Nyårsafton!

Är det redan nyår? vart tog tiden vägen? Det här året har gått så himla fort, kan det vara för jag väntade på en underbar liten prins som sen kom ut?
Ska snart röra mig mot Centrum sen till Täby för att möta upp pappa m familj för en nyårslunch! :) Leon stannar hemma med sin pappa, kommer kännas konstig att inte dra vagnen som man alltid gör annars! Nu ska jag leka med Leon som är superglad och pigg innan han får väcka pappa med sitt fina jollrande!! Vet inte om jag skriver senare eller imorogn, så Gott nytt år på er! Jo en bild på Leon och hans nyårs kläder kommer sen ;)


30 December

Halloj!! Imorse gick Alex upp med Leon så jag fick lite sovmorgon,det behövdes! Mötte upp Emelie vid 16 tiden, har inte gjort något speciellt alls egentligen! Kom hem för 30 min sen ungefär! Imorgon ska jag möta upp Pappa m familj för nyårslunch =) Nä nu ska jag vara social med mina pojkar!


Mammas älskling <3

mms_img46852 (MMS)

Mammas älskling <3



?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2132518/sandra?claim=9a8vu4jvb4d">Följ min blogg med bloglovin</a>


Rastlös..

Nu har Jonas åkt och det känns tomt här hemma,men vi får ses snart igen :) Alex mamma,syster och Anton kom förbi för ett tag sen med Leons matstol,gåstol och hoppgunga plus lite andra bra och ha saker! Gåstolen tyckte han var rolig,började pilla på sakerna direkt men ner nådde han inte ;) Har inte gått utanför dörren idag och tänker inte göra det heller!! Gröten gillade han också!

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? det kommer jag inte ihåg!
Hur många har du varit riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? Det bästa man kan ge och få av/till en människa
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? Min bror
När kysste/hånglade du med någon sist? idag
Ångrar du det? Nej
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? idag
Har du hånglat med någon av samma kön? på fyllan..

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös? nej
Hånglat med någon riktigt ful? nej
Hånglat med fler än 50 personer? nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ja
Rymt hemifrån? ja
Gjort något riktigt dumt? japp
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton? ja,när jag var liten,och gravid
Åkt ambulans? nej
Gjort något olagligt? ja
Bivit polisanmäld? ja
Fått din mamma att gråta? ja
Skämts över dina föräldrar? Nej
Skämts över dig själv? ja
Sagt jag älskar dig och menat det? ja
Tar du droger? nej
Varit kär? ja och är fortfarande
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? nej
Är du ensam nu? nej
Vill du gifta dig? Ja men inte ännu kanske
Vill du ha barn? har en son
SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? min säng? i våran säng som Leon sist
Såg dig gråta? Alex
Fick dig att gråta? - Alex
Du gick på bio med? Alex?
Skällde på dig? Alex?
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
Kramat någon? ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? ja

Märkst det att jag har tråkigt!?!?!?!


28 December

Har inte haft ork eller lust till att blogga dom senaste dagarna då min bror varit i stockholm!! Det strulades till med deras biljetter så han är kvar i Sverige :) han åker tillbaka hem idag :( Hade med mig kameran på julafton men tror ni Jonas tog med minneskortet? NEJ!!!! så inga bilder, och dom jag tog med mobilen har Kim :( Aja får väl nöja mig med att jag hade en super trevlig jul iallafall!
Leon har börjat vända sig från mage till rygg, imorse va han påväg att vända sig från rygg också. Han har smakat barnmat och det var inga konstigheter för honom! Han ska strax få smaka gröt för första gången :)
Idag blir det en hemmadag tills Jonas ska åka. Igår åt vi indiska med mamma, så jävla gott!! Sen mötte vi upp Tessi och gick hem till oss och kollade film, både hon och jonas somnade i soffan sen så hon sov kvar här tills hon skulle upp till jobbet! Leon sov 12 timmar i streck inatt :D Nä nu ska jag fixa iordning lite gröt till Leon!
Här ligger min finaste och pratar och skrattar!!


Nu säger jag god natt! Har precis sagt hej...

Nu säger jag god natt! Har precis sagt hejdå till Jonas åker till Thailand kl 9.00 samt fixat frukost åt mamma så hon orkar köra honom till Arlanda :-)



Storebror!

Har varit hos pappa och firat jul idag! Det var supermysigt!
Nu ska jag umgås med bror min som åker till Thailand imorgon bitti :(
Gammal bild på oss, JAG ÄLSKAR DIG!!!


Trötter

Har hafft fullt upp hela dagen, åkte till Täby imorse för att handla dom sista klapparna och en lunch! Sen hem, slå in lite klappar sen åkte vi till svärfar och fira jul! Sen hem slå in dom andra klapparna, nu är allt inslaget och jag har precis satt mig i soffan! Gud så skönt! Ska sova strax tror jag, är så otroligt trött men måste se lite dhw innan :) God jul på er!


Dan före dopparedan!

God morgon!! Herregud så trött jag är, sovit några enstaka timmar och försov mig en timme, men der gjorde inte så mycket för jag får inte liv i Alex eller Jonas! Idag ska vi julhandla dom sista klapparna! Nu ska jag torka håret och klä på mig innan vi går!


Mitt hem!

Här kommer några snabba bilder som någon frågade om jag kunde lägga upp! Den anonyma som kommentera inlägget "svar på fråga" kan ju skita i att kolla på dom bilderna eftersom du påstår att vi aldrig har städat!

Dusch&Toa (Till höger finns tvättmaskin och torktumlare, och till vänster handfat och badrumsskåp)
Hallen
Köket
Vardagsrum (och en arg Leon) :P
Vardagsrum
Tv:ens vägg!
Sovrummet fick inte vara med då vi håller på att fixa iordning och möblera om! =)


Svar på fråga

Anonym om Svar på fråga:
alltså aldrig..................?

Ursäkta? Ska du kommentera sådär kan du väl stå för vem du är??
Fan vad jag stör mig på såna människor!! Stå för vem du är!!



19.42

Var på öppna förskolan och hämta avtrycken! Sen gick jag förbi Hanna och lämnade Albins avtryck och tog en kopp té och snacka lite skit, kom hem för ett tag sen, Leon sover fortfarande i vagnen,hoppas han mår bättre av lite sömn... Haha märkte att jag skrev helt fel i inlägget imorse, men jag var supertrött när jag skrev det så det var inte så konstigt att det blev fel! Nu ska jag kolla på dhw ett tag =) Vet ni någon bra serie så skriv gärna :D
Fan jag måste hitta min kamera så jag kan ta kort, så tråkigt när det inte finns kort att titta på!


10.12.21

God morgon!! Det var ett tag sen jag var vaken såhär tidigt, Eliktriken har varit här och lagat spisen så nu funkar alla plattor :) Idag ska vi tlll öppna förskolan och hämta hand och fotavtrycken som vi gjorde i torsdags, jag hopppas Hanna mår bra så han följa med! Annars har vi inga planer för dagen, Är otroligt trött så tänkte kolla på dhw ett tag nu innan duschen kallar..


Svar på fråga

Karin om Chuck :):
Skulle inte du kunna visa lite bilder på lägenheten? :) Bra blogg! :)

Hej,Jo det skulle jag kunna göra! När det är städat ;)


Chuck :)

Mötte upp Emelie i centrum och tog en fika och snacka skit,när hon åkte till jobbet tog jag bussen hem. Har precis kommit hem efter att ha varit på willys. Ikväll blir det filmmys hela kvällen, Potatisgratängen står i ugnen och Alex fixar köttet :) Nä nu ska jag kolla på chuck tills maten är klar sen blir det som sagt film! Hörde att det skulle bli snöstorm och flera decimeter snö på julafton!! Juste elektriken kommer hit 08.30 imorgon för att laga spisen som har varit sönder sen vi flyttade in.... borde sånt inte funka i en helt nybyggt lägenhet? Äntligen kommer alla plattor funka och vi slipper sura över hur sega dom är!!


Dag 28 – Det här saknar jag

Vad saknar jag? Jag saknar min storebror!! Tror inte jag saknar någon annat, jag har allt jag vill ha !!


SNÖ

God morgon! När fan ska det sluta snöa? Ploga kan dom ju inte göra heller.. Leon har inte sovit bra alls inatt, Så Alex sover fortfarande och tänkte låta honom göra det ett tag till! Idag ska vi storhandla! Mår lite bättre idag så det är skönt, Kanske ska träffa Emelie senare när hon vaknat annars har vi inga planer förutom att handla.. Nu ska jag göra mig lite frukost och kolla ett DHW avsnitt innan jag väcker Alex..


Dag 27 – Min favoritplats

Min favoritplats? Min favoritplats är nog hemma hos min mamma, där känner jag mig trygg! Hemma hos mig trivs jag också eftersom jag bor med mina två favoritpojkar! Men när vi flyttar till större trivs jag nog ännu bättre hemma =)



ett år sen

Idag är det ett år sen vi fick veta att det fanns  en liten i min mage, och nu är han född och har varit med oss här ute i snart 4 månader! Han kan så mycket och han har så mycket att lära in, han är världens finaste kille!
Suddig bild!
4 dagar innan förlossningen, ja jag fick jätte mycket bristningar.Men det var det värt!
HAHAHA herregud vilken kula!!!!


Tråk Söndag

God morgon!! Gick upp för 20 minuter men har redan hunnit äta frukost!! SKönt med lite sovmorgon.Idag har vi inga planer, börjar få rethosta.... Och huvudvärk som vanligt, blir nog  soffläge idag igen!! Ingen beck ikväll heller. Nä nu måste jag ta en alvedon och vila lite.. Bilder kommer senare


Lördag

Tog en paus från städandet under dagen och träffade Malin ett tag! Sen hem och fortsätta städa. Sen kom Alex mamma,lillasyster och hennes pojkvän över för att lämna lite saker så dom stannade ett tag och gosade med Leon! Kan förkylningen ge mig sig snart? Nu ska jag kolla på några filmer och njuta av livet! Tror Leon sover, får gå in och kolla om ett tag, Han är så duktig som kan somna själv i sin säng!! Mammas sötaste


Dag 26 –Mina rädslor

Mina rädslor,
SPINDLAR OCH ALLA ANDRA SMÅKRYP, usch ryser i hela kroppen bara jag tänker på det...
Att någon ska hända Leon är jag jätte  rädd för
Att min farmor ska gå bort snart är jag rädd för, Kämpa på farmor!!
Att någon ska hända någon i min familj
och mycket mer..
Nä nu ska jag ta tag i städningen!


Dag 24 – Det här får mig att gråta

Ja som sagt,gör dom jag känner för. dag 26 kommer efter denna..
Ja vad får mig att gråta?
Förlossningar får mig att gråta, kollade på ett förlossningsprogram igår och när barnet kom upp på mammans bröst började jag gråta,bästa stunden i ens liv!
När någon som står mig nära går bort eller blir allvarligt sjuk
Sen är det säkert mer som jag inte kommer på nu =)


Lördag

God morgon!! Hade velat sova längre men Leon tyckte vi skulle upp och prata och leka! Känner mig piggare idag och ingen feber har jag heller =) Så jag ska snart börja städa lite hemma sen ta en varm och skön dusch! Senare idag ska jag träffa Malin, får se vad vi hittar på! Har ingenting och skriva just nu..


Seg!

Som rubriken lyder så är jag otrolig seg idag, hade Feber när jag kom hem ifrån mamma så jag skjuter upp städningen tills imorgon, vem orkar städa med nästan 39 grades feber? Har inte gjort någonting ikväll,Leon har sov till 22 då väckt jag honom för mat men han somna lika fort efter maten så jag har inte fått mysa med honom idag! :( Hans hosta är inte bra ännu :/ nu ska jag se film och alex ska spela wow.......


Fredag

Forfarande sjuk,men det blir bättre om några dagar hoppas jag!! Är hemma hos mamma just nu och tvättar och snackar skit! Tur att hon bor nära så jag kan boka hennes tvättstuga och tvätta upp alla våra kläder, varför blir det ett berg av tvätt när man har tvättmaskin och torktumlare hemma? Störande! Nä nu ska jag ner till tvätten sen till centrum och kika lite! Vad ska man göra denna fredagkväll? Åh jag saknar min lilleplutt som är hemma med sin pappa =)



Rastlös och pigg

Namn : Sandra Persson
Smeknamn : Gillar inte smeknamn på mig själv
Födelsedag : 8 Juli
Hår : Mörkbrunt
Pluggar/Jobbar : Mammaledig
Familj : Alexander och våran son Leon sen har jag en Mamma,Pappa,Storebror :) 
Färg : Svar & Vitt
Plats : Utomlands
Land : Vet inte
Film : Oj, många
Affär : Gina HM
Serie : Chuck,How i met your mother,scrubs
Skor : Nästan alla
Nätet : Facebook

BRUKAR DU..
Titta på dig själv i spegeln: Ja hur ska man annars se hur man ser ut?
Gnälla : Nja
Skrika : Ehh jaa
Sova : På nätterna 
Ha ångest : Ibland
Skada dig själv med flit : Nej,varför skulle jag? 
Ta mediciner du inte borde ta : Nej
Drömma mardrömmar : Det händer
Drömma sexdrömmar : Nej,jag har en pojvän jag behöver inte drömma om sånt ;) 
Ta droger : Nej, Leon är min drog! 
Klä dig i svart : Ja
Gå till kyrkan : Nej speciella tillfällen
Gå i plugget : Nej
Ljuga : Nej,Små lögner som inte spelar roll kan hända någongång ibland
Hata : Det är ett stark ord,jag ogillar några

NÄR..
Åt du senast : Idag
Läste du en bok senast : körkortsboken,2 dagar sen
Köpte du ngt senast : Idag
Sjöng du senast : Idag

VEM ?
Saknar du : Min storebror
Vill du döda : Ingen
Vill du slå : Ingen 
Vill du kittla : Ingen
Kramade du sist : Alex
Skrek du på sist: Alex
Vill du vara som : Mig själv
Sårade dig sist : Beror på vilket sätt
Vill du bli galet wasted med : Svår fråga..
Gjorde dig riktigt glad senast : Leon!! 
Fick du sms ifrån senast : Hanna
Ringde dig senast : Storebror

HAR DU..
För många vänner : Nej de kan man inte ha
Tvångstankar : nja
Skadat någon : Ja
Färgat håret : Ja
Brutit några ben : Ja 
Några piercings : Öron & Tunga
Några tatueringar : Nej men snart så
Egen dator : Ja
Gjort bort dig : Ja
Bra självförtroende : nja,men det ska bli bättre
Haft sex : Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag : Ja
Bjudit ut någon : Ja
Varit kär två gånger : Nej
Dumpat någon : Ja
Blivit dumpad : Ja
Stulit någonting : Ja
Lämnat landet : Ja
Blivit kär i någon på nätet : halvt,träffade Alex på nätet genom en kompis :)
Rymt hemifrån : Ja haha
Tuttat eld på nåt : Yeah
Gjort något olagigt : Ja,det har nästan alla
Haha orkade någon ens läsa det där?


Torsdag

Tjenare!! Var på öppna förskolan och gjode hand och fotavtryck på Leon, sen åkte jag och Hanna till onoff,sen till centrum där Albin och Leon fick dela vagn då vi bara hade Hannas med oss :) Hemma hos Hanna gjorde vi ett pepparkakshus och myste med barnen och snacka skit!! Blev även bjuden på middag, Tack!! Sen fick jag skjuts hem av henne också =) Leon och Alex sover och jag ligger i soffan, Har precis kopplat in nya internet så nu kan man äntligen sitta vid datorn utan att det tar 1455 år att komma in på en sida ( huset är byggt av så jävla mycket betong så mobilt internet fungerade knappt inne ) Nu ska jag kolla runt lite på nätet och ladda upp med papper och allt tills inatt, är dunderförkyld just nu :/ Herregud vilket rörigt inlägg!!!


Mitt och hannas otroligt fina pepparkakshu...

mms_img22034 (MMS)

Mitt och hannas otroligt fina pepparkakshus :-)



Onsdag

Idag har jag småplockat hemma,kollat film, knaprat halstabletter. Vid 18 tiden åkte vi hem till svärfar på födelsedagsmiddag,det bjöds på potatisgratäng och kött :D Tog med mig resterna hem då jag äääälskar potatisgratäng :P Leon har haft ett speciellt skrik då&då under dagen, någon som vet vad det kan bero på? Hans hosta är fortfarande störande för honom, mammas sötnos!! Nä nu ska jag lägga mig i soffan och fundera över livet!


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

vad får mig att må bättre?
Leon & Alex får mig att må bra.Ibland vill jag somna och aldrig vakna men då tänker jag på att jag har en UNDERBAR son och världens bästa pojkvän så då blir jag glad och njuter av livet istället! Vad hade jag gjort utan dom? 
Ärlighet får mig att må bra! Det finns ingen anledning till att ljuga.
Sommar får mig att må bra! jag älskar sommaren! Nu när man har Leon kommer det vara ännu bättre, sitta där på stranden och bygga sandslott och bada med honom, underbart kommer det bli!
Mina föräldrar och närmsta vänner får mig att må bra! 

Nu ska jag göra fint hemma tills mina pojkar kommer hem igen! =)


Dag 22 – Det här upprör mig

Gjorde inte dag 21 igår, men jag orkar inte göra varje dag så nu gör jag bara dom jag känner för =) 

Vad blir jag upprörd av, Folk som ljuger och inte uppför sig som människor gör mig upprörd!! Orkar inte ens tänka då huvudet värker som fan!


Tisdag

Mötte upp Hanna vid 12 ungefär,kilade ner till BVC för att prata om Leons hosta! Blir det inte bättre ska vi kontakta barnläkaren,men fick lite tips så jag hoppas det ska hjälpa! Efter BVC gick vi till öppna förskolan på babymassage,Leon var trött och gnällig så han fick vara i famnen istället! Efter ÖF mötte jag upp Emelie i centrum,tog en fika och snackade skit. När jag kom hem blev det middag och paradise hotel, har precis möblerat om i sovrummet och bytt sängkläder! MYS!!!  =) Mår fortfarade inte helt okej så nu blir det soffläge tills sängen lockar!


Nu blir det familjemys framför en film sin...

Nu blir det familjemys framför en film sin älskling var och hyrde!



Trött

Hanna kom hit på en sen frukost, sen gick vi till Jysk och Hanna handlade julpynt,sen mötte vi upp hennes lillasyster i centrum och handlade lite, sen hem till Hanna och drack oboy :D Kom hem för en timmme sen ungefär! Hörs senare nu måste jag natta en suuuuuuper trött Leon!! Halsen är värre nu än imorse, fick ont när jag kom  hem igen :(


Lucia

God morgon! Vaknade kl 6 med halsont, nu har det blivit lite bättre men några koppar te ska nog hjälpa! Idag ska jag följa med Hanna till jysk, sen har jag inte planer.. måste plocka lite hemma iaf.. Just nu väntar jag på att Hanna ska komma hit och äta frukost! Nä ska passa på att sminka mig innan Hanna kommer.Herregud det är redan lucia


Beck

Efter maten mötte jag upp Hanna och tog en kvällspromenad på en timme, bättre än ingenting! Så mycket skönare att ta en kvällspromenad än mitt på dagen tycker jag! Tänkte försöka få med Hanna ut nästan varje dag, Vad säger du om det Hanna? :D Nu blir det beck och natta Leon för natten, Han äter 200 ml för första gången ( hans kvällmål är 165 ml annars ) hoppas han får behålla allting men det märker vi, lite barnspya har väl ingen dött av!


MAAAAAAT

Har inte hänt mycket idag,Linnea kom över tidigare idag,var ett tag sen vi träffades så det var trevligt! =) Gick ner till ica och mötte upp Alex för en timme sen, nu är middagen snart klar,magen kurrar!!! Efter maten blir det en kvällspromenad med Hanna! Det har blivit -15 grader hemma hos oss nu igen :/ Men just idag hindrar inte det mig! Nä nu ska äta lite mat sen möta upp Hanna. Hörs senare =)


Dag 20 – Den här månaden

Vad har hänt denna månad? Vi har handlar julklappar,varit på bvc och babymassage och mycket mer! =) 
Leon har lärt sig nya ljud och rörelser och är mer "aktiv" HAN ÄR SÅÅÅ DUKTIG <3


Sitter hemma hos Hanna och albin och kolla...

mms_img40992 (MMS)

Sitter hemma hos Hanna och albin och kollar på "så mycket bättre" sen blir the sex and the city. Hannas lillasyster jill är här också :-) Leon sover.. Blev bjuden på tacos också! Det tackar man för



Lördag

God morgon! Idag ska jag åka till pappa på julfika med några från hans frus släkt och mina syskon,Mys! Mamma hämtar mig och Leon vid 2 så tills dess tänkte jag hinna duscha sminka mig och bara lata mig :) Ikväll går sex and the city på TV så den ska jag se iaf! Är på dåligt humör så vi hörs sen...


Dag 19 – Detta ångrar jag

Några saker är för privat för att skriva..
Men jag ångrar många val jag gjorde när jag var mindre,jag ångrar att var som jag var. Allt annat är för privat.


Kollar på någon skräckis med Alex,kul för ...

mms_img33432 (MMS)

Kollar på någon skräckis med Alex,kul för honom som gillar sånt! Usch jag hatar skräckfilmer..



Tur att jay vann idol eftersom olle var ut...

Tur att jay vann idol eftersom olle var ute från tävlingen



Fredagsmys!

Åkte ner till ica med Alex och handlade lite fredagsmys! Nu tittar vi på idol finalen och myser,Leon sover men ska väcka honom för mat strax! Efter idol blir det en film tror jag,börjar få lite ont i huvudet så jag hoppas det hjälper med en alvedon.. Nä nu ska jag väcka min fina son och ge honom lite käk och allt som ska fixas inför natten! Hörs efter idol! JAG HOPPAS JAY VINNER!!!


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

När jag var liten tyckte jag alla födelsedagar var bra! Men min 18års dag i somras var nog min favoritfödelsedag, höggravid samlad med dom närmsta i släkten och vännera. plus en annan bra sak hände den dagen :)


Sitter på anjas och dricker varm choklad m...

mms_img31396 (MMS)

Sitter på anjas och dricker varm choklad med Hanna!



Fredag

God morgon! Har varit vaken ett tag men inte haft ork till att slå på datorn! Vad händer idag då? Ska iaf ut på en promenad med Caroline och Hanna strax! Sen har jag inga planer!! Ikväll är det final i Idol,jag hoppas Jay vinner! Vem tycker ni ska vinna? Nu måste jag sminka mig och fixa lillkillen så vi kan gå till banken innan vi möter upp Caroline! Hörs senare!


Min bror ringde nyss och berättade att han...

Min bror ringde nyss och berättade att han bokat tågbiljett :-D:-D. Näst nästa vecka får jag ÄNTLIGEN träffa honom igen! <3



:)

Mötte Malin vid kvart över ett ungefär,gick till ica och köpte kaffebröd sen hem till mamma och fikade och hjälpte henne med tvätten, skönt att se att hennes rygg är bättre!! Sen gick vi och hämta Isabella på dagis,hem och hämta Leon sen gick vi hem till Malin :) Tog bussen hem 18.02, har precis kollat på paradise hotel :)
Sitter med super glad son i knät just nu! nu ska jag och Leon snacka skit innan han ska sova.hörs sen


Torsdag

God morgon!! Igår vid halv ett slutade vår tv och internet funka :s Internet funkar nu,men inte tvn! VARFÖR? Aja idag ska jag till min mamma och hjälpa henne för hon har ryggskott :/ Nä nu måste jag fixa ordning mig innan jag och Alex tar en promenad :)


Dag 17 – Mitt favoritminne

Favorit minne? Det var när Leon kom till världen, och första gången jag träffade Alex. Det är två av mina favoritminnen :)


Både tv och Internet dog :@ :@ faaaaaaaaaan

Både tv och Internet dog :@ :@ faaaaaaaaaan



Lista

Kör en lista eftersom jag har så tråkigt just nu..
Hittills under HELA 2010 har du:
Druckit alkohol? - Japp
Rökt? - Japp
Snusat? - Nej
Varit full? - Japp
Rökt vattenpipa? - Japp
Däckat? - Nej
Kysst en främling? - Nej
Har haft oskyddat sex? - Japp
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - Inte en chans!
Kysst en kille i klassen? - Nej, mammaledig...
Gjort något dumt? Japp
Gjort något som du ångrar? - Japp
Strulat med ditt ex? - Ehh Nej
Sagt nej till sex? - Nej, varför skulle jag behöva det?
Fixat dig i timmar? - Nej,
Gråtit inför mer än 10 personer? - Nej
Smygit ut? - Nej,smyga?
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - Nej
Sovit bredvid någon av samma kön? - Japp
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja, min pojkvän och son!
Lekt med någons känslor? - Nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- Ja, och jag älskar honom fortfarande
Gråtit dig till sömns? - Japp
Gråtit framför någon du älskar? - Japp,många gånger
Har haft sex ute i skogen? - Nej, inte det man vill göra mitt i vintern och inte höggravid på somaren heller..
Kysst en tjej? - Nej
Vaknat av att du gråter? - Nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Nej
Mått bättre eller sämre av alkohol? - Nej,alkohol löser inga problem.. fast det gör inte mjölk heller!
Slagit någon på skoj? - Japp
Blivit slagen på skoj? - Japp
Lärt känna över 10 stycken nya människor? Ja det tror jag
Gått bakom ryggen på någon? - Nej
Varit på sol semester? - Nej
Badat i havet? - Japp
Har haft snöbollskrig? Nej
Sett en hel fotbollsmatch? - Nej
Inte sovit på en hel natt? - Ja
Varit på sjukhuset? - Japp
Sovit i över 12 timmar? - Japp
Sett en film mer än 10 ggr? - Nope
Tagit någon i röven? - haha nej inte i ..
Lärt känna någon via internet? - Japp
Velat dö? - Nej har väntat det bästa som hänt mig hela året..
Fått ett IG? - Inte gått i skolan detta år
Åkt buss i över 10 timmar - Nope
Blivit tagen av polisen - Nope
Svikit en vän - Kanske
Visat röven för för en kompis farmor och fafar ? HAHA nej
blivit våldtagen av en lärare ? Nej
Hittills under HELA 2010 har du:
Druckit alkohol? - Japp
Rökt? - Japp
Snusat? - Nej
Varit full? - Japp
Rökt vattenpipa? - Japp
Däckat? - Nej
Kysst en främling? - Nej
Har haft oskyddat sex? - Japp
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - Inte en chans!
Kysst en kille i klassen? - Nej, mammaledig...
Gjort något dumt? Japp
Gjort något som du ångrar? - Japp
Strulat med ditt ex? - Ehh Nej
Sagt nej till sex? - Nej, varför skulle jag behöva det?
Fixat dig i timmar? - Nej,
Gråtit inför mer än 10 personer? - Nej
Smygit ut? - Nej,smyga?
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - Nej
Sovit bredvid någon av samma kön? - Japp
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja, min pojkvän och son!
Lekt med någons känslor? - Nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- Ja, och jag älskar honom fortfarande
Gråtit dig till sömns? - Japp
Gråtit framför någon du älskar? - Japp,många gånger
Har haft sex ute i skogen? - Nej, inte det man vill göra mitt i vintern och inte höggravid på somaren heller..
Kysst en tjej? - Nej
Vaknat av att du gråter? - Nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Nej
Mått bättre eller sämre av alkohol? - Nej,alkohol löser inga problem.. fast det gör inte mjölk heller!
Slagit någon på skoj? - Japp
Blivit slagen på skoj? - Japp
Lärt känna över 10 stycken nya människor? Ja det tror jag
Gått bakom ryggen på någon? - Nej
Varit på sol semester? - Nej
Badat i havet? - Japp
Har haft snöbollskrig? Nej
Sett en hel fotbollsmatch? - Nej
Inte sovit på en hel natt? - Ja
Varit på sjukhuset? - Japp
Sovit i över 12 timmar? - Japp
Sett en film mer än 10 ggr? - Nope
Tagit någon i röven? - haha nej inte i ..
Lärt känna någon via internet? - Japp
Velat dö? - Nej har väntat det bästa som hänt mig hela året..
Fått ett IG? - Inte gått i skolan detta år
Åkt buss i över 10 timmar - Nope
Blivit tagen av polisen - Nope
Svikit en vän - Kanske
Visat röven för för en kompis farmor och fafar ? HAHA nej
blivit våldtagen av en lärare ? Nej
Och frågorna högs upp om rökning och alkohol så är det mina val! Jag drack inte en droppe under graviditeten eller när jag ammade. har varit full en gång och då hade jag inte Leon i närheten! :) Även fast man är småbarnsförälder och ungdom så vill man kunna roa sig någongång då&då !


<3

Gick ner och mötte Emelie som var barnvakt till Isabella,var borta någon timme. sen skulle jag hem och städa men fick sitta med en gnällig son i famnen i 2 timmar! Nu tittar jag och Alex på en film sen blir det reprisen av paradise hotel sen sängen tror  jag=) Hände en sak för några minuter sen som jag måste sluta tänka på så vi hörs imorgon! Jag älskar min son!!


Tråkdag

Tog en liten paus ur städandet,tvättandet och allt som jag håller på med för magen skriker efter lunch! Nu är maten klar så nu ska jag äta lite sen fortsätta fixa här hemma =) Funderar på att gå ner till Ica sen och köpa lite nya ljus..


Onsdag

Leon vaknade vid halv 7 för mat sen somna han om till 08.30 och bara skrek och skrek i en timme ungefär sen somna hela familjen om till 11 :) har precis satt på en maskin tvätt ska snart äta frukost. Idag ska jag fixa hemma men blir nog en runda ut också!! :) Hörs senare nu är det frukostdags!!


Dag 16 – Min första kyss

Min första kyss kommer jag inte ihåg om jag ska vara ärlig,antagligen för att det inte var så speciellt?
Min och Alex första kyss mins jag iaf! Det var hemma hos honom i hans rum :D


Tisdag

Leon vaknade vid 9 imorse men vi somnade om efter blöjbyte och lite mat, gick upp vid 12 och käkade frukost och sånt sen gick vi iväg på babymassage! Efter det gick jag och Hanna till ica sen hem för middag och soffmys!!
Skulle haft möte imorgon men det vart inställt, så inga planer. Tänkte tvätta upp alla kläder och småplocka lite hemma =) Nu har DHW börjat så ska lägga mig i soffan och kolla på det! Hörs senare eller imorgon!


Dag 15 – Mina drömmar

Jag har ganska många drömmar men några av dom är att börja plugga och få ett bra jobb som jag trivs med, att Leon mår bra resten av sitt liv och leva mitt liv med Alex och 1 eller 2 barn till! =) Men när dom barnen kommer vet man aldrig, inte 2011 iaf =)


Väntar på Hanna,ska på babymassage :)

mms_img28603 (MMS)

Väntar på Hanna,ska på babymassage :)



Varför ar vi fortfarande vakna? Jo vi spel...

mms_img43903 (MMS)

Varför ar vi fortfarande vakna? Jo vi spelar massa olika spel på telefonerna! God natt



Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Tog det lungt hemma på dagen, gick ner till centrum och handlade lite,sen hem ett tag sen kom Alex mamma och hämtade oss så åkte vi till onoff och willys, vi köpte varsin mobil så nu kommer vi leka med dom ett bra tag :D Alex kusin John åt middag här men åkte för ett tag sen. Imorgon är det inga planer förutom babymassage! Nä nu ska jag kolla TV och leka med mobilen och ladda ner lite fler appar!! ;)
Kör en dag 14 i samma inlägg: Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Jeans,linne och stickad tröja =) Hörs senare eller imorgon, gud vad trött jag börjar bli nu för tiden,illamående hit oh dit och trött nästan jämt. :/
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?K


Måndag

Då var det Måndag igen.. Vaknade för 50 min sen av att Alex ringde och behövde sitt kontonummer, så det var bara att gå upp och slå på datorn! Idag är ingenting planerat, måste till centrum och handla åt Leon. Sen ska vi nog åka till arninge och handla lite :D Denna vecka är ganska planerad men ändå inte så det är skönt!


Trött

Har tagit det lugnt idag med,Skönt!! Ligger och kollar på TV med Alex och Leon sover =) Ska snart gå och lägga mig och sova gooooooooooooott!!


Far och son myser under beck! <3

dsc03134 (MMS)

Far och son myser under beck! <3



Söndag!

God morgon! Idag har jag inga planer,kanske ta en promenad med Hanna om jag orkar röra mig, eller om hon orkar ;) Ska iaf städa hemma. Det är redan andra advent,tiden går så fort!! Nä nu måste jag äta lite frukost innan jag somnar på soffan. ÅÅÅÅH VAD JAG ÄLSKAR ATT LIGGA I SOFFAN!!


Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan har varit lugn och skön! Kommer faktiskt inte ihåg.. men bläddra bak i arkivet så ser ni :D


Ligger soffan och kollar film! Bättre än s...

dsc03125 (MMS)

Ligger soffan och kollar film! Bättre än såhär kan det inte bli en lördagkväll. Familjemys med leon i mitten som pratar för fullt. :)



Dag 12 – I min handväska

Använder inte väska längre, har allt i skötväskan! 
Där i har jag plånbok allt som leon behöver, sen om det är något jag ska göra så lägger jag ner saker som behövs =)
Nä här orkar jag inte sitta och skriva, nu ska vi kolla film tills middagen blir färdig!


Dag 11 – Mina syskon

Dag 10 kommer jag inte ihåg så kör 11 istället..
Min storebror Jonas är 26 år och världens bästa storebror,vi kan prata om allting,vi förstår varandra. vad ska man säga,han är helt enkelt underbar och jag älskar honom otroligt myket!
Min pappas fru har två barn sen tidigare, Camilla 22 år och Claes 28 år. Vi träffas inte så ofta men jag vet att jag kan ringa när jag vill och prata ut när som helt. vi har varit ingifta syskon i 12 år!
Världens bästa syskon!


Mysdag

Idag har jag legat i soffan hela dagen, var ute 40 minuter för att gå till ica och handla lite men nu är det soffläge igen! Ikväll ska jag och Alex kolla film och bara mysa. Imorgon är det ingenting planerat tror jag?
Vilhelmina 2009


Mys lördag! Nu blir det film och ikväll bio

dsc03122 (MMS)

Mys lördag! Nu blir det film och ikväll bio



Fredag

Har varit i Täby med Emelie fick med mig två julklappar,en filt till Leon,en tröja till mig och en sminkborste =) kom hem vid 16 tiden,har duschat och klätt på mig. Ska äta lite med Alex snart sen kilar jag iväg till Sarah för tjejkväll!! Vi hörs imorgon eller senare nu ska jag fixa det sista och gosa med min underbara son!!


Varför

Ibland förstår jag vad människor tror om andra människor, man ska aldrig tro att man känner en människa för alla har falksket i sig, vissa mycket och andra lite men alla har det!
Hur kan du bete dig som du gör? Du säger att du känner mig men det gör du fan inte då hade du aldrig gjort som du gjort. du gör mig arg ledsen och besviken! Just nu finns du inte för mig längre men jag hoppas du kommer tillbaka in i mitt liv på något sätt, bara att veta att du finns skulle lätta upp en liten klump som finns i magen! Varför gör du såhär mot mig? Nu ska jag kolla på chuck och fundera över denna jävla stad!!


Middag

Har precis ätit middag hemma hos Malin med henne och Emelie =) Nu ska jag vara social, hörs sen


Svar på fråga

Anonym om Trött kille efter vaccinet.:
får du många blickar på dig när du är på stan? jätte söt bebis :)

Svar: Oftast inte,men det kan hända men det gör mig faktiskt ingenting för jag är en stolt mamma som inte tar åt mig =) Tack!! Skulle vara kul och veta vem du är


Såhär ser det ut utanför vårat sovrum. Ing...

dsc03104 (MMS)

Såhär ser det ut utanför vårat sovrum. Ingen större lust att lämna sängen!



Trött kille efter vaccinet.

dsc03098 (MMS)

Trött kille efter vaccinet.



Dag 09 – Min tro

Jag tror på kärleken! Kärlek för mig betyder enormt mycket. nu måste jag ta hand om min gnälliga son. han reagerade inte mycket på vaccinet han är bara ovanligt gnällig :P


-18

God morgon! Känner mig lite bättre men inte helt bra, börjar bli förlyld nu också! -18 grader ute just nu!
Ska till bvc kl 11 för 3månaders vaccin och vägning och mätning =) Hoppas han inte reagerar så mkt på vaccinet! 
Nu måste jag äta lite frukost och göra mig iordning.