Mamma!

Hade en super trevlig kväll igår med Malin,var så länge sen vi träffades så vi hade en hel del att ta igen! Leon vaknade vid fyra och vägrade sova, vid 6 gick jag ut med honom för han inte skulle väcka dom andra, då somnade han men sov bara till åtta och jag var inte alls pigg på att gå upp, vid halv elva vart jag för rastlös så jag gjorde kaffe och gick in och väckte dom andra, hur ofta kommer vänner in med kaffe på sängen? ;) Leon och Isabella har haft jätte roligt ihop och lekt så fint, Leon tvärslockna vid 20 tiden och vi kom hem för ca 30 min sen, inatt lär jag sova gott och hoppas på sovmorgon imorgon! Juste, Leon sa Mamma för första gången idag, jag dog lite inombords då kan jag lova! Hoppas det inte dröjer för länge innan han säger det igen. Nu ska jag kika lite på datorn innan jag ska hoppa i sängen!


Utvilad!

Har sovit så skönt inatt, vaknade vid 1 och då hade min älskling gjort frukost som stod på bordet! Slappade i soffan och gjorde mig klar för en promenad upp till svärmor för att hämta min saknade son! Direkt vi kom hem packade jag om skötväskan och mötte upp Malin och Isabella,ner till ica och vidare hem till dom, lek och bus med barnen sen när dom somnat så grillade vi och öppnade vinet! Just nu är jag jävligt arg men Malin får mig att skratta och vinet står framme, vi blir kvar här inatt vilket känns skönt. Nu ska vi spela kort,snacka skit och dricka vin!


<3

Jag är så glad att jag har dig, Mamma älskar dig min skatt!


Barnledig!

Dagen har vi spenderat hemma med småplock,tvättat och busat, och handlat! Leon sover hos sin farmor inatt och jag saknar honom så mycket redan! Men jag ska passa på att vila och mysa med min stora älskling!


BVC

Vet inte om jag skrev hans längt och vikt förra gången..
110620 (9 mån 20 dagar)  - 8730 g, 70,7 cm
110728 (10 mån 27 dagar) - 9185 g, 71,4 cm
Mammas stora kille!


Fredag!

Det var ett tag sen.. I Tisdags var vi bara hemma och tog det lugnt, I Onsdags gick jag och Hanna med barnen till Lekiz, herregud vad Leon klättrade på allting, fast det blir nog roligare när barnen kan gå, kvällen spenderade vi hos Hanna med hårfärgning och vin, kortspel och skitsnack! Det behöver man ibland. Igår gick vi ner till BVC för vägning och mätning men det tar vi ett ett separat inlägg sen, unchade i centrum och kikade runt, Hanna fick med sig en del fint hem och jag fick med mig lite spåprylar bara, väl hemma vart det småplock och idag blir det till att rensa viktiga papper och skura golv! Juste, igårkväll var jag och Leon själva hemma. Jag hatar att sova själv och är mörkrädd, men när jag väl lagt mig i sängen med datorn så kändes det bra, efter ett tag hör jag fotsteg och det lät som en flaska rullade på golvet, kände att jag var tvungen att kolla om det var någon här hemma, med Patricia i luren öppnade jag sovrumsdörren och smög ut, ingen här! Efter en cigg kunde jag lägga mig igen, 30 minuter senare hör jag ett larm från en väckarklocka (vi använder bara våra mobiler om vi ställer alarm) Ringer upp Alex syster som får prata med mig, mycket riktigt på Leons trasiga lektelefon går larmet och låter exakt som en väckarklocka, alla knapparna lös och slutade inte fören jag tröck på en knapp, den går inte att starta och knapparna har aldrig lyst sen telefon gick sönder! Då blev jag lite smårädd och kunde självklart inte somna innan Alex kom hem.. Äh nu ska jag dricka lite mera kaffe och leka med Leon innan han ska sova middag!
Leon klättrar upp mot toppen!
Leons söta min ;)


Skön dag!

Halloj, dagen har vi spenderat hos min älskade mormor som fyller år idag! Grattis världens bästa mormor.
Leon har vart nöjd och glad hela dagen och jag har njutut av all god mat och trevligt sällskap. Kom hem vid 19.30 med en väldigt trött son som tvärslockna efter en flarra välling! Jag har precis tittar på en beck film medans min kära karl spelat lite. Jag är sugen på gosaker exakt hela tiden och har varit det i en vecka nu,hade jag inte haft p-stav hade jag trott att jag var gravid.. Nä nu ska vi snart se en film tillsammans och sen hoppa i sängen.


<3

Du är det bästa jag har, Mamma älskar dig!


Söndag

God morgon! Jag har fått sova hela natten men har fortfarande lite ont men det får vara.. Vädret är bättre idag också! Dagens planer är väl att gå och handla åt min kära mor så allt hon vill ha finns när hon kommer hem :) Blir kanske en sväng förbi min mormor också. Nä nu ska jag hälla upp mitt kaffe och ta en cigg i solen! Ha en bra Söndag!


19.34

Gokväll! Ryggen har blivit lite lite bättre under dagen men gör fortfarande ont och jag kan inte bära eller leka med Leon vilket är jätte tråkigt men det är bara acceptera.. Drog en sväng till willys också,ganska skönt att röra på sig lite. Vi har precis ätit middag och Leon ligger i sin säng och sover redan. Resten av kvällen blir det film och soffhäng!


VAD ÄR GREJEN?!?!??!

God morgon, jag vill sova sova sova! Skrev ett mobilinlägg inatt men det har inte kommit upp. Aja!
I förrgår natt var jag uppe mellan 04.20-05.45 pga den här jävla ryggen, när jag vaknade sen igen kände jag ingenting, inatt vaknade jag vid 02.30 och fick sådär ont i mellangärdet så det var svårt och jobbigt att andas. Vid 07.15 vaknar jag och känner hur illamåendet kom helt plötsligt upp på toa och kräkas sen kändes det lite bättre, nu är vi vakna och jag mår fortfarande illa och har ont i ryggen men inte som inatt men jag kan inte bära Leon för då gör det bara ännu ondare. Vad är grejen lixom? Det här är fan inte normalt.. Idag står soffläge på schemat om inte ryggen och illamåendet blir lite bättre, hur kul är det att må illa hela dagen? Känner mig bakis fast jag inte druckit en enda droppe.. BLÄ!!!! Nä nu ska ta en tablett och få bort illamåendet! Vatten gör saken bara värre... När Leon somnar ska jag passa på att vila och förhoppningsvis sova en timme.
Det är tur att jag har dig! <3


Fredag fredag fredag

Halloj, Fredag redan.. dagarna bara flyger förbi! Aja, Dagen spenderade jag och Leon på stranden tillsammans med Kajsa Vincent och Jennifer, skönt! Senare kom Christoffer och Amanda förbi och nu har jag och Amanda käkat middag och Leon sover gott, karln är ute och vi ska se en film och ha fredagsmys! Ah det var väl det, tråkigt inlägg! 
STORT Grattis till Saga som fyller 2 år idag!


Torsdag

Hej på er! I Måndags åkte jag och Leon hem till Suzy samt barnen och stannade kvar över natten, därav ingen uppdatering. Hade det super mysigt hos dom iaf! Igår kväll när jag kom hem vart det middag och två filmen sen somnade vi jag gott. Imorse vaknade vi upp till skitväder, har regnat till och från hela dagen men just idag gjorde det ingenting för jag hade tänkt småplocka lite här hemma, men det vart en rejäl storstädning istället och lite handling! Nu har jag en trött och gnällig son som står och rycker mig i benen så nu ska vi leka innan det är dags för välling och sova för honom! När han somnat ska jag göra iordning en stor kopp te och läsa ut min bok och efter det blir det film! Bilder struntar vi i idag.


Ändrade planer, vi är påväg till stan för ...

image_camera eff (MMS)

Ändrade planer, vi är påväg till stan för att träffa suzy och barnen. Leon sover så han vaknar nog pigg och glad sen. Vad ska ni hitta på i dagens värme?



Tisdag

God morgon! Vaknade upp till sol,då kan ju inte annat än att bli glad! 30 grader har jag på balkongen redan så det känns bra, dock ska jag försöka unvika starkt solljus några dagar men jag hoppas på massa sol resten av sommaren. Leon härjar runt för fulla muggar här hemma och skattar åt sig själv och knatar runt med allt han märker att han kan gå med, just nu är hans matstol dagens första offer. Nä jag ska inte sitta här och slöa jag måste leka med min fina son! Vad som händer idag får vi se, ska försöka träffa Malin och Isabella iaf!


Ryggen känns lite bättre och jag är trött,...

image_camera eff (MMS)

Ryggen känns lite bättre och jag är trött, bilden är på texten som sitter över sängen. Man sommar oftast glad hur trött man än är när man kollar på den några gånger :) det låter jätte konstigt när vi har förtret stängt i sovrummet men nu är det för kallt för Leon för att ha öppet. Dom här lägenheterna är helt skuma,tur på ett sätt att vi flyttar snart, det har jag inte sagt va? Aja det kan vi ta en annan gång. God natt!



Måndag

Halloj! Idag har vi inte gjort många knop, förmiddagen spenderade vi hemma med lek och bus och lite småplock, sen gick vi upp till Hanna på kaffe och lite skitsnack sen hem igen för att börja med maten, kycklingen står i ugnen och jag ska strax börja med riset och såsen och resten av kvällen blir det lek och film när lilleman har somnat. Vart tog sommaren vägen? Det är grått och trist och regnar.. Jag har till och med börjat flagna lite lite på ryggen bara för solen är borta så jag inte kan sola! Bläää.. Ryggen känns iaf lite bättre idag så det är ju något bra iaf! Nu måste jag börja med riset och plocka lite här hemma.
Såhär kan det se ut när man fått äta blodpudding själv!


Söndag

God morgon! Natten har varit helt okej, dock har jag fortfarande ont när jag ska resa på mig och sånt men sålänge jag kan andas så är jag nöjd! Leon har sovit till och från hela morgonen,kvar i tolv gick vi upp så skönt! Idag åker min kära bror hem igen så vi ska åka upp till mormor snart och sen får vi se om jag åker med in till centralen eller om jag åker hem och småplockar om min rygg tillåter det. Ja det var väl det.. Ha en bra söndag!


HELVETESRYGG!

När Leon somnat om imorse var jag pigg men lyckades somna om ganska fort igen, sen kl 12 kom Leon och hans faster ( hon sov kvar igår ) in och väckte mig, så jäkla skönt att sova ut lite! Käkade frulle och myste med Leon. När Amanda åkt började jag få ont i ryggen så jag sätter mig såklart vid massagedynan eftersom det hjälp varje gång i en veckas tid nu, men när jag reser mig för att gå och hämta Leon så sa det bara pang så kunde jag inte andas,ryggen värkte som aldrig förr, mellangärdet gjorde ont så dom små andetagen jag kunde ta vart 299 gånger värre,började spy av smärta, har aldrig svettats så mycket (inte ens under förlossningen) Ringde mamma fort och försökte prata fort för att inte börja grina av smärta, packade skötväskan snabbt och sen mötte mamma upp mig så hon kunde ta vagnen,upp till henne och ner i ett varmt bad direkt och det kändes bättre efter, men efter någon timme kom smärtan och illamåendet tillbaka så mamma fick ta Leon och laga mat medans jag låg halv död i soffan,när Jonas kom ner till middagen så var jag svinhungrig men fick i mig 3 tuggor mat som jag inte ens fick behålla. När ryggen kändes lite bättre så knatade jag hem med en supertrött Leon som slocknade direkt och ryggen känns fortfarande helt OK men mat får jag inte i mig trots att jag är sjukt hungrig så jag hoppas jag kan äta frukost imorgon! Äh nu skiter vi i det här ni vill väl inte läsa om mina jobbiga ryggproblem! Nu blir det film med mitt stora hjärta.
Mitt allt
Glass är gott..


Efter en timmes lek och en timme i famnen ...

Efter en timmes lek och en timme i famnen framför barnprogram sover han igen och jag ska göra samma sak och hoppas att jag vaknar upp som människa:)



En tidig lördagsmorgon 16 Juli

Halloj, igår kom en gammal vän förbi en stund det väl ungefär 5-6 år sen vi träffades sist så det var kul! Senare kom Amanda förbi och vi käkade godis spelade skip-bo och snackade skit hela kvällen,mys! Tyvärr hände det en del saker men efter mycket om och men somnade vi vd 4a tiden och självklart vaknar Leon 06.30 hur pigg och glad som helst, själv känner jag mig som en zombie och kaffet är slut för smartskaftet själv glömde köpa nytt igår, FAN! Men jag ska väl inte klaga för mycket för Leon leker för sig själv och jag sitter här och tittar på honom och väntar på att han ska bli trött så vi kan sova igen..


Bästa killen!

Glad kille!
Promenad med pappa!
Mamma och Pappa älskar dig!


Torsdag

Halloj, Igår hände det ingenting alls, vi var hemma hela dagen och bara tog det lugnt, Amanda och Anton kom förbi en sväng. Idag har vi varit hos Alex föräldrar för att fira hans lillasyster som fyller år. Grattis Amanda! Sen kilade jag ner till centrum för att möta upp Suzy och barnen, sen följde dom med hem till oss en stund och nu står min kära karl vid spisen och håller på med maten! Resten av kvällen blir det soffläge, grabbarna här hemma sa att jag fick välja vilken skräckis vi ska se ikväll ( Jag hatar skräckfilmer ) men jag ska försöka övertala dom om att se en komedi eller så lägger mig tidigt idag och sover några timmar extra, det lät skönt!


Vid 15 tiden tog vi en promenad och kom he...

mms_img68153 (MMS)

Vid 15 tiden tog vi en promenad och kom hem 20.00 då tvärslocknade Leon efter en flaska välling. Nu är middagen uppäten och filmen dum och dumnare går på tv6! När den slutar blir det sängen för jag e redan skit trött!



Tjoho!

Hej på er! Har inte haft tid eller lust till att blogga under helgen!
I Fredags fyllde jag år så det vart lite tårta och sånt här hemma, på dagen kom Helena,Amanda, Patricia och barnen förbi och på kvällen kom farmor farfar pappa och hans fru,Tack för allt fint! Senare åkte jag och Patricia och tog ett kvällsdopp och jäklar vad skönt det var när man väl i vattnet! Sen vart det lite vin här hemma, efter ett fruktansvärt telefonsamtal vart det kedjerökning och några tårar men det löste sig efter ett tag!
I Lördags åkte Jag Patricia Patrik och barnen och badade, väl hemma vart det att göra sig iordning för att kila upp till Hannas mamma och dricka vin innan vi gick ner till MM, efter MM gick vi hem till Hannas mamma igen och fortsatte dricka vårat vin, sen gjorde jag och Patricia sällskap hem, vägen hem var väldigt kul med lite för mycket alkohol i kroppen med det var det värt! I Söndags mådde jag hur bra som helst och runt 15 tiden kom mamma mormor och mina kusiner förbi på tårta och fika! Fick ännu mera fint och dagen var super! Igår drog vi ner till parken en sväng med Patricia och barnen och sen hit för kaffe och skitsnack. Det är väl en del av det som hänt under dom här dagarna.. Nä nu ska jag spela xbox med min kära bror och karl medans Leon sover! Dagens planer tar vi som dom kommer! Bilder slänger jag upp sen för nu är det min tur att spela!


Stort tack till fina Patricia för igår/inatt!

camera_effects-1 (MMS)

Stort tack till fina Patricia för igår/inatt!



HEMMA!

Har haft det super mysigt uppe i bollnäs och Leon har vart super snäll hela tiden,lite kinkig på kvällarna men det sånt man får räkna med. I förrgår vaknade han 05.30 och gallskrek och ingenting hjälpe, kl 6 fick han en flaska välling och låg och kramande mig och lekte fram till 07.50 då var jag så jäkla trött så jag la honom i hans säng och han slocknade inom 5 minuter utan skrik och gråt. Sen 08.45 var det dags att gå upp tyckte han, trött morsa! Imorse gnällde han till och från mellan 06 och 08 men inget gallskrik iaf så det var skönt, sen somnade vi om och vaknade vid 9 igen. Packade iordning och rörde oss hemåt, bilresan hem var inte alls rolig, så jävla varmt och Leon gnällde till och från hela vägen hem pga värmen. Drog upp till mormor direkt för att hämta lite tårta och sånt som hon hade bakat tills min födelsedag imorgon, Tack bästa mormor! Leon hoppade även i sin lilla pool där direkt och jäklar vad han älskar att bada sålänge det är rätt temperatur. När vi kom hem vart Leon SUPER glad över att träffa sin pappa och skrattade och pratade massor med honom. Vid 20 tiden drog jag upp till Patricia på en kopp kaffe och cigg och sen knatade vi ner till ica, snälla Patricia bar min påse hela vägen hem till mig med tanke på min rygg! Tack ännu en gång. Vänner som tänker och förstår är ju helt underbara! Nu ska vi slå på baksmällan 2 och käka kvällsmacka sen hoppas jag i sängen (eller mitt i filmen) Imorgon får jag sovmorgon, det ska bli så skönt! Juste, såfort Leon inte är med mamma och pappa blir han SÅ mammig, men det är mysigt! Nä film och sovdags var det, slänger upp bilder imorgon!


Tisdag

God morgon! Gårkvällen var hur mysigt som helst, vin kortspel film och massa prat. Leon vaknade vid  8 imorse men låg och gosade till halv nio. skönt. Vi var såklart vakna först men dom vakna ganska snabbt av Leons glädjetjut. Efter frukosten tog vi en morgonpromenad och nu sover Leon gott i vagnen, ska ner till centrum lite senare och kika efter en ny solhatt till Leon och gå på apoteket. Nä nu skiter jag i datorn och umgås med min familj istället! skiter i bilderna nu också..


I Bollnäs!

Hej på er! Sist jag uppdaterade så var det ju tal om läkaren har jag för mig. Vi struntade i det och drog till Brevik med Hanna och Albin, Barnen var duktiga och höll sig i skuggan medans vi solade, efter stranden tog jag och amanda (leons faster) en promenad ner till onoff för att hämta ut min telefon som var färdig, 1½ vecka var den inne på lagning, snabba ryck denna gång! Dagen efter drog vi till isätravik och badade och solade med Patricia Hanna och Sara samt alla barn! i Lördags kommer kikade jag och mamma i centrum en snabbis sen drog vi till mormor så Leon fick bada i sin nya pool, på kvällen vart jag bjuden på middag hos Patrik och Patricia, vart några glas vin och skitsnack. Vid 01 tackade jag för oss och gick hem. Hade en supertrevlig kväll. Tack! Igår var vi på 1års kalas en stund innan vi gick hem för jag hade så himla ont i huvudet och det höll tyvärr i sig hela kvällen så det vart en lugn kväll med film och tidig sänggång! Vid lunchtid idag hämtade mamma upp mig och Leon för att åka till min saknade och älskade storebror i Bollnäs, som jag har längtat efter honom. Leon vart också super glad över att få träffa sin morbror igen. Leon ligger i sin säng och käkar välling och ska sova redan för han är supertrött efter all lek sen vi kom hit, resten av kvällen består av vin och massa familjemys! Nä nu ska jag gå in och pussa min fina son godnatt och umgås med resten av familjen! Bilder kan jag slänga upp imorgon. Ni suger på att kommentera dock!


Vart sämst på att uppdatera men det har va...

camera_effects-1 (MMS)

Vart sämst på att uppdatera men det har varit fint väder och massa annat så bloggen är inte nummer ett! Imorgon blir det nog en uppdatering när jag är rastlös! Bilden är från idag när vi var påväg till Sagas 1årskalas!



Ätit god middag med Patricia Patrik och Pe...

camera_effects-1 (MMS)

Ätit god middag med Patricia Patrik och Pelle(och barnen såklart) och nu avnjuter vi ett glas vitt!