one piece

Gå med och tävla du också hos Jessica


Trött..

Hej på er! Vid 05 tiden imorse vaknade jag med en extrem smärta i bröstkorgen, efter 30 minuter gick jag och la mig i soffan med vetekudden och lyckades somna, när Leon vaknade vid 7 knatade jag in till sängen igen och somnade om och vaknade sen av Leon kl 10 ungefär, riktigt skönt! Dagen har vi spenderat hemma hos Hanna med barnen, suttit ute i solen och spelat kort och snackat skit, nu har jag precis kommit hem från ica och ska natta Leon sen blir det filmmys! Vill byta design men har ingen ork till att göra en ny... Blä! Huvudet mitt gör fortfarande ont så nu ska jag mysa med Leon innan han somnar!


Det var ett tag sen..

Mitt huvud har dunkat och febern har kommit till och från hela helgen så ork till datorn har det inte funnits! I Lördags så var Leon som sagt hos sin farmor och farfar på förmiddagen och då passade jag på att ringa min kära mor för att gå till centrum och handla lite, och jag är glad att jag inte hade Leon med mig för det var folk överallt vilket jag irreterar mig på väldigt lätt. Leon fick massa fina kläder av sin mormor. Min plånbok drabbades mer än planerat också, men man kan ju inte låta bli att köpa alla små söta kläder! Efter det gick vi hem till mamma och snacka skit och bara umgicks. Även lördagkvällen blev vi bara hemma med huvudvärk och feber. Igår var vi och firade min yngsta kusin som fyllde 14 år, att han redan blivit 14 känns helt sjukt. Och idag har vi varit med Hanna Albin och Alex (inte min Alex) och sen träffade vi Caroline och Isabella och tog en promenad sen vidare hem! Nä nu ska jag sätta på lite kaffe så det är klart när Leons farbror och hans kompis kommer hit!
En del av Leons nya kläder
Leon och världens finaste Elise!


Lördag!

God morgon! Imorse låg vi kvar i sängen tills klockan blev 10,väldigt skönt! Har inga planer alls för idag. Leon ska vara hos sin farmor och farfar ett par timmar nu på förmiddagen. Måste få tag i Hanna också och möta upp henne med hennes plånbok. Precis innan vi skulle lägga oss igår säger Alex "Varför har du två plånböcker i skötväskan?" Haha tur att Hanna inte behövde den direkt! Äh nu ska jag käka frulle och packa iordning till Leon. Puss på er!


IKEA

Gokväll. Idag har vi som sagt varit på IKEA, när vi skulle åka hem spöregnade det och vi såg inte mycket.Stackars Hanna som fick köra.. Men snart har jag mitt körkort hoppas jag! Jag skulle bara köpa lite mera hörnskydd och barnspärrar till skåp och lådor och fick bara med mig en tillbringare hem. Kändes bra att inte handla saker jag inte skulle ha faktiskt, fast det är mycket saker man vill plocka på sig när man är där. Nästa gång så.. Leon är fortfarande vaken men är jätte trött så han borde somna snart då blir det fredagsmys med min älskling. Har alltid tyckt det varit skönt att Leon inte varit rädd för dammsugaren men idag när jag skulle dammsuga jagade han både dammsugaren och munstycket och vart jätte arg för han inte fick leka med det. Skitungen min! Nä nu ska jag försöka få den minsta i familjen och sova!
Mitt allt!


Fredag

God morgon! Redan Fredag, veckorna går så fort! Rätt skönt med helg faktiskt. Imorse vart det ingen morgonprommis för jag kände mig inte helt på topp, men febern är borta iaf, bara huvudvärken och mensvärken ska bort nu. Istället för att sitta hemma denna regniga dag så tar vi en tripp till IKEA med Hanna och Albin. Nä nu ska jag hoppa in i duschen så vi kommer iväg någongång!
Den bilden bjuder jag på!


Trött och febrig

Halloj! Imorse ringde Hanna och väckte oss vid 8 då klädde vi på oss och gick ut på en morgon prommis, riktigt härligt! Efter det mötte jag upp Malin och snacka lite skit sen knatade vi hemåt för lite frukost och lek. Vid 14 tiden mötte vi upp Hanna igen för att åka till willys och handla. Senare kom Sarah förbi på kaffe och skitsnack, upptäckte då att jag har feber. Inte alls kul,hoppas den går över till imorgon! Nu har jag slängt i mig lite middag och slängt mig i soffan och här ska jag stanna tills det är dags att hoppa i lopp lådan. Leon tog förövrigt 6 steg med sin gåvagn idag. Underbart att måde mamma och pappa fick se det. Nä nu ska jag vila och hoppas på att må bättre.
Min stora älskling vet hur man gör mig på bättre humör!
(bilden gör inte färgerna rättvisa någonstans,någon som kan gissa vad det blir för färg på blommorna som inte slagit ut ännu?)


Min lilla älskling ute på morgonpromenad!



hej på er...

Hallå. Blogg.se har fortfarande strul så jag känner ingen lust alls till att blogga.. Det har inte hänt så mycket sen sist, Leon är överallt och ingenstnas jämt. Han är även super duktig på att ställa sig,och oftsast sätter han sig ner på rumpan också.Min stora kille! Imorse somnade Leon om och vaknade vid 12,så jäkla skönt. Vid 16 tiden kom Frida hem till oss och vi kilade ner till centrum, nu tror jag att jag har hittat en bikini som duger.. Käkde även en fet pizza till middag, mums. Nu är vi hemma hos Hanna och barnen leker och vi ska dricka lite kaffe innan vi kilar till parken! Nä nu ska jag leka med Albin medans Leon sitter och leker för sig själv i ett hörn :)


Trött!

Blogg.se har haft problem och verkar fortfarande ha det? Jag ser inte mina tidigare inlägg och inlägget jag skrev sist har inte ens kommit upp på bloggen? BLÄ! Aja därfördet inte har blivit någon uppdatering! Igår mös vi mest hemma, tog en promenad upp till Hanna sen ner till centrum för att handla och det var fan inte roligt att gå på ica bland massa folk,stressad,barnvagn och korg men jag handlade bara det viktigaste och gick hem. Väl hemma vart det matlagning, inbakad fläskfilé och potatiskroketter. MUMS!
Imorse gick jag och Leon upp vid 08. Plockande utan lite hemma och startade en maskin tvätt sen tog vi en morgon promenad ner till Ica för att handla färska frallor till frukost, Leon somnade lagom till vi kom hem igen så jag gjorde iordning frukost på sängen till karln. Varför är det godare att äta i sängen? Sen åkte Leon till sin farmor i några timmar och jag passade på att städa här hemma, nu är allting tvättat och sängarna är nybäddade! Vid 17 tiden fick Carro med mig ut så vi sprang en sväng i spåret, dock bara 2.5 km men det är ju en början iaf!
Juste, Leon ställer sig upp själv nu också :) Äh nu måste jag jaga Leon som försöker krypa in under tvbänken!


Mysdag!

Gokväll! Imorse vaknade vi strax innan tio,riktigt skönt! Vid 11.30 tiden tog jag och Leon en promenad upp till min älskade mormor.Käkade lite lunch sen traskade vi iväg till parken och Leon verkligen älskar att gunga, såfort han kom ner i gungan började han skratta. Sen tog mormor och Leon en promenad och jag passade på att lägga mig i solen på altan och bara njuta av livet! Sen kom även min yngsta kusin förbi på fika,mycket trevligt. Tiden bara flög iväg men 18.30 hoppade vi bussen hem, när vi kom hem var middagen klar och direkt efter jag slängt i mig lite käk mötte vi upp Hanna och Albin för att gå till parken så barnen fick leka lite innan sovdags, Leon sov ca 5 minuter vid 20 tiden sen vakna och gallskrek men efter lite skrik fyllde han en blöja så det var antagligen magen som krånglade för mitt lilla hjärta, nu vill han inte sova utan bara leka och mysa med pappa sin, men hoppas han somnar snart så vi kan gå upp lite tidigare imorgon! Nä nu ska jag slappa i soffan framför Tv:n medans Leon får vara med sin pappa!
Leon och världens bästa mormor/gammelmormor myser!


Mysdag hos Hanna

hej på er! Leon vaknade vid 05.30 idag igen men somnade till slut om, när vi vaknade gjorde vi oss klara för att ta en härlig morgon promenad med Hanna och Albin,riktigt skönt faktiskt. Väl hemma igen vart det dusch och lite frulle sen mötte vi upp dom igen för att gå till Ica och handla mellis till barnen och lite skit för att kunna göra pannkakor till lunch, riktigt gott vart det! Sen vart det lek och bus med två gnälliga barn, dom har gnällt till och från hela dagen men vart glada lagon tills vi skulle gå hem. Nu väntar jag på att köttfärsen ska tina så jag kan börja laga lite mat för min mage skriker efter middag just nu! Leon sitter och myser hos sin pappa (Ovanligt från hans sida att han sitter still och bara myser) Nä nu verkar det vara dags att laga mat! Ha en bra kväll!


Måndag

God morgon! Gick och la oss vid 23 igår men somnade strax efter tolv, vaknade 01.30 av att ryggen värkte och jag kallsvettades som bara den, gick upp tog tablett,smörjde in ryggen och värmde vetekudden, somnade ganska snabbt med värmen på ryggen, 02.30 vaknar jag igen och känner att jag måste spy NU så det var bara att rusa upp och in i badrummet, sen värma vetekudden igen. Vaknade sen 05.30 av Leon och då kändes det bättre i ryggen och sen fick jag sova till 10 och nu är det bra! så jäkla skönt att det redan är över! Idag blir vi bara hemma, min pappa kommer även förbi lite senare med nya vardagsrumsbordet :) Nä nu ska jag plocka lite här hemma och leka med Leon!
Såhär hittade vi Leon igårkväll. Sötungen min!


Söndag

Hej på er! Igår var vi som sagt på 1års kalas för att fira Elsa, gud vad stor hon har blivit, så söt! Sen åkte vi till Farsta och köpte en vagn, en babytravel smart. Dock ska vi nog sälja den och köpa en ny,tyvärr. Imorse vaknade Leon 05.30 och ville inte alls somna om men vi lyckades ligga kvar i sängen till 08.30. Käkade frukost och lekte sen gjorde vi oss klara för att gå ner till centrum och möta upp Suzy och Kingston,hann även ta enör han var jätte trött så det blir nog en tidig morgon imorgon igen.  kaffe medans barnen sov sen gick vi hem. Sen har vi bara lekt och busat, och ätit middag såklart.. Nu sover Leon för han var jätte trött och jag hoppas han vill sova lite längre imorgon. Ikväll blir det mys med mitt stora hjärta. Juste det är ju söndag vilket innebär att en måste ut från bigbrother, här om dagen drömde jag att Peter skulle åka idag så vi får se. Ni som tittar, vem tror ni åker ikväll?
Nä nu ska jag kika på tv och vila mitt stackars huvud som sprängs pga väderförändraringar hela tiden! Juste, Leon kryper. Fast på sitt egna sätt, båda benen fram samtidigt sen varannan arm, han är så gullig!
Min fina prins igår!



Lördag

Godmorgon! Leon vaknade vid halv sex imorse, då var jag inte så pigg så vi har legat kvar i sängen och myst och försökt somna om men det vill han inte göra trots att han är skit trött! Så nu ligger han kvar med sin pappa och försöker somna om så han kan vara lite pigg och glad sen :) Jäkligt skönt med lugnet på morgonen faktiskt, ska ta och hoppa in i en varm och skön dusch sen och passa på att njuta av "ensamheten" tills grabbarna kommer upp. Senare ska vi åka och fira Elsa som fyller 1 år idag så Grattis till Elsa! Sen ska vi nog svänga förbi och köpa en ny vagn om den är bra, hoppas det! Nu ska jag göra iordning en kopp kaffe och försökna piggna till.
Det vart väldigt tyst inne i sovrummet, hoppas Leon somnade om!
Världens finaste!


Fredag

Hallå! Vaknade till vid halv åtta imorse och kolla ner i Leons säng för att se om han sov, det gjorde han inte, han satt upp med värdens leende, så vid 8 klev vi upp för då var det grötdags för Leon, även jag käkade gröt till frukost, som vart totalt misslyckad, hur fan man misslyckas med gröt undrar jag. Efter det gjorde vi oss klara för att ta en morgon promenad med Hanna och Albin, kl 11 var det dags för Albin att käka så vi stannade till hos Hannas mamma, där vi även åt lite lunch och drack kaffe. Tack! Leons farmor kom dit och hämtade honom vid 12 (leon alltså..) Sen rörde vi oss hemåt och nu har jag precis storstädat så mycket lättare att göra sånt när man är själv, och just nu sitter jag och väntar på att svärmor ska komma och lämna mitt älskade barn så vi kan leka och busa massor! Ikväll blir vi bara hemma och njuter av skitvädret.. Aja nu ska göra mig en kopp kaffe innan dom kommer. Juste, det är även fredag den 13, vilket är förlovningsdag för oss, vi förlovade oss även på fredag den 13 2009! Har fan aldrig haft otur det datumet.. HEEEEEJDÅ!


Torsdag

Hej på er! Igår kväll kunde jag inte somna vilket ledde till att jag var skit trött imorse när Leon vakna, men som tur var fick han gå upp och leka med sin pappa istället och jag fick sovmorgon till 12, inte illa! Gjorde oss klara för att gå hem till Hanna och Albin för lek och bus! Carro och Isabella kom även förbi lite senare,trevlans, när dom gick så fixade Hanna till mina ögonbryn,tack! Jag tycker det gör så jäkla ont att noppa men när någon annan gör det så går det bra :) tur det! Vi vart kvar till halv åtta ungeför, trodde Leon skulle somna påväg hem men där trodde jag fel så när vi kom hem var han super glad och pigg och fick leka och lufta av sig, lite jobbigt när han har hittat sin snopp för han sitter och drar i den hela tiden! Nu sover han gott och jag ska göra mig en kopp te och en macka och läsa lite. Har hänt lite saker men ska försöka blogga ändå! HEEEEEEEEJDÅ!

Du är mitt allt,Mamma älskar dig!




Trött!

hej på er! Hade ingen ork till att blogga när jag kom hem igår! Vi mötte upp Myrna och Sakarias vid 12 tiden, gick och käkade lunch direkt eftersom barnen skulle äta, kikade i butiker sen slocknade ungarna så vi gick ut och satte oss i solen men det vart för varmt efter ett tag så skuggan var våran vän! Sen in igen för att kika i mer butiker och tog en fika medans ungarna åt mellis, sen ännu mera butiker och massa prat! Sen var klockan redan 18 och då gick vi mot tågen och skildes åt! Väl hemma vart det ännu mera lek och bus och Leon ville absolut inte sova när klockan blev 20, men han slocknade till slut i sängen, sen vakna han 07.40 imorse och fick en flarra sen somna han om och vaknade vid 10 igen, skönt! Våran vagn gick typ sönder igår när vi kom hem också så idag har jag letat vagnar hela jävla dagen, skulle ta en kvällspromenad med Leon till parken men han slockna direkt så nu sover han gott! Nu ska jag kolla på en film sen är det sängen som gäller, imorgon är det mera vagnjakt som gäller! Har ni några tips på bra vagnar till hyffsat pris? Vändbara, med 2 svänghjul fram och man ska helst kunna ha fullt liggläge! Natti Natti!

Att stå och hänga över kanten var superskoj!


God morgon! Leon vakna halv åtta och ville...

God morgon! Leon vakna halv åtta och ville absolut inte ligga kvar i sängen och gosa, käkar frulle och gjorde iordning ett bad till Leon och nu sitter vi på tåget påväg till Täby,myrna och sakarias kommer bara fem minuter efter oss,toppen! Och det är redan ca 26 grader i solen,galet!



Bullbak!

Gokväll! Idag har man inte kunnat klaga på vädret, ca 25 grader i solen! Efter lunch tog jag och Leon en härlig promenad i hopp om att han skulle somna men det ville han absolut inte, vid 14 tiden mötte jag upp Malin och Anette för att följa med Malin till tandläkaren då hon skulle kolla sin ena tand, det gick super bra för henne men herregud så hon lät när hon pratade med den där jäkla tussen i munnen, efter det mötte jag upp Frida och gick hem till oss för att baka bullar och leka med Leon, och jag kan säga att dom bullarna vart så jäkla goda, dom bästa jag bakat faktiskt! Var klara vid halv sju och då gick vi ner till centrum för att kolla på en vagn men självklart fanns den inte,typiskt! Så vi gick och handlade middag som bestod av rostbiff och potatissallad, Leon är fortfarande vaken men är skit trött men sova vill han verkligen inte göra. Hoppas han somnar snart för annars blir morgonen inte alls som vanligt! Imorgon ska vi åka till täby för att träffa Myrna och hennes lilla Sakarias som bara är en dag äldre en Leon! mysigt! Nä nu ska jag försöka natta min fina son och sen ta en bulle till kvällsfikat :D Ha en bra kväll!
Leon fick sitta vid pappas dator och leka, sötungen min!


Måndag!

Hej på er! Har haft roligare saker att göra än att blogga!
Lördag: Hade ställt klockan på 07.30 men Leon vaknade redan vid 7 och ville upp, gick upp gjorde mig klar för att gå ner till tåget,jäkligt skönt med en morgonpromenad i lugnet. Åkte till IKEA nästan direkt när jag kom hem till pappa, spenderade några timmar på IKEA sen elgiganten,chilli,mio, meda markt och sen elgiganten igen. Hittade även ett jätte fint soffbort på Mio men dock kommer det om 7-10 dagar. Efter allt åkande blev det lunch sen hem till pappa ett tag, när jag väl kom hem vart det lek och bus med Leon, vid 17 tiden mötte jag upp mamma för att fika men allting hade ju stäng tyvärr,så vi kilade hem till henne och drack kaffe och lekte med Leon. Sen ringde Cilla och frågade om jag ville med ut och ta en öl och snacka lite skit bara så Leon fick stanna hos mormor medans jag gick hem och gjorde mig redo för att gå ut, och eftersom klockan redan var 8 så fick Leon sova kvar hos sin mormor. Kom hem vid 1 tiden och då var även min kära karl hemma så vi satt uppe en stund sen slocknad vi båda gott i sängen!
Söndag: Vaknade vid 1 tiden när Leon kom hem, vart lek och bus sen mötte vi upp Frida för att handla picknick och gick och satte oss i solen, Jesper och Towe kom och gjorde oss sällskap också, mysigt! Sen tog vi alla en skön kvällspromenad sen gick vi hem, Leon somnade nästan direkt och vi kollade Big Brother sen slockade även vi,Skönt!
Idag känner jag mig glad och arg på samma gång, hoppas det bara är nu på morgonkvisten detta sitter i. Aja.. Idag har vi inga direkta planer, om Frida slutar i lagom tid ska vi hem hit och baka bullar och bara umgås. Men tills dess får vi se vad dagen har att bjuda på! Nä nu ska jag leka med Leon och plocka lite här hemma!
Spännande att titta ut när man åker tåg.
Såhär hittade vi Leon igår kväll, gosunge!


19.35

Gokväll. Vi åkte in till stan vid halv tre tiden, innan dess var vi bara hemma och lekte och gosade, kilade även förbi Hanna en snabbis för att låna deras vagn för den är inte lika bred i bak och den har fullt liggläge vilket var mycket smidigare inne i stan, vi käkade lunch och strosade runt lite, tyvärr vart det inte länge alls men en liten stund iaf! Ikväll blir det lugnt,Leon sover redan för han sov bara en timme under dagen, karln gick nyss ut så jag kommer tillbringa denna fredagkväll i soffan med min bok,rätt skönt faktiskt! Imorgon ska jag upp 07.30 för att hinna piggna till och göra mig klar för att ta tåget till pappa sen åker vi till IKEA! Leon får stanna hemma med sin pappa. Juste,vet ni var ungen gjorde nu på kvällskvisten? Han ställde sig i krypställning flera gånger och sen tog han sig framåt lite,samtidigt som jag pratade med min pappa i telefon så jag vart ju såklart skit glad och stålt och ropade "Pappa Leon kryper,han KRYPER! Åh mammas stora kille! Så imorgon när jag kommer hem hoppas jag att han har gjort lite mer krypförsök med sin far! Nä nu ska jag kika runt lite på datorn innan jag slänger mig ner i soffan!

Våra underbara barn äter lite medans vi mammor drack kaffe och snacka skit för någon dag sen!


Fredag

God morgon! Idag är jag glad och pigg och har massa energi känner jag även fast morgonen började med att "Vakna,Leon har bajsat igenom till sängen" Som tur var var det bara liiite som hade åkt ut för blöjan hade hamnat snett, det är inte så konstigt med tanke på hur jäkla mycken ungen rör sig på nätterna, han är överallt och ingenstans då också. Idag ska vi in till stan och träffa min efterlängtade bror! Äntligen. Nu ska jag göra iordning frukost till hela familjen så hörs vi senare, hoppas på sol och lite värme idag också!


Glad!

Gokväll! Ekektriken skulle kommit vid 12 tror ni han gjorde det? Nä dom kom 13.10 istället, ganska stördande! Men när dom var klara så klädde vi på oss och kilade hem till Caroline och Isabella,där det bjöds på sen lunch kaffe och bus med ungarna, vi han även ta en långpromenad och handla på ica, sen kilade jag och Leon hem till mamma/mormor en snabbis, när vi kom hem stod maten i ugnen vilket var skit bra för jag var superhungrig! Nu ligger Leon i sin säng och ska sova och vi har precis fått i oss den sena middagen, resten av kvällen ska jag tillbringa i soffan med en bok och choklad,mysigt!
Jag satte även in en p-stav igår och idag har det börjat ömma och sticka till runt det området som den sitter i, jag har aldrig haft p-stav förut så jag har lxm ingen aning om detta är normalt, så om det är någon som har haft p-stav har det gjort ont dagen efter? Fick nyss höra att min älskade och saknade storebror kommer till stockholm imorgon över dagen, så imorgon ska vi alltså in till stan. Han har ju inte träffat Leon sen i julas, herregud vad stor han har blivit sen dess! Nä nu kan jag inte sitta här längre, nu måste jag läsa det är så himla spännande! Puss på er!

En gammal bild Leon (använder inte min dator så har inga bilder) men såhär glad känner jag mig just nu:D


Hallå!

Hej på er! Har inte orkat blogga på några dagar, det har inte hänt någonting speciellt under dom här dagarana, Vi har fikat med Hanna Albin Sandra och Alexander,och Leon såklart. Igår hängde vi också med Hanna och Albin och fikade och lekte med barnen.Man har ju inte kunnat göra någonting nu när det varit sämst väder senaste dagarna, hoppas det blir lite varmare under dagen för då ska vi träffa Caroline och Isabella men innan det kommer en elektriker hit fixar lite på spisen, oj klockan var halv tolv redan så jag måste skynda mig  nu, måste plock lite hemma först, duscha och allt som här där till. Ni får bli bättre på att kommentera, annars är det inget roligt att blogga...

En gammal bild på mitt hjärta!



Mobilblogg

Jag orkar inte blogga, hade trevligt igår och vi avslutade kvällen tidigt,jäkligt skönt för jag är inte alls bakis! Till Cilla som kommenterade, Tack så mycket! Och jag hoppas dom hittar "felet" i dina höfter! Nu ska jag gosa med mina fina killar! Leon blir även 8 månader idag,Mammas stora kille,som även sätter sig upp helt själv från mage och rygg! Ha en bra kväll!