakna vid 02 igen och bara skrek. Han brukar ju aldrig vakna på nätterna längre så jag kände mig som en zombie med extrem huvudvärk just då. Men han somnade om hyffsat fort igen iaf. Men när vi vaknade igen satt huvudvärken kvar och febern var påväg. Nu har jag bytt sängkläder,dammat,dammsugit,torkat golv och vädrar alla sängkläder. Leon har vart hos farmor och kommer hem när som helst, mitt huvud dunkar så jag ska passa på att vila innan han kommer hem! Denna fredag är nog den sämsa dagen på väldigt länge! aja vila var det...


Torsdag!

God morgon! Kl 7 vaknade Leon och fick en flaska välling och somnade om, 45 minuter senare gallskrek han i sömnen så kl 8 gick jag upp för jag inte kunde somna om, nu sover båda mina pojkar igen och jag sitter här superpigg och har redan hunnit slänga i mig frukost. Messade mamma för att se om hon var ledig idag eftersom det är röd dag får ett "ja" tillbaka, ringer upp och stackarn sov när jag messade. Hoppas hon kan somna om en liten stund nu! När Leon vaknar ska jag hoppa in i en dusch och göra mig klar för dagen, vi ska möta mamma och leta byxor och käka lunch,så jobbigt att duschen ligger precis vägg i vägg med sovrummet och Leon vaknar alltid av duschen. Nu ska jag lägga mig i soffan och se på lite DHW medans grabbarna sover!
Mammas allt! <3


Hemmadag!

Gokväll! Idag har vi bara varit hemma, har rensat Leons alla kläder och fyllt på med lite större storlekar. Sen har vi bara lekt och gosat. Leons farbror och hans kompis kom även förbi en stund och då vart Leon såklart superglad. Han älskar sin underbara farbror! Nu har han ätit välling och fått godnatt saga och sussar sött i sängen. Nu ska jag kolla ett avsnitt DHW medans Alex spelar lite xbox! Tråkigt inlägg...