Sovmorgon

God morgon! Vid nio gick Alex upp med Leon så jag fick sova en timme till,det behövdes verkligen. Idag har vi inga planer alls förutom att storhandla, fint väder är det också,verkar inte blåsa så mycket. Vill träna men just nu har jag ont i huvudet så får bli några övningar hemma istället. Nu ska jag skriva ihop en handlingslista och dricka kaffe!


Vink vink

Leon har lärt sig vinka! Vart tog Mammas lilla bebis vägen? Ska försöka filma imorgon!


Värsta kapet

Halloj, Det gick jätte bra hos sjukgymnasten, satte ihop ett träningsschema också, ska bli så jäkla skönt att börja träna. 2-3 gånger i veckan minst ska jag träna för att stärka upp ryggen. Plockade lite hemma sen gick jag och Cilla ner till centrum,hittade ett par byxor för 180 kr,som hittat! Ibland är det tur att vara liten så man kan handla på barnavdelningen ;) Passade på att sola igen också medans Cilla passade Leon.Nu måste jag laga mat! Bilder kommer upp imorgon!


Träning

God morgon, Pappa sover och vi sitter här i soffan och tittar på barnprogram,morgonen är en jäkla mysig tid på dygnet egentligen.Aja,idag ska vi på möte sen ska jag iväg till sjukgymnasten och träna lite. Hoppas verkligen att det ger lite lite resultat efter dagen så jag kan sova lättare ikväll. Måste packa ner träningkläderna och en annan grej som jag inte får glömma. Nu ska jag göra iordning frukost. Ha en bra dag!


Solat!

Halloj! Leon vaknade vid 9 pigg och glad som vanligt. Vi käkade frukost och gjorde oss i ordning för att möta Hanna och Albin,vidare till ica för lite lunch handling. Vi lagade pannkakor och kilade iväg till ÖF. Kom hem till en städat lägenhet och tvätten var vikt,Underbart! Medans Alex och Leon tog en promenad sprang jag ner och solade en snabbis,måste ju få lite färg innan våren kommer,får se imorgon om det har gett något resultat.Ryggen gör ont igen,som tur är så har jag tid hos sjukgymnasten imorgon! Nu ska jag sova.

Bild från igår.Är Sadie är roligare än kameran?


..

Säger ingenting så har jag ingenting sagt!
Eller jo en sak kan jag säga, Fan vad älskar min son!


Svar på fråga

sandra  ([email protected]) om Kärlek:
hej :) vilken söt dress :) e den från lindex ? vilken storlek fanns den till ?
Svar: Hej, det är en pyjamas och den kommer ifrån Lindex. Han fick den i julklapp så jag vet inte vilka storlekar det finns :)


Kärlek

Du ger mig enerig och lycka. Du är mitt allt!



Tisdag

God morgon! Gårdagen var super bra! Mötte upp Suzy och Sadie och tog en liten lunch och kikade i butiker, hittade fakiskt ett par byxor,på barnavdelningen så jag hoppas dom finns kvar idag eller imorgon! Sen gick vi hem till Hanna och fikade och lekte med barnen,sen vart det donken till middag och lek med Sadie i "lekrummet" på donken,vilken energi ungen har. Och Suzys mage hade växt ännu mer,snart får han ta och komma ut! Idag ska vi till ÖF iaf sen har vi ingenting planerat. Nu ska jag dricka kaffe,hejsvejs! Några bilder går fortfarande inte att ladda upp,någon som vet varför? Jävligt irreterande är det iaf!


Måndag

God morgon, Leon har varit på strålande humör hela morgonen, sprungit runt i gåstolen och skrattat och försökt komma åt alla sladdar han ser. När han är bakom ett hörn och man ropar på honon kikar han fram och springer i världens fart till en och skrattar. Hur söt får man bli? Idag ska vi träffa Suzy och Sadie en stund sen får vi se vad dagen har att bjuda på, tvätta skulle jag behöva göra men det är inte akut. Fan vad skönt att ha tvättmaskin hemma så man slipper boka tvättstuga jämt. Måste hämta mina saker hos Cilla också för det orkade jag aldrig göra igår. Nu ska jag leka med Leon innan det är dags att torka håret! Det går fortfarande inte att lägga upp bilder, varje gång den ska laddas upp så stängs internet av? FAN!



Söndag!

Hej på er! Igår mötte jag upp Cilla,tog en promenad ner till centrum och handlade lite. Sen mötte vi upp Hanna och tog en öl på coco bar,trevlans! Efter det gick vi hem till Cilla, käkade middag gjorde oss i ordning och drog ner till tommys. Kvällen började inte bra alls men slutade helt okej. Inte alls bakis idag så det är skönt! Känns konstigt att klockan är 16 redan.. Aja, innan läggdags ska jag iaf hämta mina saker hos Cilla och handla sköljmedel,kul va? Leon satt och pratade massor nyss men nu slocknade han i pappas famn. Nu ska jag dricka kaffe och ta mig orken att gå ut. Fan det går inte att ladda upp bilder! Får pröva senare nu måste jag ha kaffe!


Täby centrum!

Äntligen hemma, Leon vart såklart trött precis innan han skulle fotas men några små leenden fick han fram iaf, Han är alltid stilig så bilderna blir nog bra! Åkte till täby med Cilla och kikade och handlade lite, köpte även en jacka. Leon var på strålande humör hela tiden också. Nu är vi hemma hos mig och ska käka lite middag, pastasallad och vitlöksbröd. Smarrit! Ha en bra kväll!


Fredag

God morgon! Idag kommer en fotograf till öppna förskolan så där ska vi vara 11.30 efter det åker vi till Täby för att leta jacka och byxor! Nu måste Leon bada och bli extra fin. Ha en bra dag!

- Mobilblogg


Mysdag!

Gokväll! Mötte upp Suzy och Sadie runt 15 gick ner till centrum tog en fika och hanlade lite,sen hem till oss för att leka med barnen. Dom åkte hem för drygt en timme sen, Leon ligger i sin säng och äter kvällsmål och jag ska ta och byta sängkläder för det gjorde jag aldrig tidigare idag, roligare att leka med Leon! Pratade även med min bror nyss och han kommer förhoppningsvis ner till Stockholm i påsk. Underbart! Hoppas ni haft en bra dag!


Blåsiga Torsdag

Vi somnade om efter frullen imorse och vaknade halv tolv,otroligt skönt! Vi har hunnit med att äta lunch leka massor och städat. Så nu går både diskmaskin och tvättmaskin för fulla muggar! Vi ska ta en fika med Suzy och Sadie lite senare,har saknat dom så det passar utmärkt! Har ni märkt att jag varit väldigt dålig med bilder senaste dagarna? Jag trodde jag hade glömt kameran hos pappa eller något men den låg i köksskåpet, vad gör kameran där? Ska nog förbi min kära mor en sväng också! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och byta sängkläder.


Onsdag

Hallå! Mötte upp Cilla och drog till sjukgymnasten,det gick super bra och han förstod precis vart jag hade ont. På onsdag börjar min träning med honom,nu jävlar ska jag få en rygg som en 18åring ska ha! Efter det mötte vi upp Hanna och gick hem till henne och drack lite kaffe och kollade big brother, när jag kom hem upptäcker jag att någon har samma IP adress som mig, ringer upp min bror och efter mångra frågetecken är allting löst och vårat internet är skyddat! Leon sover och jag ska värma lite sen middag! Puss på er!


Fortfarade bebis

När Leon var nyfödd till ca 3 månader ville han alltid sova på mamma eller pappas bröst, sen var det liggandes i famnen han skulle ligga. Men nu senaste dagarna har han inte viljat ligga i famnen alls, bara uppe på bröstet. Så jag la honom så och gungade kroppen lite och han somnade på 3 sekunder istället för 1 minut. Herregud, Mammas stora bebis :D Han har även börjat sova på mage ibland,sidan är också en stor favorit! Medans mina pojkar sover ska jag ta och dricka kaffe och njuta av lugnet.


Sjukgymnast

God morgon! När Leon vaknar på morgonen vägrar han att ligga ner i sängen, sitta och leka med våtservetterna är en kul grej tycker han. Nu är vi iallafall uppe och ska snart äta lite frukost, kl 14 ska jag vara hos sjukgymnasten också. Äntligen! Nu - Kaffe och frulle!
Juste,jag letar ju efter en vår/sommar/höst jacka, har ni några bra förslag på någon fin jacka? =)


Pizza

Gokväll, gud vilket underbart vädet vi har haft idag! Tagit en promenad med Cilla,varit förbi mamma en stund och lekt massor med Leon. Det känns i ryggen ska jag tala om! Vi var även hemma hos Cilla en stund och hälsade på hennes nya katt. Alex frågade vad jag ville äta till middag vad tror ni jag svarar? Jo " pizza eller donken " tjockisen själv. När han kommer hem har handlat med sig min favorit pizza till mig. Underbara människa!! Leon sover och vi ska se en film och försöka bota min smärta. Ha en bra kväll!


Tisdag

God morgon. Idag har vi ingenting planerat förutom tandläkaren och öf. Får se om vi går dit med tanke på ryggen,annars blir det en promenad i det fina vädret och bus och lek. 11.9 grader i sluggan,jag hoppas det inte blir allt för mycket slaks ute nu när snön smälter så fort! Nu - Kaffe och bebislek


Trött

Gokväll! Mötte upp Malin och Isabella strax efter 09,lämnade Isabella på dagis och gick ner till Centrum och handlade. Spelade lite guitar hero medans Leon sov middag. Sen har vi lekt och myst hela dagen, gick även ner till Ica igen för att handla halstabletter och glass mot min stackars hals. Det ända som är bra med att ha ont i halsen är ju att man får äta glass vilken dag som helt :) Leon sover och vi ska se en film sen är det dags att sova. God natt!


Måndag

God morgon! Gud vad skönt det va att sova i sin egna säng. Leon gjode morgon kl 06,bara att vingla upp ur sängen och slå på barnprogram,Snart ska vi äta lite frukost och sen tänkte jag plocka lite hemma och göra iordning frukost på sängen till min älskade. Halsen känns lite bättre idag så jag hoppas att det går över helt under dagen. Idag får vi se vad som händer,ska ta en promenad och handla lite. Blir nog en innedag med massor av lek och skoj. Just nu har springer Leon runt för fulla muggar. Vart har min lilla bebis tagit vägen? Känns som det va igår han kom till oss men samtidigt känns det som han alltid har funnits hos oss. Det finns inga ord som kan beskriva kärleken till detta barn! Nu ska vi göra iordning frukost och kolla barnprogram! Dålig bild på månen här om dagen!


Home sweet home!

Äntligen hemma, borta bra men hemma bäst! Åkte runt 11.30 och kom hem vid 18 tiden,stannade på födelsedags fika hos min ena bror som fyller år idag, Grattis! Bilresan hem gick superbra,stannade till på "Dragon Gate" och käkade lunch. Väl hemma möttes jag upp av en glad Leon. Jävlar vad glad jag blev att få träffa honom,mammas skatt! Självklart vart det lek och bus direkt,satte honom på golvet med leksaker runt om, när han var påväg att ramla var jag snabb fram med händerna men vad tror ni ungen gör? Jo han sätter ner handen själv! Alex har inte berättat att han börjat göra det så jag vart super glad och chockad. Han har även börjat få in tekniken med gostolen,förut gick han "rätt" ibland men nu jäklar är det full rulle på honom! Börjar öven få ont i halsen,igen.. Dricket te i stora mängder och har precis tittar på solsidan. Leon sover och vi ska se bigbrother kl 21 sen blir det nog sängen eller filmmys! Nä nu ska jag göra mera te och måla naglarna! Bilder kommer upp imorgon. Trevlig kväll!


Trött

Gokväll mina vänner! Dagen har varit super, strålande sol och bra backar, tyvärr vart det uppkört ganska fort men det gick bra ändå,Det är så jävla roligt att åka skidor,måste upp nästa år med Leon och åka! Till middag blev det pizza,smarrit. Är galet trött så jag funderar faktiskt på att gå upp och lägga mig i sängen se en film och sova! Imorgon åker vi hem,ska även stanna förbi hos min ena bror och fira honom. Nä lite kvällsmys med hundarna sen blir det sängen! Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar mina pojkar där hemma,imorgon får jag äntligen träffa dom igen! God natt!
Bild från ena backen.


I Järvsö

Hej på er! Bussresan gick bra men gud så tråkigt det är att sitta på en buss själv,blev försenade med ca 25 minuter också! Som ni förstår har vi åkt skidor idag och det var ca 5 år sen jag åkte sist, men det gick super bra, och bättre blir det imorgon :) Galet hur roligt det kan vara att åka ner för en backe. Efter maten blev det en kall bira och skitsnack, tog även en långpromenad med hundarna och lite lek i snön. Däremot börjar min rygg göra galet ont nu men har tagit tablett så jag hoppas den ger med sig. Den MÅSTE vara bra tills imorgon!! Leon hade sovit bra inatt också så det känns bra. Idag har han lite feber och är gnällig, det är säkert tänderna. Gud så jag saknar honom men jag ska ta vara på denna lediga tid ändå! Nä nu ska jag se big brother och sen vara social :) Hörs på söndag eller tidigare.


Sitter på bussen påväg mot Järvsö, känns b...

Sitter på bussen påväg mot Järvsö, känns både bra och dåligt. Saknar mina pojkar redan och värre blir det. Nu ska jag se film!



Hjälp!

Har ni några bra film eller serie tips? Gärna komedi!!


Bebisgos!

God morgon! Sitter och har morgonmys med Leon och försöker förklara att Mamma kommer hem på söndag igen ;) Ska möta upp Cilla för att hämta bankdosan innan jag åker. Resten av dagen tänkte jag leka med Leon och packa det sista. Har precis slängt på en maskin tvätt också! Nu står kaffe på schemat!


Äntligen..

Nu har Leon somnat efter mycket om och men.. Tårarna har sprutat och han har skrikit som aldrig förr. Det gör så ont i mitt hjärta att se honom så ledsen. Jag undrar fortfarande vad det va som var fel med honom ikväll. Kanske är tand på g? Aja nu ska jag kika film sen sova!


Svar på fråga

Sandra  ([email protected]) om Tvätt och städdag..:
hej :) vart ska du åka

Svar: Hej, Jag ska åka upp till Järvsö och åka skidor. :)
Vilken Sandra är det?


Tvätt och städdag..

Hej på er, Idag har jag städat och tvättat massor.Gick förbi Hanna en stund också.
Jag börjar få lite smått panik över att åka imorgon,men han har det superbra med pappa så det är ju inga problem. Men hur ska jag klara mig utan min lilla bebis? Han kommer säkert börja åla/krypa medans jag är borta bara för att. Det får han inte,jag kommer bli så ledsen över att inte få se honom göra det för första gången. Åååh många tankar som snurrar i mitt huvud just nu. Men det blir nog bra.. Nu ska jag mysa massor med Leon innan han ska sova. Sista kvällen jag får gosa och pussa honom godnatt och säga hur mycket jag älskar denna lilla varelse! Hörs imorgon med bilder..


Sjukgymnast..

Vaknade av att mamma ringer och säger "Glöm inte sjukgymnasten kl 10" varpå jag mumlar att det är kl 9. Hade helt glömt bort det och rusar upp ur sängen, Fan Sandra!!!! Blä. Men jag hoppas dom har någon tid senare idag eller nästa vecka! Idag ska jag packa lite och stäta upp hemma. Herregud jag åker imorgon, denna dag får gärna gå sakna så jag kan gosa massor med Leon! Hörs senare nu måste jag få tag i sjukgymnasten!


"men lilla unge kräks du på andra,inte får man kräkas på andras jackor"

Hej på er! Mötte upp Cilla och gick ner till centrum för hon behövde köpa en tröja, tog även en fika på Anjas,Sen vidare hem till mig för att snacka skit och busa med Leon. Juste, Leon kräktes på Cilla+Jacka då kom en ung utländsk tjej på ca 15 år och sa "men lilla unge kräks du på andra,inte får man kräkas på andras jackor" Sen gick hon tillbaka på bänken hon satt vid. Vi stod kvar en liten stund och funderar på vad människan sagt. Så kan man väl inte komma fram och säga? Hon sa det inte med bebisröst heller. Sen kom hon tillbaka och säger "Får jag hålla" Då kom ett Nej ut ur munnen väldigt kort. Vad är det för stil att komma fram och fråga en främmande människa om man får hålla i barnet? Så gör man inte! Usch vad arg jag blev. Hur skulle ni ha reagerat om någon kom fram och sa så till er?
God natt!


öf..

Hej på er, Idag har vi varit på öf, känns inte så intresant att gå dit med tanke på att det inte är några mammor där,hoppas det kommer fler till nästa vecka! Som ni märk så blir det korta och få inlägg, men jag har ingen lust att blogga för tillfället,jag slänger in ett inlägg när jag har lust. Måste komma iordning med andra saker först och främst. Finns så mycket jag vill skriva ut här men jag kan inte.. Nu ska jag iaf gosa och leka med mitt hjärta!


God natt

Idag har vi lekt med Cilla och sen har vi haft, Mamma Leon tid,mysigt! Är trött och slut just nu så jag orkar inte skriva.. Sov gott!
- Mobilblogg


Bild 11 - En person du kan berätta allt för.

Är min älskade.Honom litar jag mest på.
Har knappt några kort på denna dator som sagt,och han är ingen kameraälskade så denna bild blir ju bra! ;)



Måndag

Godmorgon, Leon har rally i gåstolen just nu, jädrar vilket fart ungen har. Han bara springer fram och jagar allting! Snart är det dags för lite frukostgröt för hans del. Kim kom nyss hit efter att ha varit och lämnat Isabella på dagis också. Länge sen vi träffades så det är trevlans. Nu ska jag vara lite social här hemma.


Kärlek

När jag ser på dig ser jag meningen med livet,Mamma älskar dig!


Söndag

Söndag.. Jag var helt säker på att det va Måndag idag men det var det ju inte. Fick sovmorgon imorse,tack baby.. Nu sover Leon lite middag i pappas famn men snart ska han åka och leka med farmor. Vad vi hittar på vet jag inte, får se om jag träffar Cilla medans jag är barnledig några timmar,aja det återstår att se. En sak vet jag iaf, jag vill ha en iPhone. Men väntar nog tills 5an kommer ut. Ingen sol idag men det blåser inte lika mycket så det kanske blir en promenad. Ha en bra Sönadg. Nu- Kaffe!!


Trött.

Hej på er. Igår kväll när karln kom hem satt vi och pratade och pratade, sen upptäckte vi att klockan va morgon och gick och la oss, två timmar senare vaknade Leon och ville upp. Vi turades om att vara vakna, Gick och vilade medans Leon sov middag och nu har vi städat och lite sånt. Seg start på dagen men gud så skönt och gårdagskvällen/natten gav mycker positiv energi. Idag får vi se vad som händer,vi kanske tar en promenad upp till margretelund och hälsar på svärmor/farmor. Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe sen kallar duschen! Ha en bra dag i det underbara vädret!
Gammal bild på mitt hjärta.
Leon och Albin igår.


Bild 10 - Någon du tycker är väldigt snäll.

Har knappt några bilder på datorn eftersom alla bilder fortfarande liggen på den gamla hårdisken. Men här ska det vara en bild på min lilla mormor. Hon är världens bästa mormor och gammelmormor. Jag älskar dig mormor.


Egentid

Halloj, Var ju som sagt hos läkaren imorse, fick lite hostmedicin utskrivet så nu hoppas jag att den här hostan vill ge med sig! Runt 13 tiden gick vi hem till Hanna och drack kaffe lekte med barnen óch käka kladdkaka. Tog en liten promenad till centrum för Hanna ville klippa sig och det fick hon som tur var. Leon har precis somnat och karl är ute ikväll. Tråkigt men skönt med egentid. Tänkte göra mig en kopp te och se en film om en stund. Lägger upp bilder imorgon för mitt internet vill inte samarbeta med mig nu! Ha en trevlig kväll :)



Bild 9 - Någon i din släkt.

En full och glad kusin vitamin!



Svar på fråga

:) om Vilket väder...:
det är så kul att läsa din blogg. Du skriver så att det känns som att jag känner dig. Du verkar va en så trevlig tjej. Vad ska du göra när Leon börjar dagis?

Svar: Tack så mycket :) När Leon börjar på dagis är planerna att börja plugga igen och det känns super bra! :) Vem är du? 


Fredag

God morgon, termonetern står på +2,3 och ingen sol,fast klockan är ju inte ens 09.00 så det är väl inte så konstigt? Leon och Alex ligger fortfarande i sängen och myser. Jag ska strax klä på mig och borsta gaddarna innan jag går, fick läkartid 10.00,dom ville lyssna på mig innan dom gav mig hostmedicin,skönt att vissa läkare tar saker på allvar iaf. Glad att jag bytte läkare. Vid 11 tiden kommer dom och kollar på våran VÄRME, äntligen!! Men undra om jag hinner hem? Alex får lösa det på något sätt annars. Vad händer resten av denna dag sen då,måste möta upp Cilla och hämta min bankdosa iaf så vi lär väl ses ett tag också! Nä nu måste jag lägga på ett kol,först av allt- Kaffe!!


Vilket väder...

Halloj! Denna dag har spenderats med Cilla och Robban, kom hem för en liten stund sen, Leon har ätit gröt i vanlig ordning och snart blir det en flarra välling innan sovdags. Karln står vid spisen och lagar sen middag sen blir det soffläge och film! Nu ska jag leka med mitt hjärta lite. Vilket jäkla väder det har varit idag, det rann vatten från regnskydden när jag tog bort det från vagnen. Ge mig vår och sommar tack!



Bild 8 - En person som du saknar.

En gammal bild på mig och min kära storebror <3



Torsdag

Här hemma är det livat,Leon övar sina fina stämmor blandat med massa glada miner och jag sitter här med en stor kopp kaffe och lyssnar och pratar med mitt fina lilla hjärta. Jag är så glad att jag fick just honom till son! Vädret ser strålande ut också, men när fan ska det sluta blåsa varje dag solen är framme? Aja.. Idag ska vi ner till banken och fixa ny kod till telefonbanken, hur kan jag glömma bort min egna kod?? Sen ska vi förhoppningsvis träffa Cilla. Nä om man ska ta sig en dusch och göra sig iordning!

Mammas sötnos!




Blä!

Den här hostan gör mig galen,jag hostar så jag blir illamående och yr,kan inte ligga kvar i sängen heller för då väcker jag båda mina hjärtan.. Nu ger jag upp,imorgon måste jag ringa min läkare och be om hostmedicin. Receptfria funkar inte ett skit! Nu ska jag försöka sova,igen.  Kul inlägg va? Nja...


Bebis med strålande humör!

Gokväll på er! Tog en promenad ner till centrum för att handla lite,tog även en fika med Suzy som vart ute och letat barnvagn till nya knodden. Nu på kvällen har Leon varit på sitt bästa humör,det gillas! Har ingenting vettigt att säga nu heller så ni får ha en bra kväll!

Vad gör du mamma?


Bild 7 - En bild som du aldrig lagt upp.

En skön vinterdag på isen i norrland 2009


Skitnatt!

Har inte sovit bra alls inatt,vid halv 3 fick jag gå upp och ta smärtstillande för att kunna somna,men det hjälpte inte.låg och vred och vände på mig tills halv sju då gav jag upp och gjorde ett försök med vetekudden,det var så jävla skönt! Tabletterna hade gett lite verkan men vetekudden var guld inatt! :D Idag har vi ingenting planerat,tänkte ta en promenad i min ensamhet och rensa tankarna sen ska jag väl plocka lite hemma som alltid.


Orkar inte blogga.. På bilden ser ni Leons...

mms_img74811 (MMS)

Orkar inte blogga.. På bilden ser ni Leons morgon humör. God natt..



Bild 6 - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

 



Tisdag

God morgon,vilket härligt väder.Solen skiner och termometern står på 6.3. Idag skulle vi gått till öppna förskolan men som det ser ut nu så stannar vi hemma,men det märker vi.. Leon har iaf precis ätit lite gröt till frullle och vi ska kolla på gårdagens big brother men först kaffe. Hoppas ni får en bra dag i detta härliga väder! :) Nu -Kaffe!!


Bilder

Mamma och Pappa älskar dig!
Haha sista bilden bjuder jag på!











Kaffe!!

Mötet gick bättre än förväntat så det känns bra,tog en promenad ner till centrum efter men gick hem lika snabbt igen, Leon sover lite och jag har precis plockat lite hemma. Kajsa fick jätte ont i huvudet så vi får ses en annan dag istället. Resten av dagen blir vi hemma, ska nog be Alex köpa med hostmedicin åt mig för jag väcker honom på nätterna,stackaren.. Tänkte sätta på en film och bara njuta av livet fast först kaffe och lite skitsnack i telefon..


Bild 5 - En gammal bild på dig själv

År 2009,Den bjuder jag på!



Måndag

God morgon. Idag har jag egentligen tid hos tandis men fått avboka eftersom jag inte kommer kunna vara där utan att hosta sönder.. Ska på ett möte idag iaf och efter det ska jag och Leon åka hem till Kajsa och leka med henne och Vincent :) Har precis hällt i mig en kopp kaffe och ska snart göra lite gröt till Leon. Vi håller på att sluta med ersättnignen men dum som jag var köpte jag 4 nya matpaket,så det kommer dröja ett tag tills ersättningen är helt borta men snart så :) Han är så himla duktig på att äta burkmat och annat. Så fort vi får hem mixern ska vi göra hemmagjord mat till honom. Hur äter era småbarn? Nu ska jag leka lite med Leon innan det blir frulle för våran del. Ha en bra dag!


Vaniljbullar!

Idag har vi bakat vaniljbullar som blev supergoda,har tänkt baka det några gånger nu men har aldrig funnits tid eller ork! Leon somnade redan vid 19 idag så får se hur denna natt blir. Orkar inte skriva. Nu-Solsidan




Bild 4 - En bild på en konstig tid i ditt liv.

Den här bilden får mig att blicka tillbaka och tänka på hur mitt liv såg ut under en jobbig period 2008. Jag ångrar ingenting jag gjorde på den tiden,men jag hade gärna gjort vissa saker ogjort..



Ingen Rubrik

Hej på er! Imorse var jag som en levande zombie,somnade om hela tiden men tillslut satte jag mig upp och gosade med Leon, det är det bästa med morgonen. Att man får vakna upp bredvid dom man älskar av hela sitt hjärta! Leon är och leker med sin farfar nu så vi tänkte väl plocka lite här hemma och bara mysa denna söndag morgon.Nu ska vi ta oss en stor kopp kaffe och sätta oss på balkongen som har sol för en gångs skull! Ni som följt Big Brother,vem tror ni åker ut ikväll? Och varför just den personen?


Bild 2 - En bild på någon i din familj.


Världens bästa <3


Bra lördag!

Hallå! Skrev ett långt inlägg nyss men det raderas och jag orkar inte skriva om hela så.. Men mötte upp Suzy och Sadie vid 11 tiden,kikade i butiker,käkade lunch medans barnen sov,fikade med min mamma och åkte hem till oss för att leka med barnen och snacka lite mera skit. Sadie är ju för underbar! Nu kom precis min älskling hem så vi ska väl laga lite käk och bara mysa.Leon ska få lite gröt snart också! Har haft en toppen lördag!


Middag

Hej på er! Denna dag har vi varit hemma och bar myst och lekt massor! Tvättat har jag gjort också,skönt att ha rent! Runt 18 tiden åkte vi till Sanna och Niklas (Alex moster&man) på middag,där var även Helena Annika Matte samt alla barnen. Åt god middag men Helena skulle köra hem Amanda så vi passade på att åka med hem direkt efter maten.Tråkigt att det blev kortvarit men det blir ju fler gånger :) Leon somnade nästan direkt när vi kom hem och vi tittar på "Varning för barn" haha vilket program! Efter det blir det film. God natt!


Svar på fråga

elina om Bild 2 - En bild på dig själv.:
Det verkar som om att ni har en bra ekonomi eftersom ni bor i en ny lägenhet osv. men vad jag har förstått det som är att ingen av er jobbar? hur går allting ihop? tacksam för svar! bra blogg också :)

Svar: Nja,den kunde varit bättre och det jobbar vi på! Alex är arbetssökande och får därför pengar, inte mycket men det räcker. Jag är mammaledig och får mammapenning,underhållsstöd och barnbidrag (Alex är inte skriven här) Det är inte alltid det går ihop helt men oftast,Hyran ligger på 7000 sen är det försäkring på mig och Leon,hemförsäkring,internet och andra räkningar som ska betalas.. Men Leon kommer alltid i första hand,jämt :) Om det är något mer du vill veta är det bara slänga in en kommentar :)


Bild 2 - En bild på dig själv.



Mat och Sovrutiner

God morgon, kl 8 vaknade Leon skitpigg så det var bara att gå upp.Gjorde iordning en ordentlig frukost och smaskade i mig. Ikväll ska vi på middag så dagen spenderas hemma med att tvätta och leka med Leon,Men är bara två maskiner att tvätta så det går ju fort. Städa kan jag inte heller göra eftersom det är städat.. Får leka extra mycket med mitt lilla hjärta,ta en promenad och rensa lite tankar! Läste ett inlägg i Katrin Zytomierskas blogg för några dagar sen om mat och sovrutiner för hennes son Ringo, Vet flera som prövat detta och deras barn sover 10-12 timmar i streck, så nu tänkte jag testa det på Leon! Men man får ju göra om schemat lite efter sitt/sina egna barn,Får se hur detta fungerar, funkar det inte så har vi iaf försökt. Men här är Ringos schema.
9.30 lur 45 min
11 äta
12.30 - 14.00 sova middag
14.30 äta
16 - 16.20 lur 20 min
18 äta
19 bada
19.30 nattslurk
20 sova natt 12 tim



Bild 1 - Någon du umgås väldigt mycket med.

Gammal bild på mitt stora hjärta <3



30 bilder..

Tänkte göra som många andra och köra 30 dagar i bilder.. Kör dag 1 efter detta inlägg! :)

1a bilden:
Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Mätt i magen..

Hej på er! Idag har vi varit hemma hos Hanna och Albin och druckit kaffe,snackat skit och lekt med barnen, tog oss även en promenad ner till centrum, kollat på lite vagnar eftersom jag vill köpa en ny! När jag kom hem stod älskling vid spisen och lagade mat som vi precis smaskat i oss. Kött och pommes. MUMS! Leon ska snart få lite gröt sen lekdags innan sängen kallar för hans del. Nu ska jag vara social med Alex och Micke. Hörs sen eller imorgon!

Gammal bild på Albin och Leon.


Torsdag.

God morgon på er. Solen skiner och 3 plusgrader ute,våren är påväg sakta men säkert! Det gillas.. Idag får vi se vad som händer,har ganska ont i ryggen just nu men lite smärtstillande ska nog göra susen,hopppas jag.. Nu ska vi se bigbrother på webben. Webtv är ju sån jävla bra ide. :D


Ingen bloggning!

Hallå! Idag blir der ingen bloggning från min sida av olika anledningar.. Nu ska jag ta en promenad med Leon och hans faster!


Öppna förskolan

Tog mig till ÖF,Leon försökte åla/krypa men lyckades inte, som innan.. Men han är på god väg. När började era barn åla/kryp? Har precis betalat lite räkningar och tagit smärtstillande,alltid lika tråkigt! Jag fattar inte vafan felet är med min rygg! Jag blir galen! Jag vill kunna röra mig och leka med Leon som vanligt! Han måste tycka mamma är tråkig i detta läge,men snart min älskade son så ska mamma leka massor med dig igen :D Ska väl åka och storhandla om en stund,eller imorgon.. Nu ska jag vila lite meddans Leon sover och hoppas på att må bättre så vi kan leka sen!


6 Månader

Idag blir Leon hela 6 månader, ett halv år.. vart har tiden tagit vägen? känns som jag låg och krystade ut honom för någon vecka sen. Vart tog min lilla bebis vägen som somnade på alla möljiga sätt överallt? Han som bara låg där och tittade med sina fina ögon och var så liten. Nu leker han massor och vill bli underhållen hela tiden, vilket är underbart. 3.6 kilo har han gått upp sen han föddes och växt ca 15 cm,stora killen! Jag förstår inte hur tiden kunde gå så fort. Jag har hunnit vara Mamma i 6 månader, jag har upplevt så mycket med den här lilla människan, jag har fått se hur han har utvecklats hittills och har hela livet kvar att se hur han växer upp och väljer för väg senare i livet. Snart börjar han på dagis också,tiden kommer ju springa förbi! Som 5 månader kunde han detta och nu kan han:
Vända sig från mage och rygg och fort går det från rygg till mage..
Åla i cirklar ännu fortfare,snart tar han sig nog framåt
Jollra mycket mycket högre.
Sitta själv och leka
Börjar fatta tekniken i gåstolen,höger fot vänster fot osv, fart har ungen iaf.
Övar på att få in två nappar samtidigt i munnen.
Äter burkmat varje dag och även lite frukt. 
Säkert massa massa mer som jag inte kommer på just nu.

1 Minut gammal <3

Världens finaste.

Leon och bästa farbror.


MAMMA ÄLSKAR DIG MER ÄN LIVET LEON! <3


God morgon!

Fick ont i ryggen när jag la mig igår,försökte somna utan värktablett men det var omöjligt när Leon vaknade vid halv fem var det bara upp ta tablett och värma vetekudden. Somnade till slut vilket var väldigt skönt och känns lite bättre i ryggen nu,men har tagit en tablett för att klara av dagen. Jobbigt att jag har ont i huvudet idag också men får inte blanda tabletterna med Alvedon... Ska nog ta oss till Öppna förskolan idag iaf så Leon får leka lite med andra barn!


Svar på fråga

Anonym om Hanna panna är här!:
Har du fått din rygg röntgad någongång?? Om inte så gå till din läkare och kräv en remiss. Du är alldeles för ung för att ha så mycket ont i ryggen. Du borde bli ordentligt genomgången innan de ger dig starkare tabletter än Alvedon. Du borde bli botad, inte tillfälligt smärtlindrad. Förresten verkar du vara en himla go tjej och en fin ung mamma till Leon :). Kram, din vän

Svar. Hej, Ja när jag var inne på akuten för ett tag sen röntgade dom men hittade ingenting,Men det var ingen magnetröntgen. Blir ryggen inte bättre av att gå till sjukgymnast ska jag be om magnetröntgen. Ja det känner jag också kan ju inte gå på smärtstillande hela tiden.. Tack så mycket :)