älskade underbara

Tänk att det var just du som låg i min mage och väntade på att få slå upp dina mörka fina ögon för världen. I 15 månader har du funnits bland oss och förgylld alla våra dagar, att somna till dina andetag och vakna upp av dig är det bästa med morgonen. Att se dig utvecklats från spädbarn till ett BARN är så fantastiskt. Jag är så stolt över dig min son! Mamma älskar dig mer än livet och kommer alltid göra ALLT för dig!


Möte

Godmorgon! Gick upp strax efter tio har slängt i mig frukost, duschat och gjort mig iordning och nu ska jag strax gå till bussen för att åka på ett möte! Sen blir det hem och slänga på en tvätt och hämta min saknade skruttunge på dagis!


Lussebak

Jag har ingen riktig julkänsla ännu, och det är jag nog i inte ensam om? Men nu har vi bakat lite lussebullar så nu luktar det gott här :) nu ska vi spela kort och bara umgås <3



Teckning

Leon har ritat på farbrors iPhone, fint va?:)



11.50

od morgon! Morgonen var stressig och leon ville bara busa,påväg till dagis började det regna och Leon vägrade sitta i vagnen.. Men fram kom vi! Och snälla Anton hämtade mig vid dagis så åkte vi och handla mjölk och färska frallor till frukost! Nu ligger jag i soffan och dricker kaffe och bara njuter av lugnet faktiskt. Är trött och har ont.. Tänkte ta och titta på ett avsnitt OC innan jag ska väcka Alex :)


Måndag

Halloj! Sovit dåligt och oroligt inatt, men när grabbarna gick till dagis somnade jag riktigt skönt och sov till 11! Vid halv två åkte jag och Amanda till DS för att få mina svar, MR visade ingenting och jag får fortsätta gå på morfin varje jävla dag och vänta på remissen till rehabiliteringen... FAN jag vill inte gå på tabletter längre! Kl 2 ringde dagis och sa att Leon hade ögoninflammation så Alex fick gå och hämta honom, och han har inte haft minsta lilla gegg i ögonen sen han kom hem,så ögoninflammation tror jag inte att det är. Dock hade han lite feber så han blir hemma imorgon och jag ska gå till läkaren med honom och få ett svar så han kan gå till dagis igen :) Han är så glad när han kommer hem från dagis, känns bra! Igår var vi en sväng i parken men satan i gatan vad det blåste! Att gunga för lilleman var inte alls lika kul så vi satt mest och byggde sandslått och sprang runt :) Nu sover han gott och det ska vi också göra snart..


Färgning pågår!

Sitter just nu med färg i håret och ska strax sköja ur det! Vad tror ni det blir för färg? :)


Sovmorgon

Hej på er! Kvällen var lugn igår och Leon gav oss sovmorgon till 10 idag,tack älskade unge! Alvedonen har hjälp lite men är mer snorig :( snart ska vi ner till centrum och fixa lite. Sen blir det nog en sväng till parken också.



Fredag

God morgon, Alex lämnade Leon på dagis idag och jag tog sovmorgon till 12 och har precis käkat frulle! Det behövdes verkligen! Mår inte helt bra ännu men lite bättre är det faktiskt! Ska städa och tvätta lite innan det är dags att hämta hem trollet! Har inte så mycket att säga så vi hörs senare helt enkelt!


God natt

Haha stackars christoffer, jag har laddat ner både blogg.se och bloglovin på hans telefon! Halsen känns lite bättre men istället mår jag illa och fryser,hatar att må dåligt! Nu ska jag försöka sova och hoppas på sovmorgon imorgon!
På bilderna ser ni Leon som tycker man ska stå på bilen och att ramla var roligt.. Knäppa unge <3



Ingen rubrik!

Har legat i soffan i stort sätt hela dagen, vikt lite tvätt och sen var ryggen körd! Nu har jag precis tagit tablett och sitter med vetekudden medans Leon och pappa läser bok! Leon vart även hämtat av farfar och faster idag och vart superglad när dom kom och lika glad vart han över att komma hem till mamma och pappa ♥ Snart blir det middag och kvällsmys! Går fortfarande inte att lägga in bilder och det gör mig tokig! INGEN ANNAN SOM HAR SAMMA PROBLEM???


24/11

God morgon! Nu är lillskrutten på dagis och jag har slängt mig i soffan med täcke och kudde och tänkte ligga här ett bra tag! Regnet öser ner igen också.. Varför är det ingen snö ännu? Jag har inga julkänslor och det är bara en månad kvar till julafton! Det går fortfarande inte att lägga in bilder så jag ska glo på oc och vila nu! Och hoppas att blogg.se fixar allt under dagen :)


Natti!

Gokväll! Ingen i familjen mår speciellt bra! Snart ska Leon sova och då ska jag slänga mig i soffan och käka lite blåbärspaj. Måste ju få i mig någonting :) Imorgon blir det dagis för lilleman och vila för mamma och pappa! Nu måste jag göra välling åt tröttmössan! Går fortfarande inte att lägga in bilder eller någonting.. SURT! Godnatt!


Vad är problemet?

Varför går det inte att lägga in bilder eller ändra text???


trött och sjuk

God morgon! Har sovit dåligt inatt och Leon vaknade pigg och glad strax innan 8.. Halsen och huvudet är värre också, blir till att dricka te hela dagen lång, Leon mår bättre och får nog gå till dagis och leka imorgon så han slipper sitta och ruttna med sina sjuka föräldrar. Alex har knappt sovit inatt så han ligger och sover nu och jag sitter här och Leon underhåller sig själv, det gör han bäst såhär på morgonkvisten! Vi ska ta en promenad om en stund så vi kommer ut en liiiiten stund iaf, jag vill ta på mig en overall och en tjock jävla vintermössa så jag slipper frysa! Det går fortfarande inte att lägga in bilder eller någonting... Har ni också problem med det?? Nu ska jag göra mig en kopp te till och mysa med lilleman!


Bildproblem..

MEN ÅHHH! Jag ville lägga in bilder så fuckar hela blogg.se upp! GAAAAAAAAAAAAAAH! Nu ska jag kolla på DHW istället för att sitta här och sura,funkar det inte kl 22 prövar jag imorgon, för sen är det sova sig frisk som gäller!


Ändring

Håller på att bli ändrig i bloggen, håll ut :)


Familjen sjuk

Nu börjar jag också bli krasslig, huvudvärk ont i halsen snorig och feber till och från,tjoho! Leon är på bättringsvägen så det är ju bra! Ikväll blir det inget mer ansträngande än att ta sig från soffan till sängen.. Nu ska jag ta Alvedon och hoppas att huvudvärken försvinner iaf. Puss och kram



Saknad

Jag saknar min bror, Leons morbror! Min bästa bästa storebror! Snart ses vi igen <3


Tisdag

God morgon! Leon vaknade vid 01.45 ungefär och bara skrek och skrek :/ Men somnade om ganska fort igen och vaknade sen vid 8 så det var inga problem! Det småduggar ute idag vilket inte känns så kul. Kl tio ska jag gå ner till bussen också, utan vagn! Det har jag gjort någon enstaka gång sen lilleman kom till världen! Nu ska jag käka lite frulle och dricka kaffe så jag slipper stressa!
en liten Leon på Midsommar


21/11-11

Febern har gått ner men ögonen geggar fortfarande på skruttungen! Efter maten tog vi en skön promenad och nu sover Leon gott, hoppas han sover bättre inatt! Imorgon har jag möte klockan 11 sen blir det hem och mysa igen så vi blir friska någongång! Nu ska jag kolla på OC innan det är sovdags. Någon dag tänkte jag skriva av mig om allt som hänt den senaste månaden,men inte idag. Jag måste samla kraft först.. Nä OC va det! Godnatt!


Middag

Nu ska vi käka lite middag, sen blir det mys och bus med vår lilla sjukling innan sovdags. Sen ska jag sätta mig och pillra med bloggen! :)




Tillbaka på blogg.se!

Nu byter jag tillbaka till blogg.se igen! Jag har tröttnar på Wordpress och jag kan inte göra det jag vill kunna göra på min blogg där! Jag hoppas att uppdateringen blir bättre nu igen :) Häng med oss på bloglovin HÄR!
Kommer fixa en ny design och ändra lite andra saker här så ha tålamod!